PhDr. Ľuboš Blaha: Na oslavách Sviatku práce dňa 1. mája 2022 v Nitre

Dr. Blaha vyzval Čaputovú, aby vypadla preč zo Slovenska: „Zarezala referendum, podpísala americkú okupáciu, štve národ do vojny proti Rusku a na extrémne zdražovanie ponúka zhnitý banán. Čaputovej ultras nám nadáva do dezolátov, chcú nás vešať, zatvárať, zakazovať hovoriť a ona cez svojich liberálnych poskokov z médií vedie džihád proti kritikom!“

Sociálnou sieťou Facebook cenzurovaný podpredseda strany Smer-SD Ľuboš Blaha sa prihovoril svojim priaznivcom z účtu na kanáli Telegram, kde pripomenul, že práve čaputovská kaviareň oháňajúca sa slušnosťou priniesla do slovenskej politiky najviac nenávisti a netolerancie. Na prvomájovom proteste v Nitre vraj niekto v niekoľkotisícovom dave vykríkol na prezidentku Čaputovú neslušný výraz a teraz tu budú neoliberálne médiá týždeň vyplakávať, že ľudia cítia hnev.

1. Prepáčte, ale toto je ten najmenší problém na Slovensku. Áno, ľudia považujú Čaputovú za americkú agentku a presne to drvivá väčšina z nich kričala na námestí.

2. A áno, presne to o nej nemôžem povedať ja sám, lebo mi to zakázala štátna moc. To len aby bolo jasné, aká je na Slovensku úžasná „sloboda a demokracia“.

3. Ľudia prišli kvôli tejto vláde o všetko, Čaputovej ultras im nadáva do dezolátov, sama prezidentka im odkazuje, že nerozumie svojmu národu a že nech ľudia držia ústa.

4. Zarezala referendum, podpísala americkú okupáciu, štve národ do vojny proti Rusku a na extrémne zdražovanie ponúka zhnitý banán – a ona si myslí, že ľudia nemajú zlosť?

5. Snáď teraz nikto neočakáva, že budeme paničku hromadne ovievať barokovým vejárikom a hladiť po vláskoch – možno si to tak madam predstavuje, ale ona nie je Angelika de Plesibelijé a my nie sme Žofre de Pejrak.

6. Je politička a politici schytávajú. Mne chodí Čaputojugend čmárať sprejom na steny domu tie najvulgárnejšie výrazy, dokonca mi píšu nadávky aj na dvere od bytu. Plačem preto?

7. Je to práve čaputovská kaviareň, ktorá priniesla do slovenskej politiky najviac nenávisti a netolerancie – chcú nás vešať, zatvárať, zakazovať nám hovoriť, likvidovať.

8. A potom niekto z davu niečo vykríkne na prezidentku, tak ho tu ideme rovno popraviť. Haló, to myslíme vážne? Dôchodcovia sú na mizine a jej každý mesiac cinkne takmer pätnástka – tak nech nevyplakáva.

9. Mňa ďaleko viac zaujíma, čo bude s našimi seniormi, na ktorých sa vláda komplet vykašľala. Čaputová by im vypla plyn a radšej by poslala milióny na Ukrajinu.

10. A viete, čo napísal jej poradca Jakub Goda na internet? Vraj seniori, ktorí prišli podporiť Roberta Fica pred NR SR, sú zo „zombielandu“. Takto uráža seniorov! Takto uráža voličov Smeru!

11. Počuli ste prezidentku, že by sa za tohto svojho hulváta ospravedlnila? Nie, ona radšej bude cez svojich liberálnych poskokov z médií viesť džihád proti každému, kto si ju dovolí kritizovať.

12. Jej najnovšia akvizícia v poradcovskom tíme je Ivan Mikloš, ktorý tu počas Dzurindovej vlády páchal také neoliberálne svinstvá, že zničil životy väčšine národa. To si Čaputová fakt myslí, že ľudia zabudli na Gorilu?

13. Myslí si, že zabudli na to, ako Mikloš rozpredával národný majetok? Že zabudli, čo napáchal na Ukrajine? To si tam Čaputová fakt potrebovala pichnúť toto pravicové monštrum?

14. A potom sa čuduje, že ľudia majú zlosť. Obklopila sa tými najťažšími neoliberálmi, arogantnými pravičiarmi a americkými poskokmi. Jej palác sa stal centrom nenávisti voči Slovensku.

15. Prepáčte, ale Čaputová je tá posledná, koho treba ľutovať. To ona by sa mala ospravedlniť Slovákom za to, čo pácha. Ona nie je prezidentkou, ona je len prázdnou a nenávistnou hovorkyňou viete-koho.

Odíďte z politiky, pani Čaputová, lebo vás z nej vyženú ľudia, ktorým dennodenne ubližujete. Choďte na Západ, kde vás srdce ťahá a už sa prosím nevracajte!

Ľuboš Blaha na oslavách Sviatku práce dňa 1. mája 2022 v Nitre: „Nemôžem povedať pravdu o prezidentke, povedzte ju za mňa … je to americká … „ … a nechal dav dopĺňať:

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Aktuality se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *