Ukrajinský gubernátor Vitalij Kim: Budeme střílet každého Ukrajince podporujícího Rusko

Gubernátor Nikolajevské oblasti Vitalij Kim vyzval v televizi k popravě všech, kteří podporují Rusko. Informuje o tom Ura.Ru s odkazem (ZDEzvuk zapněte vpravo dole pod videem) na televizní kanál „Ukrajina 24“.

„Všichni zrádci budou popraveni. Nebojím se tohoto slova, tak to bude“, řekl.

A takto ukrajinský fašistický režim to realizuje již nyní se školní mládeží, pokud se prokáže, že sleduje ruské weby:

A dodal, že na Ukrajině pracuje tajná služba, která hledá „takové disidenty“, kteří nepodporují současné kyjevské úřady. Budou je střílet. Gubernátor Nikolajevské oblasti odsoudil každého Ukrajince, který podporoval Rusko. Gubernátor Nikolajevské oblasti ve vysílání odsoudil každého Ukrajince, který podporoval Rusko. Na televizním kanálu „Ukrajina-24“ úředník podpořil zavedení takového trestu, jako je poprava občanů země, které kyjevský režim považuje za proruské aktivisty.

Podle vlastních slov připustil existenci speciální tajné služby na území Ukrajiny, která se zabývá sledováním disidentského obyvatelstva na sociálních sítích. Poté tyto občany bez vyšetřování popraví.

Zdroj: ZDE a ZDE


Vitalij Alexandrovič Kim (* 13. března 1981, Nikolajev, SSSR, s korejskými kořeny) byl ukrajinský podnikatel a politik. Předseda regionální státní správy (od roku 2020). Otec byl zasloužilým trenérem basketbalu, byl hráčem mládežnického týmu SSSR. Kim vystudoval Nikolajevské gymnázium č. 2 a národní univerzitu admirála Makarova v oboru podniková ekonomika.

V r. 1998 začal podnikat. Byl vedoucím partnerem zábavního komplexu Ushuaja. Od prezidenta Ukrajiny Zelenského obdržel Řád vlastenecké války III. stupně (6. března 2022 roku) za „významný osobní přínos k ochraně státní suverenity a územní celistvosti Ukrajiny a odvahu během obranné organizace obcí proti ruským okupantům“.

Příspěvek byl publikován v rubrice Kauza Ukrajina. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *