Britský biskup Richard Williamson při kázání ve Varšavě: Jako jediný vystoupil proti silám zla

Britský biskup Richard Williamson během svého kázání ve Varšavě vyjádřil podporu ruskému prezidentovi Vladimiru Putinovi, který jako jediný měl odvahu postavit se proti nastupující světovládě. 15. května 2022, během návštěvy Polska, přednesl britský biskup Richard Williamson projev k farníkům, během kterého řekl mj. následující:

Mezi hlavami států jenom jeden vystoupil proti silám zla. Není to Boris Johnson z Anglie, není to Macron ve Francii, není to Draghi v Itálii, je to Vladimir Putin! Není anděl a není svatý, a přesto je to muž rozumu a velké odvahy a jako hlava Ruska má možnost postavit se proti jediné světové vládě.

Nedávno na mě zapůsobila skupina polských žen katoliček, které si uvědomily, že Vladimir Putin měl pravdu. Byl jsem velmi překvapen, protože vím, že Poláci a Rusové často bojovali a to se může opakovat.

Rusové bojují na Ukrajině, ale ne proto, aby rozdrtili a zničili Ukrajinu. Vladimir Putin oznámil svůj cíl: denacifikace a demilitarizace Ukrajiny. Ale hloupá Evropa se řídí rozkazy USA v jejich snaze rozdrtit Rusko. Válka může být ještě horší, musíme se pořádně připravit, nyní začíná být jasné, že dalším trikem zločinců, kteří vládnou světu, bude uměle vytvořený hladomor. Udělejte si domácí zásoby: kupujte, dokud můžete, rýži, mouku – cokoliv. Ale připravte se na to, že nebude dost jídla. 

Zinscenovali trik s covidem, zinscenovali trik s Ukrajinou, která od roku 2014 provokuje Rusko… Rusko bylo nuceno se bránit. Skutečný agresor není ten, kdo tak vypadá. Američtí agenti už několik let provokují Rusko z Ukrajiny. 

Koneckonců, byly to USA, křesťané, příbuzní křesťané, většinou protestanti a ďáblovi se podařilo tyto křesťany oklamat. A nyní skutečným náboženstvím mnoha Američanů není náboženství, ale politika! Mnozí z nich chtějí z „patriotismu“ zničit Rusko, protože Rusko je poslední překážkou na cestě k jedinému světovému řádu.

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Politika. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *