Paul Craig Roberts: BRITSKÁ VLÁDA ZTRATILA ČEST

Britům nyní vládnou jejich bývalí koloniální lokajové. Ind, který je britským ministrem vnitra, rozhodl, jak mu bylo nařízeno, o vydání cizince, který není občanem země, která ho vydává, nebo občanem země, která o jeho vydání žádá.

Indie, dlouho anglická kolonie, má určitou představu o britské spravedlnosti, ale Priti Patelová dostatečně nedoceňuje podstatu britské spravedlnosti, aby ji mohla bránit. Dá se říci, že to neudělali ani soudci britských soudů, kteří schválili vydání Juliana Assange do USA, kde ho Washington chce za pomstu. Zdá se, že Británie už není Britská a Amerika už není americká, píše P.C. Roberts.

Julian Assange nespáchal žádný zločin v Británii, kde byl léta držen bez obvinění za úplné a totální porušení habeas corpus pouze z důvodu schopnosti Washingtonu ovládat britskou „spravedlnost“. Assange nespáchal v USA žádný zločin. Je občanem Austrálie. Přesto je obviněn z velezrady proti USA, protože jako novinář udělal totéž, co Daniel Ellsberg a New York Times v roce 1971. Zveřejnil uniklé informace, které ukázaly, že americká vláda vědomě spáchala a kryla válečné zločiny a vědomě je uchovávala. Tají své klamání svých důvěřivých hloupých spojenců, kteří jsou bezpochyby ubohou partou neschopnou jednat nezávisle na Washingtonu. Ellsbergovi se nic nestalo, protože v té době měla americká ústava a první dodatek větší autoritu než zahanbení vládní úředníci – zločinci, kteří by ve skutečnosti měli být ve vězení. Dnes mají zkorumpovaní, zločinní vládní úředníci, podporovaní jejich mediálními děvkami, mnohem větší autoritu než americká ústava. Sledování New York Times, Washington Post, CNN, NPR, hanebného BBC Juliana Assange jako „ruského agenta“ jasně ukázalo, že svoboda tisku již není hodnotou anglo-amerického tisku.

Není to ani hodnota volených a jmenovaných vládních úředníků. Pokud mohu říci, ani jedna současná západní vláda nevěří v principy svobodného lidu a svobodné společnosti. Na Západě vládne pomsta, nikoli právo. Jak ukázaly ilegální protokoly Covid, vlády „svobodného světa“ nyní nařizují svým občanům, aby pohlíželi na jejich práva stejně jako diktátoři.

Edward Snowden, který musel uprchnout z Ameriky, protože unikly důkazy o tom, že americká vláda nezákonně špehuje své občany, říká, že Assangeovo vydání ukazuje, že z žádné smysluplné stránky západní svobody nezbylo nic. Můžeme se svobodně dopouštět všech druhů sexuálně zkažených činů, ale nemůžeme svobodně mluvit ani volat vládu k odpovědnosti. Muž může svobodně tvrdit, že je žena, ale nemůže bezpečně odhalit vládní zločiny nebo špatné chování. Nemůže, i když je nejuznávanějším lékařským vědcem na světě, napadnout protokoly Covid bez trestu.

Jsou nám předkládány příběhy, které slouží tajným programům, a není nám dovoleno je zpochybňovat. To je charakteristický znak totalitního systému. Totalitní systémy jsou nyní to, co existuje všude v západním světě. Svoboda, kromě sexuální perverze, neexistuje nikde v západním světě. Dnes jsou na amerických univerzitách profesoři ve funkčním období vyhazováni za používání rodových zájmen. Lidé jsou vyloučeni ze sociálních médií, pokud nesouhlasí s tím, že sexuálně plně vybavený muž je žena na základě vlastního prohlášení, nebo pokud nesouhlasí s tím, že očkování proti Covid je bezpečné. To stále platí, i když soudem nařízené zveřejnění dokumentů společnosti Pfizer nade vší pochybnost dokazuje, že vakcína je a před jejím použitím bylo známo, že je smrtící.

Takže jako Pontius Pilát vydal Ježíše Židům, britský ministr vnitra vydal čestného novináře zločineckým americkým vládním úředníkům, které odhalil. Pomsta, řekla Indka Priti Patelová mluvící za Británii, vládne. Ne zákon. Ne spravedlnost. Britská čest je pryč s větrem.

Julian Assange čelí předvolebnímu soudnímu procesu založenému na hoře lží. Assange by měl dostat Medaili cti, že nepodlehl „stalinistickému soudnímu procesu“.

ZDROJ

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Politika se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *