Miliardářský eugenik Bill Gates přiznává, že se ohledně wuhanského koronaviru hluboce mýlil

Bill Gates potvrzuje, že Covid je „něco jako chřipka“ s „nízkou úmrtností“

Spoluzakladatel Microsoftu řekl, že on společně s dalšími samozvanými „úřady“ v této záležitosti reagovali na virus přehnaně, není totiž ani zdaleka takovou hrozbou, jak původně tvrdili.

Gates dále uvedl:

Na začátku února, když jsem byl na schůzce, mi odborníci z nadace řekli, že neexistuje žádný způsob, jak by mohl být Covid-19 zastaven. V tu chvíli jsme skutečně nechápali míru úmrtnosti. Nechápali jsme, že je úmrtnost poměrně nízká a jde o nemoc postihující hlavně starší lidi. Je to něco jako chřipka, i když trochu jiná.

Brzy na to Gates odhalil implantační technologii „Mark of the Beast“, která má být začleněna do „vakcín“ proti viru. „Bylo to docela děsivé období, kdy nebyl svět v pohotovosti tak, jak bylo potřeba, včetně Spojených států“, stále trvá na svém Gates.

Reklasifikací covidu jako pouhého dalšího „chřipkového“ viru mají mocnosti v plánu přimět všechny, aby se nechali očkovat vakcínou proti sezónní covid-chřipce. V době, kdy se objevila „omicron“ verze Fauciho chřipky, očkování náhle přestalo být tak účinné jako kdysi, říká Gates. „Jakmile přišel Omicron, vakcína přestala zadržovat možnost přenosu nemoci, zvláště asi tři nebo čtyři měsíce po podání očkování“, říká vakcínový král.

Fauciho chřipka je v podstatě jen chřipka. Gates to přiznává a také americký Úřad pro kontrolu potravin a léčiv (FDA). Podle komisaře FDA Roberta Califfa, hlavní náměstkyně komisařky Janet Woodcock a Dr. Petera Markse, nejvyššího úředníka agentury pro vakcíny, bude čínský virus „v dohledné budoucnosti“ neustále v oběhu a proto musí být přijímán jen jako další běžný virus.

Magazín Americké lékařské asociace (JAMA) jej takto klasifikuje a svět by měl covid považovat pouze za další formu chřipky, říkají nyní „experti“. Důvod, proč mění svou rétoriku, je samozřejmě ten, že nyní chtějí, aby se lidé očkovali proti covidu každoročně, stejně jako očkováním proti chřipce. Jinými slovy, injekce na Covid se má stát sezónní ceremonií.

„Široce rozšířená imunita vyvolaná vakcínami v kombinaci s účinnými dostupnými léky by mohla oslabit účinky budoucích ohnisek“, říká FDA. „Nicméně je čas přítomnost SARS-CoV-2 viru, který způsobuje COVID-19, přijmout. Je to nová norma.“ (v originále řečeno new normal) „Pravděpodobně bude v dohledné budoucnosti cirkulovat po celém světě a zaujme své místo vedle jiných běžných respiračních virů, jako je chřipka. Bude taktéž třeba vyžadovat podrobné každoroční zvážení složení vakcíny a její aktualizaci.“

Každoroční injekce na covid zajistí, že Big Pharma bude dostávat stálý přísun nových příjmů od státních a místních vlád, od kterých se bude nejspíš očekávat, že budou injekce nakupovat za peníze daňových poplatníků, aby je mohly poté poskytovat „zdarma“.

„Potřeba každoročního trvalého očkování je pro farmaceutické společnosti výhodná“, napsal čtenář deníku Daily Wire. A dodal:

Myslím, že lepší alternativou je povzbuzovat lidi k tomu, aby zhubli, dostali se do formy a léčili své nemoci pomocí léků. Problém je v tom, že peněžní tok v tomto případě není tak dobrý jako při očkování, takže výše zmíněné možnosti nebudou brány vážně. (Také se snažte, abyste nezestárli.)

„Od samého začátku jsme věděli, že jakmile se nakazíte, máte více než 99 % šanci na uzdravení“, napsali další. Nemluvě o tom, že Gates financuje WHO. Ujistil se, že to nazýváme pandemií, aby si vynutil vládní mandáty, zatímco se smál cestou do banky.

ZDROJ (překlad Tadesco)

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Kauza C-19. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *