JUDr. Jiří Vyvadil: A není ten Putin jednička?

Já vím, někdo z Vás řekne, že Zelenský je mnohem populárnějšÍ. Tak to jistě ano. Greta taky opanovala téměř na dva roky celý svět a všichni ti, kteří se dnes klanějí Zelenskému, se klaněli i jí. Západ je veden proudem davových psychóz.

Bylo to hnutí Black Lives Matter, které ve svých důsledcích rozvrátilo policejní systém v USA, protože jeho základem byla téze, že automaticky bílí policisté diskriminují černé občany. I proto se za Bidenovy administrativy zvýšila kriminalita. Bylo to hnutí „Me too“ které pro nás obyčejné Středoevropany za trestný čin začalo pokládat jemné nenásilné přátelské pohlazení ženy, či muže, a bohudík přišel trest v soudním řízení proti Johnny Deppovi, kde ta idiotka prohrála.

A to už nemluvím o naprosto nepřijatelném řízení proti prezidentu Donaldu Trumpovi, kde v zákonodárném výboru jsou pouze dva členové republikánů, a řízení je směřováno k výsledku, že vyvolal vzpouru-povstání proti výsledkům hlasování. ROVNOST HLASŮ? SMĚŠNÉ?

Putin je jistě nejvíce nenáviděnějším politikem světa v západní čili té menší části světa.

Naopak je nadějí pro svět, který je ujařmován západními sankcemi, účelovým výkladem lidských práv a ad hoc sankcemi, které si Západ zvolí, kdykoliv se mu to hodí.

I proto prezident Si se dnes vyslovil pro jednoznačnou podporu Ruska.

V rámci tandemu Rusko-Čína, geopoliticky totiž Putinovo Rusko hraje prim.

Asi tak.

Příspěvek byl publikován v rubrice Politika se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *