Plán Gatese a „jeho“ WHO trvá: 50 % Pozemšťanů musí zmizet!

SERGEJ LATYŠEV zkoumá, proč bylo rozšířeno virální video, na němž šéf Pfizeru sní o likvidaci poloviny obyvatel planety, a dochází k závěru, že tento cíleně vypuštěný „fejk“ je ve skutečnosti přesným popisem opravdových záměrů Davosanů a zkorumpovaných teroristů ze Světové zdravotnické organizace.

Afrika by se měla připravit na nejhorší. V Davosu naznačili, od koho a jak začnou snižovat světovou populaci. „Filantropie“ globalistů nebyla nikdy taková, jak by se mohlo zdát.

„Slyšíte to, co já?“, napsal televizní moderátor na Telegramu a připojil „šokující“ video ze Světového ekonomického fóra (SEF) v Davosu, které teď koluje po internetu. Na něm sedí na pódiu ve společnosti zakladatele a nenahraditelného německého „vůdce“ SEF Klause Schwaba generální ředitel společnosti Pfizer Albert Bourla a hovoří o svém „snu“ snížit počet obyvatel Země na polovinu. Vše za bouřlivého potlesku globalistického publika. Bourla přiznává, že v lednu 2019 si se svými spolupracovníky na schůzce v Kalifornii stanovil cíle na příštích pět let.

Jedním z nich bylo snížit do roku 2023 počet lidí na planetě o 50 %. „Věřím, že tento sen se dnes stává skutečností“, prohlásil hrdě šéf farmaceutického gigantu Pfizer, jednoho z hlavních světových výrobců vakcín proti koronaviru. 

Fejk?

Tato slova skutečně zazněla – Bourla a Klaus jsou na snímku autentičtí. Když jsem si však poslechl jejich „doznání“, bylo mi okamžitě jasné, že něco není v pořádku. Západní byznysmeni a zejména jejich předáci přece nikdy veřejně nepřiznají, že chtějí vyvraždit polovinu lidstva, jakkoli je to nepochybně pravý smysl jejich konání. A to přinejmenším od šedesátých let dvacátého století – od založení Římského klubu. 

A není to nic nového. Přece represe a „hladomory“, jako v případě Indie, zabíjení opiáty, jako v případě Číny, nebo genocida indiánského obyvatelstva Severní a Jižní Ameriky, devastace Afriky, včetně obchodu s otroky, byly aktivně prováděny jejich předchůdci již mnohem dříve. Západní „humanitní“ pokrytectví však v současnosti nedovoluje nazývat věci pravými jmény. Pokud dnes zabíjet – tak se vznešenými cíli a pod záminkou šíření Dobra.

Takové bylo i Bourlovo prohlášení, které v nezkrácené verzi zní takto: „Do roku 2023 snížit na světě o 50 % počet obyvatel, kteří si nemohou dovolit naše léky a dnes se tento sen stává skutečností.“

Nuance, jak si pozorný čtenář již všiml, spočívá v tom, že se nemluví o snížení světové populace na polovinu, jak je patrné z rozšířeného virálního úryvku Bourlova projevu, ale o snížení světové populace o polovinu těch, jimž se nedostalo dobrodiní „léků“ od společnosti Pfizer. Věta byla zkrácena a její smysl tím byl pozměněn. Máme tedy před sebou klasický „fejk“? Ano i ne. 

Gejzír humanismu?

Zbývá jen přesněji vysvětlit důvody „dobročinnosti“ farmaceutického gigantu, který se napakoval na koronaviru. Uvedená slova zazněla v rámci Bourlova „senzačního oznámení“, že společnost Pfizer hodlá do chudých zemí světa prodávat své patentované vakcíny a léky proti infekčním onemocněním a covidu, včetně těch, které se teprve objeví, za nákladové ceny. Bourla uvedl, že Ghana, Malawi, Rwanda, Senegal a Uganda byly prvními signatáři „Dohody pro zdravější svět“. Program zahrnuje 23 léků a bude se týkat zemí s celkovým počtem 1,2 miliardy obyvatel.

Společnost Pfizer vyzvala další farmaceutické společnosti, aby se připojily k iniciativě, která je částečně financována – jak jinak? – Nadací Billa a Melindy Gatesových. Generální ředitel společnosti Pfizer se obrátil na vlády, mezinárodní zdravotnické organizace, tj. WHO, a „filantropy“, jako je George Soros, aby pro to poskytli veřejné a soukromé finanční prostředky. Následoval dlouhotrvající potlesk. Vždyť přece společnost Pfizer se v minulosti na vakcíně proti covidu napakovala – a nyní se z ní stává altruista? Není to učiněný „gejzír“ humanismu?

Kam s ním?

Pravý důvod Bourlovy iniciativy je však zřejmý. Přes veškerou snahu globalistů a jejich služebníků v národních byrokraciích a jimi koupené WHO je nový koronavirus na ústupu. Navzdory tomu, že byl uměle zesílen v laboratorních podmínkách, aby se jím obelhávali, zastrašovali a okrádali lidé po celém světě, aby bohatí ještě více zbohatli a v některých zemích se vyměnily vlády.

Bourla si v Davosu a v řadě rozhovorů pro západní média posteskl, že počet lidí ochotných nechat se přeočkovat se snižuje. Že ve vztahu ke COVID-19 panuje „rostoucí nedbalost“. Poznamenal, že lidé jsou unaveni z opatření na omezení šíření viru, zatímco „politici si chtějí připsat zásluhy za vítězství“ nad ním a dělají kompromisy. Generální ředitel společnosti Pfizer také hrozil, že lidé pocítí důsledky této „nedbalosti“ za 3-6 měsíců. Bourla prý zklamaly i USA, kde Kongres odmítl schválit žádost demokratické administrativy Joea Bidena o dodatečných 22,5 miliardy dolarů na vakcíny a léčbu COVID-19, což by údajně mohlo vést k nedostatku dodávek pro tuto zemi.

Veřejnost na Západě si zkrátka ve stále větší míře uvědomuje, že se nechává „infikovat“ neprověřenými, obecně spíše zdraví škodlivými léky s četnými vedlejšími účinky. Výroba pochybných vakcín společností Pfizer a dalšími západními farmaceutickými firmami byla v průběhu let „pandemie“ velice rozšířena. Sklady jsou nyní přeplněné a udržování zásob těchto druhů léčiv s omezenou dobou použitelnosti a zvláštním teplotním režimem je velmi nákladné.

Tři mouchy jednou ranou

Proto je chtějí umístit do Afriky a dalších chudších zemí světa. Tam, kde by je z finančních důvodů nemohli nakoupit ve velkém měřítku. Prostě na tom vydělat co jde, i když to už nebude tolik jako dosud, ale aspoň to nebudou muset vyhodit. Podle britské analytické firmy Airfinity se celosvětová poptávka po vakcínách od začátku roku snížila na polovinu. Proto je třeba jednat, a ne nadarmo si Bourla vzpomněl na svůj „sen“ právě v této chvíli.

Navzdory tomu, že je již nade vší pochybnost prokázáno, že vakcíny proti koronaviru kromě jiného potlačují přirozenou imunitu, která jako jediná dosud úspěšně brání africkou populaci před vyhynutím – navzdory zdejším četným infekcím a nerozvinuté medicíně. V tomto případě je prostě možné zabít tři mouchy jednou ranou: Zaprvé snížit náklady na skladování vakcín a vydělat něco na jejich další distribuci. Zadruhé zachovat výrobní kapacity pro budoucnost. Globalisté svorně prohlašují, že oddech od masové vakcinace je jen dočasný, neboť svět bude brzy nakažen mnohem horší nemocí (nepochybně vědí, co říkají, protože tento proces řídí). Zatřetí, a to je nejhorší, „posadit na jehlu“ více než miliardu potenciálních obětí. V tom spočívá celý ten „humanismus“.

Kdy chytneme pod krkem my je?

V tom všem jim intenzivně pomáhá jejich velmi cenný spolupracovník, který přišel z organizace, jež je v jeho rodné zemi Etiopii považována za teroristickou: Tedros Adhanom Ghebreyesus, šéf WHO. Nedávno zopakoval, že „pandemie rozhodně není u konce“ a že vlády „ruší opatření na vlastní riziko a nebezpečí“. A tak prý (navzdory naočkování šedesáti procent světové populace) „pandemie nikde neskončí, dokud neskončí všude“. Neuvěřitelné je, jak tento „bývalý“ terorista nadále předstírá, že očkovaní covidem neonemocní a neumírají na něj.

Držet lidstvo pod krkem, snižovat jeho počty, vydělávat na tom jmění a zároveň rozhodovat o životě a smrti stamiliónů (vpravdě absolutní moc) – jaké geniální rozvinutí myšlenky tisknout peníze ze vzduchu nebo vysílat dělové čluny na ovládnutí domorodců. Je tomu opravdu tak. Proto je fejk o Bourlovi, že touží nechat umořit polovinu lidstva, ve skutečnosti věrohodný, neboť právě o to v podstatě jde. Ekologie a kvalitní potraviny musejí být pouze pro vyvolené – místo na slunci není pro každého.

Je docela pravděpodobné, že globalisté a jejich slouhové rozšířili zkreslenou citaci Bourla záměrně, aby tak mohli dokázat, že stejně falešné jsou i zprávy o jejich sadistických plánech na snížení přebytečného počtu obyvatel planety. Dělají to tak často!

Tyhle jejich lumpárny má však stále větší počet lidí – navzdory nekončící propagandě prolhaných korporátních médií – prokouknuté skrznaskrz.

ZDROJ

Příspěvek byl publikován v rubrice Analytika, Kauza C-19. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *