JUDr. Robert Fico (strana SMER-SD) a První máj v Nitře: Čím je člověk větší prostitutka, tím je to větší celebrita!

„Čím je člověk větší prostitutka, čím je větší kurva, tím je to větší celebrita!“ rozčílil se předseda slovenské Smer-SD JUDr. Robert Fico v projevu na svátek Prvního máje. Zároveň se pak poklonil před těmi, kteří pracovali do roku 1989. A dále Dr. Fico řekl:

Nenechme si vzít pravdu o Kuciakovi, my povíme, kdo Kuciaka zabil. A budou všichni šokováni, kdo jej zabil. Nám je líto, co se stalo, ale tak jako vyjde pravda o válce na Ukrajině, jako přijde pravda o fašismu na Ukrajině, až vyjde pravda o tom, že se nejprve zabíjeli lidé na Donbasu, zabíjeli se tam Rusové, až potom se dozvíme velkou pravdu o Slovensku. Nenechme si sebrat pravdu, neboť je to jediné, co nám v tomto okamžiku zůstává.

První máj 2022 v Nitře: Projev JUDr. Roberta Fica

První máj v Nitře:
Projev Dr. Roberta Fica

Drahé Slovenky, drazí Slováci.

Všechno nejlepší k státnímu svátku, ať žije Slovenská republika! Bylo mi dnes velmi trapně ve Slovenské televizi, když jsem zjistil, že moderátor nejvýznamnější diskusní relace ani netuší, že je státní svátek První máj. A co je ještě horší! Ministr práce ani netuší, že dnes je státní Svátek práce. Toto je tedy obrovská hanba Slovenské republiky, že takoví lidé nás zastupují a takoví lidé vytvářejí veřejné mínění. Toto musí v této zemi skončit!

Drahé Slovenky, drazí Slováci,

chtěl bych vám říct, že slušný člověk, pokud je to člověk, který pracuje nebo dává práci, se stal pro tuto vládu a pro tato média obyčejnou opicí. Čím je člověk větší prostitutka, čím je větší kurva, tím je to větší celebrita! Toto musí skončit. Proto chceme, aby se na Prvního máje připomínali lidé, kteří se zasloužili o to, v jakém stavu se tato země nachází. A já se chci především poklonit i před těmi, kteří pracovali do roku 1989. Vytvářeli hodnoty do roku 1989, dělali vše pro to, aby tato země byla prospěšná a úspěšná. Naše cíle, vážení přátelé, jsou úplně jasné.

Prvním cílem je, že musíme vyměnit vládu Slovenské republiky. A v tom nám musíte pomoct, protože vláda musí odejít. Ta je základní překážkou demokratického sociálního a právního vývoje Slovenské republiky. Stejně tak musíme udělat vše pro to, abychom udělali novou volbu prezidentky Slovenské republiky. Musí přijít nová hlava státu, nová hlava Slovenské republiky.

Vážení přátelé,

nenechme si vzít pravdu o Kuciakovi, my povíme, kdo Kuciaka zabil. A budou všichni šokováni, kdo jej zabil. Nám je líto, co se stalo, ale tak jako vyjde pravda o válce na Ukrajině, jako přijde pravda o fašismu na Ukrajině, až vyjde pravda o tom, že se nejprve zabíjeli lidé na Donbasu, zabíjeli se tam Rusové, až potom se dozvíme velkou pravdu o Slovensku. Nenechme si sebrat pravdu, neboť je to jediné, co nám v tomto okamžiku zůstává.

Budeme dále pokračovat v tvrdé práci. Vše je jasné! Musíme svrhnout vládu, prezidentku. Demokratickým právním, legitimním způsobem přes parlamentní a prezidentské volby.

Ani jeden ministr se sem neodváží přijít! Mohl by sem přijít Matovič? Mohla by sem přijít ta americká panička Čaputová? Nemohla! Držme si všichni odvahu a pevnost a nezapomínejme na to, co je pro Slovensko důležité. Pro Slovensko je důležitá slušnost, tradice, pracovitost, suverenita. Ať žije První máj!

První máj v Nitře:
Projev Dr. Ľuboše Blahy – Boj o Fica

Čest práci, soudružky a soudruzi!

Nesmíme se stydět za naše národní tradice, nesmíme se stydět za to, že jsme levice, a nesmíme jim dovolit nenávist vůči ruskému národu. Nesmíme dovolit válku a nesmíme dovolit americké zbrojení Ukrajiny. To jsou naše základní odkazy. Vzkažme Čaputové, která nás žene do války proti Rusku, že my chceme mír! My chceme mír!

Nadávají na socialismus. Řekněte: co bylo zlého na tom, že tu byla potravinová soběstačnost. Co bylo zlého na tom, že stát se staral o lidi? Přišla svoboda a demokracie a dneska zavírají opoziční média. Chtějí zavřít opozičního lídra. Chovají se jako fašisti, tak jim to povězme do očí! Jste fašisti!

Posílají na Ukrajinu zbraňové systémy a nezbude ani cent pro naše důchodce! Chci poděkovat našim babičkám a dědečkům za to, co všechno vybudovali po druhé světové válce. Děkujeme! Děkujeme!

Odmítáme neoliberální kapitalismus. Odmítáme nerovnost. Odmítáme chudobu, jsme levičáci a vlastenci.

Dnešní boj o Roberta Fica, o to, abychom mu uchovali svobodu, je bojem o to, aby Slovensko ještě mělo nějakou budoucnost. Abychom nebyli jen americkou kolonií, abychom nebyli fašistickým státem.

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Aktuality se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *