Francouzský dobrovolník se vrátil v hrůze: Viděl jsem nacisty po celé Ukrajině! A my je vyzbrojujeme

Před několika dny vystoupil v éteru mimořádný host malé francouzské rozhlasové stanice STUD RADIO. Byl to Adrian Boke. V rozhovoru poskytl Západu „politicky nekorektní“ pohled na dění na Ukrajině.

Rozhovor byl o jedinečném osudu samotného Bokea. Prošel výcvikem, který z něj měl udělat chladnokrevného vojáka zvláštních sil. Ale byl vážně zraněn. Dokonce hrozilo, že zůstane zcela ochrnutý. Po instalaci speciálních implantátů však nyní může fungovat téměř jako obyčejný zdravý člověk. Diskutovalo se také o tématu Ukrajiny. Právě odtud se bývalý člen „zvláštního komanda“ nedávno vrátil. Byl tam jako dobrovolník.

Ruským zajatcům prostřelili kolena

Stojím si pevně za tím, co říkám. Byl jsem svědkem válečných zločinů na Ukrajině. Viděl jsem spoustu válečných zločinů. Mluvím jen o těch, které jsem viděl na vlastní oči. A spáchala je ukrajinská armáda. Rusové ne.

Když jsem se vrátil do Francie, byl jsem šokován tím, co jsem viděl v televizi. Osmdesát procent těchto mudrců nikdy nebylo ve válce. Zuřil jsem!

Zejména bývalý voják zvláštních sil byl šokován ukrajinskou jednotkou Azov. Jedná se o extremistickou organizaci, která je v Rusku zakázána:

Evropa jim dodává zbraně. Jsou to nacisté se vším, co si dokážete představit. Dokonce nosí značky SS. A tak je to všude. Po celé Ukrajině! Pracoval jsem s nimi. Dal jsem jim léky a tak dále. Víte, jaké rozhovory vedli? Trochu rozumím ukrajinštině a mluvím rusky. Mnozí tam mluví anglicky. Žertovali, že pokud narazí na Žida nebo černocha, zabijí je. Viděl jsem zajaté ruské vojáky, s nimiž se zacházelo velmi krutě. Bylo to v kůlně. Svázaným vězňům stříleli ze samopalů do kolen. Mám to na videu. Jinak bych to netvrdil.

Německý Bild: Ukrajinské válečné zločiny proti Rusům

Takto Ukrajinská armáda zachází s ruskými zajatci: ZDE

Ruské důstojníky stříleli Azovci přímo do hlavy

Ještě před jakýmikoli otázkami zastřelili ruské vězně do kolen. A pokud se později nějaký nešťastný vězeň přiznal, že je důstojník, střelili ho přímo do hlavy. Byly to takové „roztomilé“ rozhovory. Tak se to stalo na Ukrajině. Alespoň v Azovském praporu. Nechť si říká kdo chce, co chce, viděl jsem to na vlastní oči. Všechno se to opravdu stalo!

Podvod v Buči

Když se zeptal na tragédii v Buči, otevřeně řekl, že to bylo „inscenováno“. „Pravdou je, že tam byly mrtvoly zpočátku. Ale byly tam i mrtvoly, které přivezli speciálně pro focení“, říká francouzský dobrovolník. A vzápětí dodává:

A řeknu vám to ještě jasněji. Viděli jste důsledky bombardování, které nám neustále ukazují v televizi? Setkal jsem se s americkými novináři na místě bombardování v malém parku poblíž Buči. Natáčeli záběry. Jednoznačně tvrdili, že jsou Rusové. Zeptal jsem se jich, jak si mohou být tak jistí? Odpověď byla, že na tom nezáleží. Bylo pro ně klíčové, aby měli záběry.

Podle francouzského dobrovolníka tam v té době byli také azovští radikálové. Jejich minomety, které se musí ručně nabíjet, uregulovat je obtížné. „Několik výstřelů vždy padne sto metrů nebo ještě dále od ruských cílů. Stává se také, že Ukrajinci střílejí na sebe“, vysvětluje Bok.

Pokud Ukrajinci netrefí, kam doletí náboj? Pokud se nepodaří zasáhnout Rusy, zasáhne ukrajinský soukromý dům nebo výškovou obytnou budovu. S ruskými náboji je to stejné. Proč o tom nemluvíme? Ale samozřejmě, za všechna taková neštěstí, například jako v Buči, jsou na vině „jen a jen Rusové“!

Ukrajinci jako živé štíty

Víte, kde byly umístěny sklady zbraní pocházejících z Evropy? Byly v suterénech obytných budov, kde žijí obyčejní lidé! Zbraně vozí v noci na civilních dodávkách. Co se stane, pokud se Rusové rozhodnou je zničit? V jednom případě bylo zabito osm civilistů. Dvě děti skončily v nemocnici. Pak mi bylo řečeno, že jedno později zemřelo. A za všechno mohou „jen Rusové“.

Proč jsou zbraně, které přišly z Evropy, uloženy v podstatě v domovech civilistů? Víte, jak se tomu říká? Jde o využití nevojenského obyvatelstva jako živého štítu.

ZDROJ (překlad Naše Pravda)

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Kauza Ukrajina. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *