Aaron Russo & Alex Jones: NWO plány rodiny Rockefellerových

Rozhovor s americkým filmovým producentem Aaron Russo (byl blízkým přítelem Rockefellera) z roku 2005 odhaluje všechny záměry elit a Rockefellerů s tzv. bojem proti terorismu, útoku na new-yorkská dvojčata 11. září a ovládnutí světa. Když si zaměníte boj s neviditelným terorismem za boj s neviditelným virem, dojde vám, že se to děje stále dál a dál…

Aaron Russo (14. února 1943, Brooklyn – 24. srpna 2007) byl americký podnikatel v zábavním průmyslu, filmový producent a politický aktivista. Vyrostl na Long Islandu. Již od střední školy začal podnikat, nejdříve v propagaci rock’n’rollových představení, později v rodinné firmě na textil a spodní prádlo. Ve 24 letech si otevřel noční klub v Chicagu nazvaný Kinetic Playground, ve kterém dostaly možnost vystoupit kapely jako Led Zeppelin nebo třeba The Who.

V letech 1972-1979 spolupracoval s Bette Midlerovou (např. Růže, Klub odložených žen, For the Boys), která byla v té době manažerkou několika velmi úspěšných revue. Russo za svou práci obdržel několik cen, jako Grammy, Emmy, a filmy, které produkoval, byly celkem šestkrát navrženy na Oskara a sedmkrát na Zlatý Glóbus, z nichž třikrát tuto cenu získaly. V roce 2006 napsal, zrežíroval a produkoval dokument Amerika: Od svobody k fašismu).

Politická kariéra

O politiku se Russo začal zajímat na začátku 90. let. Profiloval se jako libertarián, s velkou vazbou na principy dané ústavou. Stavěl se např. proti způsobu vedení boje proti drogám, zavádění identifikačních karet a nadnárodních obchodních organizací jako NAFTA. V roce 2002 chtěl kandidovat na guvernéra jako libertarián, ale po pozitivním nálezu rakoviny nominaci stáhl. Jeho přítelem byl republikán a kongresman Ron Paul, krátce poté, co se Paul rozhodl kandidovat na prezidenta, mu vyslovil plnou podporu.

Interview s Alexem Jonesem

V roce 2006, v interview texaským provozovatelem radiové show, Alexem Jonesem, promluvil o svém bývalém přátelství s Nicholasem Rockefellerem (z vlivné rodiny Rockefellerů). Toto přátelství začalo během Russovy kampaně na guvernéra, které vedlo k Nicholasově pozvání do Sněmu zahraničních vztahů (Council of Foreign Relations). Russo mj. dále vypovídal o nastávajícím novém světovém pořádku, který měl být započat hrozící „událostí“ coby záminkou pro válku na Blízkém východě; a Severoamerické unii s jednotnou měnou. Jak uvedl, toto mu bylo řečeno „devět měsíců, než se 9/11 vůbec stalo“. Později toto přátelství sám ukončil, protože Rockefellerovy záměry nebyly slučitelné s tím, v co Russo věřil.

Russo zemřel ve věku 64 let na klinice Cedars-Sinai v Los Angeles na rakovinu močového měchýře, s kterou bojoval šest let. Jako epitaf na svém náhrobním kameni chtěl mít napsáno Freedom Fighter (bojovník za svobodu).

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Rozhovory. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *