JUDr. Jiří Vyvadil: Jedině poslanci SPD mají rozum

Při dnešním vystoupení prezidenta Zelenského se drtivá většina poslanců a senátorů dostala do extáze a jedině klub SPD zachoval důstojnost a neupadl ve frenetický potlesk. Naše politická reprezentace s výjimkou SPD se ukázala nepříčetnou.

Těžko totiž může být poražena země, která to spočítala Hitlerovi i Napoleonovi a která v posledních 30 letech vyhrála všechny vojenské střety.

Není nejmenší důvod, proč by nyní měla přijít změna. Ano Rusko nasadilo jen velmi malou část bojových sil, nevyhlásila ani mobilizaci a postupuje nyní metodicky, ale vytrvale. Zelenský může vyřvávat co chce, ale časem zapadne podobně jako svého času zelená Greta. Do roka a do dne už každého bude otravovat.

Ještě horší je ale situace na poli sankcí. Embargo na naftu či případně plyn vystřelily ceny energií až k oblakům… Zatímco Putinovo Rusko  ani neví co s penězi a ruská obchodní bilance je až z říše snů, obyvatelé Západu trpí…

Až se do roka bude účtovat, bude SPD jedinou předvídavou politickou silou v Česku.

No jen doufám, že když Ukrajina prohraje, což je jisté, Fialova vláda, protože je to její válka, odstoupí…

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Kauza Ukrajina se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *