Valerij Pjakin: Otázka-Odpověď ze dne 30.5.2022

Ve výborném vystoupení Valerija Pjakina hned v samotném úvodu zaznělo, že George Soros v Davosu před pár dny prohlásil, že vpád ruských vojsk na Ukrajinu se stal příčinou Třetí světové války, kterou lidstvo nemusí přežít. Avšak Pjakin ve svém vystoupení správně položil otázku:

PROČ potom Západ neustále přilévá olej do ohně svými nekončícími dodávkami zbraní ukraj. faš. režimu? Avšak současně Liz Trussová, britská ministryně zahraničí, prohlásila, že Západ nemůže tuto svou špinavou roli zastavit. S tím odůvodněním, že pro Západ je neudržitelná představa o vitězství Ruska na Ukrajině.

 

A dále, následně, Pjakin zmiňuje více než závažnou věc: v ruských horních patrech působí ZRÁDCI Ruska a ruského národa vůbec. A správně Pjakin uvedl klíčovou postavu ruských ZRÁDCŮ: ředitelku ruské Centrobanky Elvíru Nabiullinovou, která naprosto dokonale NIČÍ ruskou ekonomiku svými podpisy pod direktivou extrémní úrokové sazby CB RF, v únoru to bylo až 20 %! (Pozn. Naší Pravdy: Pro srovnání, ECB, tedy Evr. centr. banka, má dlouhá léta sazbu ve výši 0 %, poskytuje tedy bezúročné půjčky. Avšak tuto Nabiullinovou, a to Pjakin jaksi nezmínil, již potřetí jmenoval v březnu t.r. ruský prezident Putin, coby příčina tohoto stavu s CB RF.)

Pozn.: zvuk zapněte pod oknem videa vpravo dole (ikona s přeškrtnutým reproduktorem)

Blíže v rozhovoru ZDE

Příspěvek byl publikován v rubrice Kauza Ukrajina, Rozhovory se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *