USA jsou na pokraji bankrotu, přichází velký globální kolaps

Tento kolaps jistě zapůsobí na celý lokajský Západ, který je jen americkou kolonií, ale také na mnohé rozvojové země. Půjde nakonec o dominový efekt, nicméně cílem, samozřejmě dlouhodobě plánovaným, je zavedení Nového světového řádu, který by se měl podle toho, co již víme, ze všeho nejvíc podobat feudalismu, ovšem v jakési do značné míry globalizované společnosti.

Jak jsou na tom USA, momentálně nejzadluženější země světa, kterou již zachraňuje od bankrotu jen neustálé tištění peněz a nyní zřejmě i zvýšená produkce zbrojních podniků?

Spojené státy nemají od roku 2001 přebytek ani vyrovnaný rozpočet. (ZDROJ) Za posledních 50 let měly USA pouze 4 roky zisku. (Viz graf: 4 modré sloupce) Celkové zisky USA by nestačily na pokrytí 6 měsíců současného ročního deficitu. Jak tedy USA za věci zaplatily?

Americké výdaje a dluh se vymkly kontrole a vláda může získat peníze, které potřebuje, pouze tištěním. To způsobuje inflaci. Je to jako platit další daně, protože platíte více za věci, které potřebujete, a všechna vaše aktiva ztrácejí hodnotu. Podívejte se na šílenství USA při tisku peněz:

Důvodem, proč to USA tak dlouho procházelo, je to, že USD je světovou rezervní měnou. Národy po celém světě drží USD jako bezpečnou komoditu. Takže když americká vláda tiskne bilióny, okrádá Američany a celý svět. Největší krádež v historii.

Problém je v tom, že se to děje po celá desetiletí a neexistuje způsob, jak to změnit. Realita je taková, že USA už nějakou dobu bankrotují a to, co leží před námi, je noční můra: masová chudoba a nový systém kontroly.

Celkový dluh USA je 90 biliónů dolarů. Nekryté závazky USA činí 169 biliónů dolarů. Dohromady je to 778 000 dolarů na amerického občana nebo 2 067 000 dolarů na amerického daňového poplatníka. Pamatujte, že americká vláda může nyní fungovat pouze tištěním více peněz. To znamená, že hyperinflace je nevyhnutelná.

Celková hodnota VŠECH společností kótovaných na americké burze cenných papírů je 53 biliónů dolarů. Skutečná hodnota je mnohem nižší, protože USA vytiskly biliony, aby poskytly bezúročné půjčky investičním bankám, aby napumpovaly akciový trh. Jedná se o podvod. Většina z 53 biliónů dolarů je vzduch.

Hodnota všech amerických aktiv dohromady, každého kusu půdy, každého majetku, všech úspor, všech podniků, všeho, co vlastní všichni občané, podniky, instituce a stát, má hodnotu 193 biliónů dolarů. Opět platí, že toto číslo je plné vzduchu, stejně jako americký akciový trh.

Pojďme si to spočítat:

  • Celkový americký dluh 90 biliónů dolarů
  • Nekryté závazky USA ve výši 169 bilónů dolarů
  • Celkem 259 biliónů dolarů
  • Minus všechna americká aktiva 193 biliónů dolarů
  • Zůstatek – 66 biliónů dolarů

Je to všechno o vnímání, popírání a závislosti. Panuje dojem, že USA mají největší ekonomiku a nejsilnější armádu na světě. Ve skutečnosti jsou však USA na mizině a nemohou si dovolit svou armádu. Popírání spočívá v tom, že všechny národy jsou závislé na silném USD, jinak se globální trhy zhroutí.

Důvodem, proč americká zombie pokračuje, je to, že konec USA znamená konec západní prosperity a přiznání, že současný systém selhal jako model pro svět. Ale to nic nemění na realitě. Kolaps je nevyhnutelný a bezprostředně hrozí.

Co plánují světoví lídři? „Velký reset“ neboli „Nový světový řád“. Je to řízená destrukce globálních trhů, ekonomik a světa, jak ho známe. Změna v novou dystopickou budoucnost, v níž jsou elity pány otroků, bez jakékoli předstírané demokracie.

Bez řízené demolice se svět zhroutí pro všechny, včetně elit. Svět se tolik změnil a zdá se, že už nic nedává smysl, očividná korupce je zřejmá, očividná propagandistická média, eroze našich práv…

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Analytika, Ekonomika. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *