J.D. Heyes (Natural News): Bývalý pilot hovorí, že vo veku covidových vakcín vzrástli núdzové hlásenia 124-násobne

Na oblohe nad krajinami po celom svete sa podľa bývalého pilota aeroliniek niečo deje. Tvrdí, že núdzové hlásenia za posledných niekoľko mesiacov tak prudko vzrástli, že sám sa obáva o leteckú bezpečnosť.

„V letectve sa deje niečo obrovské a skutočne desivé. Môžete sa o tom presvedčiť aj sami. Som bývalý kapitán leteckej spoločnosti, momentálne už mimo službu, ale stále sledujem, čo sa v odvetví deje. V telefóne mám bezplatnú aplikáciu, ktorú si môžete stiahnuť aj vy, volá sa  flightradar24, poznamenal pilot pre portál Rumour Mill News, ktorý zverejnil jeho vyhlásenie.

„Jednou zo skutočne skvelých funkcií tejto aplikácie je, že si môžete nastaviť výstrahy, takže ak lietadlo niekde vo svete vyhlási núdzový stav, ktorý má v našom odvetví prezývku „kvíkanie 7700“, môžete dostať v aplikácii upozornenie“, pokračoval pilot.

„Túto aplikáciu mám už roky a zvyčajne sa každý mesiac objavia jedna až štyri núdzové situácie. Tak to bolo vždy, letectvo je celkom bezpečné, na celom svete nie je mesačne veľa núdzových situácií“, dodal pilot.

Podľa pilota sa to však v posledných mesiacoch veľmi výrazne zmenilo:

Ale za posledných pár mesiacov dostávam upozornenia niekedy až 10-krát denne. Dnes ráno som mal už štyri! Deje sa tam niečo obrovské a strašidelné a nikto o tom nehovorí.

Denne vidím toľko lietadiel, ktoré vyhlasujú stav núdze, a neviem, čo sa deje. Nemusíte mi veriť, môžete si stiahnuť aplikáciu a nastaviť upozornenia. V súčasnosti sa deje veľa mimoriadnych udalostí. Nie som si istý, či ešte vôbec chcem komerčne lietať.

Rastú obavy, že negatívne vplyvy vakcín proti Covid-19 ovplyvňujú pilotov a leteckú dopravu. Tejto téme sme sa na našej stránke už pred časom venovali v článku: Za 9 mesiacov roku 2021 vzrástli úmrtia pilotov oproti roku 2020 o 1700 %. (ZDROJ)

Nielen vakcíny, ale aj zavádzanie 5G sietí
spôsobuje v letectve problémy

Nedávno mnohé letecké spoločnosti rušili lety pred dlho očakávaným zavedením novej technológie 5G spoločnosťami AT&T a Verizon v USA. Mali obavy, že nové signály budú rušiť avioniku niektorých lietadiel, najmä v Boeingu 777.

Jeden z vedúcich predstaviteľov leteckej spoločnosti označil toto nepodarené cvičenie za jednu z najstrašnejších vecí, ktoré videl počas desaťročí svojho pôsobenia v tomto odvetví.

Tim Clark, prezident leteckej spoločnosti Emirates so sídlom v Dubaji uviedol, že dopravca si nebol vedomý týchto problémov až do dňa pred plánovaným spustením technológie, a to „do takej miery, že by to ohrozilo bezpečnosť prevádzky našich lietadiel a takmer všetkých ostatných prevádzkovateľov Boeingov 777 do a zo Spojených štátov amerických a v rámci Spojených štátov.“

„Vedeli sme o probléme s 5G. Dobre. Sme si vedomí toho, že každý sa snaží zaviesť 5G, je to predsa super skvelá budúcnosť komunikácie a toku informácií. Nevedeli sme však, že výkon antén v Spojených štátoch sa zdvojnásobil v porovnaní s tým, čo sa deje inde“, dodal.

Ďalej uviedol:

Nevedeli sme, že samotná anténa bola umiestnená do zvislej polohy a nie do mierne naklonenej polohy, čo potom spolu ohrozilo nielen systémy rádiových výškomerov, ale aj systémy riadenia letu počas letu po drôte.

Takže na základe toho sme sa včera neskoro večer rozhodli pozastaviť všetky naše lety, kým nebudeme mať jasno. Naša letecká spoločnosť nebude riskovať.

Budem k vám úprimný. Hovorím, že toto je jedna z najpohoršujúcejších a absolútne nezodpovedných tém, aké som videl vo svojej kariére v letectve, pretože zahŕňa orgány vlády, výrobcov, vedu atď.

Zdroj (Spracoval: Badatel.net)

Příspěvek byl publikován v rubrice Kauza C-19. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *