Radek Pokorný: Ukrajinizace slovenské i české politiky

Ukrajinizace slovenské i české politiky: Jak se zbavit opozice? Do vězení s ní! U nás Babiš a Okamura, tam Fico a Kotleba. Ústavní právo na odpor: Podplukovník vyzývá armádu k záchraně demokracie. Fiala vyzývá k udávání.

RADEK POKORNÝ vidí podobu v kriminalizaci politických odpůrců totalitních režimů v Praze a Bratislavě a má za to, že Slovensko má našlápnuto k lidovému povstání o krok víc než zatím my.
 
Ukrajina náš vzor. Po Západem zorganizovaném a místními nacisty provedeném ozbrojeném převratu na Majdanu, se na Ukrajině začaly v praxi prosazovat tzv. evropské hodnoty, které jsou pilířem současné západní liberální demokracie. Projevilo se to tak, že každý z poslanců, který nesouhlasil s krvavým pučem, byl ze sněmovny vyveden pod hlavněmi samopalů a na ulici lynčován nacistickými přívrženci Pravého sektoru.

Někteří z ukrajinských poslanců zejména ze Strany regionů Viktora Janukovyče  (zvítězila v řádných demokratických volbách), skončili po lynči v kontejneru na odpadky, neboť nekřičeli dost hlasitě banderovský pozdrav „Sláva Ukrajině!“. A koneckonců proruští švábi nemají v očištěném ukrajinském parlamentu co dělat. Mnozí z poslanců byli rádi, že si zachránili holé životy. 

Dnes, kdy se ukrajinský vzor liberální demokracie začíná pod vlivem poukrajinštění České republiky i Slovenska statisíci „majdanisty“ ochotně zavádět i u nás, vidíme liberální demokracii v praxi. Jsme opět v čele pokroku.

Kyjevské řešení: uvěznit vůdce opozice

Každý, kdo vyjádří nesouhlas s válečnými štváči, je bez milosti zlikvidován. Už nestačí jen politická diskreditace jako dosud. Po vyvolání masívní válečné protiruské hysterie odhodily vlády v obou „bratrských“ zemích, poslední zbytky demokratických škrabošek. Bývalý slovenský premiér a předseda nejsilnější opoziční strany SMER Robert Fico, který se spolu s většinou slovenských občanů postavil proti základně USA, stejně jako proti covidismu a poukrajinštění Slovenska, se stal nepřítelem číslo jedna.

„Pokud by byl na Slovensku trest smrti tak nás současní vládní blázni za naši politickou práci pověsí, tak jako to dělali ve 30. letech v nacistickém Německu“, konstatoval tento týden Robert Fico na tiskové konferenci poté, co byl obviněn z těch nejtěžších kriminálních zločinů a prokurátor požaduje jeho okamžité vzetí do vazby. Tomu však brání poslanecká imunita, takže nejprve bude třeba, aby tomu formálně dali zelenou vládní poslanci. 

„Podstata obvinění spočívá v tom, i když je to absurdní, že jsem měl založit jako předseda vlády Slovenské republiky nějakou zločineckou organizaci, i když z usnesení není patrné, kdo by měl být jejím členem a o jakou zločineckou organizaci má jít. Prostřednictvím této zločinecké organizace jsem měl škodit Matovičovi, Kyskovi, Lipšicovi, Kolárovi a prokurátorovi speciální prokuratury panu Špirkovi. To je politická podstata mého současného obvinění“, uvedl předseda nejsilnější opoziční strany SMER.

Celé obvinění je podle Fica vykonstruované na politickou objednávku. „Nenašli na mě žádnou korupci nebo nějakou ekonomickou trestnou činnost. Toto je čisté zoufalství. Toto je obvinění NAKU (Národní kriminální agentura) a dalších band posvěcené bandou na úřadu Speciální prokuratury. Je to projev odplaty za to, že poctivě děláme svoji opoziční politiku“, uvedl Fico, jemuž v politickém procesu hrozí až deset let vězení.

Bratislava – protektorát USA

Hlavním důvodem překotného jednání vládní čaputovské koalice, je Ficův odpor k americké vojenské základně na Slovensku a k dodávkám zbraní na Ukrajinu. To ovšem sorosovci, kteří tak jako v Čechách obsadili po volbách všechny významné politické posty, neodpouštějí. „Poukazujeme na to, že ze Slovenska udělali americkou gubernii. Poukazujeme na to, že zneužívali covid a nyní zneužívají válku na Ukrajině, aby kradli a aby okrádali tento národ. Vykašlali se na lidi, když šlo o zdražování. Je to neschopná parta, která je v dalších volbách odsouzena k neúspěchu“, prohlásil Fico a rostoucí podpora jeho strany mu dává za pravdu.

Jen pár dní předtím než na Fica zaútočili, obvinil vládnoucí garnituru, že zaprodává Slovensko USA a táhne zemi do války. „Všimněte si, jak ze slovníku vládních představitelů, vypadla slova jako Slovensko, a zájmy a starosti jejich občanů. Mám pocit, že žiji na Ukrajině. Prezidentka Čaputová a vláda se mýlí, že řečmi o Ukrajině zakryjí svoje vlastní selhání. Že lidé na Slovensku se uklidní jen proto, že budou neustále krmeni vládní propagandou. Vláda má program dávat Ukrajincům miliardy a Slovákům jen drobné“, uvedl Fico.

Vládní koalice se podle Fica mýlí i v tom, že své fiasko a úplnou podřízenost USA překryjí kriminalizací opozice. „Vládní koalice na mě podává trestní oznámení, protože jsem odhalil její lži. Celé týdny nás obelhávali, že nechtějí dát Ukrajině vojenské systémy protivzdušné obrany S–300. Ministr obrany válečný štváč Jaroslav Naď veřejně lhal o přesunu S–300 na Ukrajinu i když už v tu dobu byl systém již naložený na vagónech na slovensko–ukrajinské hranici, což potvrdily i televizní záběry“, připomněl Fico. 

Slovenská vláda podle Fica jednala na rozkaz amerického ministra obrany a systém za stamilióny eur ve vlastnictví Slovenska Ukrajině darovala. „Tím Slovensko zatáhli do vojenského konfliktu, ze kterého Slovensko nic nemá a ze kterého profitují jen USA“, uvedl Fico.

Vládní konspirační fantasmagorie

Frontální útok a přeměna Slovenska v současnou diktaturu ukrajinsko-sorosovského typu vypukl naplno na začátku dubna, kdy si režim rozhodl vyřídit účty s předsedou opoziční Lidové strany-Naše Slovensko Marinem Kotlebou. Tomu byl s okamžitou platností odebrán poslanecký mandát za vykonstruované obvinění, které jak přes kopírák připomíná politické procesy v Československu v padesátých letech.

Kotlebu, bývalého hejtmana Banskobystrického kraje, obvinili ze sympatií k nacismu. Toho se ovšem nedopustil tím, že by těžkými zbraněmi podporoval (tak jako současné vlády v Praze a Bratislavě) ukrajinské nacistické prapory, ale zvolenou částkou na šeku pro potřebné. Když v roce 2017 jako hejtman rozdával šeky v hodnotě 1488 eur (36 tisíc korun) sociálně slabším rodinám, dopustil se tím prý propagace nacismu. 

Čísla 14 a 88 jsou totiž podle soudních znalců používaná v nacistické symbolice. Číslo 14 odkazuje na počet slov anglické věty teroristy Davida Lanea, která v překladu zní: „Musíme zajistit existenci našich lidí a budoucnost bílých dětí.“ Osmička pak má zastupovat osmé písmeno abecedy, kterým je H, a 88, tedy HH je považováno za utajený zkrácený tvar nacistického pozdravu Heil Hitler (zatímco banderovské „Sláva Ukrajině“ se může vyřvávat na náměstích).

Za tyto konspirační fantasmagorie, za které by se nemusel stydět ani soudruh Urválek, byl Kotleba bratislavským režimem odsouzen k podmínce na šest měsíců se zkušební lhůtou jeden a půl roku. Hlavním důvodem odsouzení ale bylo odebrání poslaneckého mandátu Kotlebovi, který vždy hájil národní zájmy, a proto byl sorosovským vládním představitelům trnem v oku, Celou dobu hledali cestu jak ho mandátu zbavit. Nyní po potvrzení rozsudku na začátku dubna nastala pro toto „kyjevské řešení“, příhodná doba. 

Přesto se Marian Kotleba protiprávně zbavený poslaneckého mandátu postavil na obranu Roberta Fica, kterého vyzval ke společnému postupu při přípravě generální stávky, jež by měla vést ke svržení diktatury na Slovensku.

Bod bez návratu

Největší kritici základny USA a dodávek zbraní na Ukrajinu Kotleba a Fico, byli tedy z politiky na čas odstraněni. Nyní se Sauronovo oko jistě upře i na Českou republiku, kde vládní sorosovská sestava kopíruje tu slovenskou (poté, co Bratislava zkopírovala Kyjev). Soudružka ministryně Černochová to s americkou základnou „otestovala“, ale po bouřlivé reakci veřejnosti zase zalezla – a nyní v centrále CIA jen tiše „políbila prsten“ – a přislíbila další desítky miliard z našich daní americkým zbrojovkám. Musí se ještě od Čaputové a spol. učit.

Zato útoky na předsedy opozičních stran Andreje Babiše a Tomia Okamuru jsou stále zběsilejší a kriminalizace opozice a svobodných médií po vzoru Slovenska se rovněž naplno rozbíhá. Obě země, které se ustavením amerických loutkových vlád konečně podařilo bruselsky pacifikovat, jsou nyní v podstatě na stejné křižovatce. Lze proto očekávat, že i vývoj v obou částech někdejšího Československa může být v mnohém podobný – tedy dosti bouřlivý. 

Slovensko je ovšem – po „kuciakovském Majdanu“ – v ukrajinizaci režimu však přece jen dál než České země. Třeba zbavování poslaneckého mandátu prostřednictvím vykonstruovaných politických procesů u nás zatím Fialova vláda nestihla. Má zatím plné ruce práce s nezákonným vyhlašováním nouzových stavů, přípravou volebních podvodů (korespondenční hlasování), likvidací svobody slova, protiústavní cenzurou a vypínáním svobodných médií. 

A nyní i s vládními kampaněmi inspirovanými protektorátní goebbelsovskou mentalitou. Otevřeně vyzývat morální dno společnosti k udavačství – bez něhož se jistě žádný policejní režim neobejde – tím bruselská pětikoalice překročila červenou čáru války proti vlastním občanům. Bod, z něhož již k demokratickým poměrům není normální cesta návratu. 

Ústavní právo na odpor

Slovensko je tudíž dál i v autentickém odporu probuzené veřejnosti proti vnucené diktatuře. Nespokojenost již dosáhla značné intenzity. Bylo to vidět již na začátku roku při mohutných demonstracích v Bratislavě proti základně USA. Svědčí o tom ale i odvážný „Otevřený dopis“ podplukovníka Rudolfa Weise, který armádní složky vyzval k záchraně demokracie na Slovensku:

Všem silovým složkám SR, hlavně generálnímu štábu ASR, řadovým příslušníkům NAKA a všem vlastenecky smýšlejícím příslušníkům silových složek SR.

Kolegové, už je dávno po 12. hodině. Tato diletantská kriminální vláda amatérů včetně prezidentky vystavila celý slovenský národ hrozbě války. Nikdo jim nedal mandát, aby národ vtáhli do války s Ruskou federací. Odevzdáním protileteckého systému S–300 Ukrajině a porušením smluvních podmínek o dodávce, proti vůli občanů Slovenska vypověděli válku Ruské federaci.

Vážení generálové a příslušníci NAKA, už dávno jste to měli řešit. Zatknout demonstrativně před kamerami RTVS celou vládu včetně prezidentky a nečekat na 68letého podplukovníka, který Vám bude připomínat Vaše povinnosti! 

Už dávno se naplnil článek 32 Ústavy: Občané mají právo na odpor proti každému, kdo by odstraňoval demokratický řád. Tady však už nejde jen o odstraňování demokratického řádu, ten se již odstranil zákonem o blokování alternativních médií. Zde jde o přímé vtažení země do války bez vůle občanů Slovenska. Takovou absurditu, že by vláda vtáhla národ do války bez jeho souhlasu, ani tvůrci ústavy nemohli předpokládat! Každému je však jasné, že je to ještě větší zločin než potlačování demokratických práv občanů.

Ústava vám tedy dává právo a povinnost okamžitě zatknout tyto kriminální zločince včetně prezidentky a postavit je před lidový tribunál!

Vyzývám vás, abyste konali. Máte ochraňovat zájmy občanů SR, a tím i své rodiny a děti, a ne zájmy válečných štváčů, kteří nás chtějí vtáhnout do války!

S pozdravem
pplk. Ing. Rudolf Weiss, Košice

Příspěvek byl publikován v rubrice Politika se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *