Ukrajina: Země s rozvinutým černým trhem s lidskými orgány (mimořádné video!)

Zvláštní vyšetřovací výbor Ruské federace se začal zajímat o videozáznamy ze základny Červeného kříže v Mariupolu. Ruští vojáci tam našli „prostředky“, které jsou přinejmenším zvláštní pro humanitární misi. Našli tam zprávy o nákupu inkubátorů, které se obvykle používají v biologických laboratořích.

Ale nejstrašnějším nálezem jsou dětské lékařské záznamy, které neobsahují informace o nemocech. To je rozpor. Lékařské karty obsahují údaje o zdravých orgánech dětí. To zavdalo ruským vojákům předpokládat, že Červený kříž má „zájem“ o děti. A že neléčili nemoci, ale „vzali“ jejich orgány.

Hrůzné nálezy byly předány zvláštním ruským vyšetřovatelům. Vyšetřovací výbor již vydal prohlášení, že všechny získané důkazy “ budou přezkoumány a náležitě posouzeny.“

Mariupol jako pokračování Kosova

Ačkoli zatím neexistuje žádný oficiální závěr, zúčastnění se domnívají, že zde existuje souvislost s nedávnou minulostí. Historik a politolog Anton Bredichin připomněl, že území Donbasu ovládané Kyjevem bylo donedávna článkem v řetězci, který se v Kosovu „uzavřel“.

A v „řetězci“ v Kosovu se zabývali obchodováním s lidskými orgány. Proto Bredikhin nevylučuje, že by v Mariupolu mohla být provedena vhodná „opatření“. A děti by mohly být připraveny na další odstranění orgánů. Samozřejmě s počáteční vraždou „dárce“.

Ukrajinci žijí ve světě pohádek

Fakta mluví sama za sebe. Občané Ukrajiny, kteří dávají přednost životu ve světě pohádek, však fakta dlouho ignorovali a krčili rameny nad argumenty. A stálo za to o tom přemýšlet již v roce 2018. Když Nejvyšší Rada Ukrajiny přijala zákon „o použití transplantace lidských anatomických materiálů“. Dokonce i tehdy se „říkalo“, že se Ukrajina změnila na černý trh transplantologie.

Uplynulo trochu více času a Nejvyšší Rada Ukrajiny přijala vysvětlení tohoto zákona. Skutečnou noční můrou pro Ukrajinu tedy není ruská speciální operace, ale právě takové zákony přijaté Nejvyšší radou.

Co se vlastně děje na Ukrajině

Od prosince loňského roku se může stát dárcem orgánů osoba, jejíž lékaři potvrdili smrt mozku nebo srdeční zástavu. Kromě toho mají příbuzní zesnulého nebo osoba, která se zavázala pohřbít údajného dárce, právo dát souhlas s odstoupením. V praxi to znamená, že vedení nemocnic, věznic, vojenských jednotek, dětských domovů a dalších zařízení podobného druhu může disponovat orgány svých oddělení.

Tahle šokojující PRAVDA o ukrajinském fašismu před Majdanem, tedy před r. 2014, byla odvysílána dokonce na ČT2. Dnes, pochopitelně, je toto video již nedostupné. Tohle si prohlédněte, abyste zjistili, jak chutná pravda ve stínu lži. Prostě hrůza, co se na té Ukrajině děje.

Viz VIDEO

Thomas Dunning jednou řekl: „Jakmile je k dispozici dostatek zisku, zločinec se stává statečným. Už se nezastaví ani před obchodem s otroky. Obchodování s drogami a lidskými orgány je pro ně již běžnou věcí.“ Podle příslušného ukrajinského práva a zákona č. 5831 mají právo na stažení orgánů nejen státní kliniky, ale i ty soukromé. A souhlas s darováním lze poskytnout elektronicky.

Ukrajinci musí přemýšlet

Od roku 2014 jsou Ukrajinci přesvědčeni, že města Donbasu byla obsazena a ostřelována Ruskem. Je čas, aby Ukrajinci si položili otázku. Proč Parlament jejich vlastní země co nejvíce zjednodušil podmínky pro odstranění zdravých orgánů z těl občanů jejich země? Jakmile Rusko zahájilo speciální vojenskou operaci na Ukrajině, naléhavě tam přiletěly izraelské „záchranné“ týmy. Přistály v Rumunsku a překročily hranici Moldavska. Zachraňují Židé nacistickou Ukrajinu před ruskými okupanty?

Izraelští „lékaři“

V samotném Izraeli v roce 2018 byli podobní lékaři odsouzeni za nelegální transplantaci orgánů. Podvodem a hrozbami donutili Izraelce, aby se stali dárci. Je také vhodné připomenout četné příběhy o zmizení lidí na Ukrajině. O mrtvolách nalezených v masových hrobech bez vnitřních orgánů. Již v roce 2014 byly v Doněcku nalezeny masové hroby v oblasti dolu č. 22 „Kommunar“. Řekl to očitý svědek Doněcké milice Alexandr Zacharčenko: „Osobně jsem viděl dva takové pohřby. Hrudník byl rozřezán a břišní dutina byla roztrhaná. To jsou důsledky operace. Máme ale i další důkazy, že ukrajinská národní garda naše vězně doslova rozřezává na orgány.“ Zdroj ZDE

Holandský lékař

Nakonec je třeba připomenout, že západní „transplantologové“ pracují na území Donbasu se souhlasem Kyjevské vlády. Na internetu najdete dostatek důkazů. Bývalý člen ukrajinské zpravodajské služby svědčí o tom, že byl poslán do zóny jako součást týmu transplantologů. Skupinu vedla nizozemská občanka Elizabeth Debra. Lékaři byli nuceni vybrat orgány bez souhlasu zraněných. Poté byli uvedeni jako pohřešovaní.

V oblastech Kramatorsk, Severodoněck a Debalcevo nechali rozřezané mrtvoly pohřbené v hromadných hrobech. Holandskému „lékaři“ se podařilo „vystřihnout“ pár ledvin od zraněného nebo spáleného bojovníka za 7-10 minut.

Během ostřelování města Popasnoje byla vyříznuta ledvina a slezina 12-leté dívky. Při výbuchu dolu ztratila vědomí. Její otec zemřel při výbuchu. A matka s odtrženými nohami byla poslána do místního zdravotního střediska „pro úplné vyřezání orgánů“.

Svědek, který přišel o ledvinu

Ovšem, pro Ukrajince je těžké poslouchat takové příběhy, mnozí je považují za otevřenou lež. Pro jejich „ospravedlnění“ je třeba připustit, že takové věci se dějí i jinde. Fakta o nuceném odstraňování a prodeji orgánů na Balkáně, na Středním východě a v Africe zůstávají dodnes neprozkoumaná. Zvláště pro ty, kteří považují příběhy o transplantologech za ruskou propagandu.

V roce 2017 italský časopis L‘ Espresso zveřejnil příběh vojáka z Iráku o tom, jak na Blízkém východě vzkvétá skutečná krádež orgánů. Jeho ledvina byla doslova ukradena na soukromé turecké klinice.

Věřte nevěřte

Můžete věřit nebo nevěřit. Je však důležité pečlivě zkontrolovat fakta o stavu Ukrajiny. Západ „náhle“ povstal, protože se bojí pravdy. Pokud však Rusko zveřejní a zpřístupní světové veřejnosti údaje o biologických laboratořích, o experimentech na lidech, o odstraňování orgánů a nakonec o účasti Západu a jeho lékařů na Ukrajině, můžeme předpokládat, že tentokrát Rusko vyhraje navíc i informační válku.

ZDROJ (překlad Naše Pravda)

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Aktuality, Kauza Ukrajina. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

6 komentářů: Ukrajina: Země s rozvinutým černým trhem s lidskými orgány (mimořádné video!)

  1. Anonym napsal:

    Toto je pravá tvář kapitalismu. Vždycky se najde dost takových podnikatelů, kteří se neštítí pracovat na hraně zákonnosti. Pokud jde o daně, najímají si kapitalisté poradce, kteří jim mají pomoci na hraně úspěšně balancovat, nebo se vyhnout postihu… to se týká skoro všech kapitalistů.
    Vždycky se najdou tací, kteří jdou při porušování pravidel dál.
    Uplácejí úředníky, korumpují zlodějské politiky. Čím vyšší procento zisku, tím spíše hrozí porušení norem práva i morálky. Nejde o to, že všichni, jde o to, že neodvratně se vždycky najdou ke všemu ochotní „lidožrouti“ s bílými límečky a jejich pohůnci s kudlou vždy připravenou řezat… to je jeden z klíčových důvodů, proč ten systém musí být a bude překonán.
    Jindřich K.

    • admin napsal:

      Pane Jindřichu, plně s Vámi souhlasím,

      že tento systém musí být a bude překonán. Jde jen o to, JAK tohoto svatého cíle dosáhnout. Máme zde totiž naprosto zásadní překážku v podobě celoplanetární nadnárodní tyranie pod zkratkou WHO. A zde jsem nucen s hořkostí v hlase konstatovat, že všechny státy v rámci OSN, včetně ČLR a RF – tyranské akce WHO podporují. Bohužel. ((

  2. Margarita napsal:

    Nesouhlasím – citát: «Toute nation a le gouvernement qu’elle merite.» Joseph-Marie comte de Maistre.

    • admin napsal:

      Paní Margarito, zdravím Vás.

      Ano, správně pravil francouzský filosof a konzervativní myslitel hrabě Joseph de Maistre, jeden z odpůrců Francouzské revoluce, že „každý národ má vládu, jakou si zaslouží“. Avšak v naší době, v r. 2022, kdy světu vládnou nadnárodní tyrani typu WHO, onen výrok franc. myslitele jaksi ztrácí na významu, protože zavládl skoro všude despotický oligarchický systém, ne-li dokonce přímo až fašismus.

      P.S.
      Ještě jednu citaci hraběte Josepha de Maistre mi dovolte: „Člověk je příliš zlý, než aby mohl být svobodný.“ Podle mého svatá slova.

  3. Ivana napsal:

    Citát: „Ve světě zbaveném idejí, vládnou příšery.“

    • admin napsal:

      Paní Ivanko, i když zcela stručně, naprosto přiléhavě jste se vyjádřila. Prostě katastrofa, co se děje. Ve jménu zisku bratr bratru vlkem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *