Věra Kuzminová: Ti slabší musí zemřít. Ruský dokumentární film z r. 2013 šitý na dnešní poměry

Tento naprosto výjimečný dokument z r. 2013 rozhodně stojí za to shlédnout, neboť vysvětluje, proč v současnosti Rusové mají tak velký odpor k vakcinaci proti covidu, respektive k vakcinaci jako takové. Ve filmu uvidíte uplatňovaný teror na ruských dětech, uplácení lékařů za vakcinaci, aplikaci neověřených vakcín v době, kdy k Rusku bylo přistupováno jako k nesvéprávné rozvojové zemi. Což, zčásti, bohužel, platí doposud.

Georgijské poradní kameny na jihu USA. Již neexistují.

Dokument pojednává o tom, že po rozpadu SSSR se Rusko a Ukrajina staly polygony, kde se nacvičovaly nejmodernější metody vedení biologické války proti civilnímu obyvatelstvu. Ve světle probíhajícího voj. zásahu RF na území Ukrajiny tato skutečnost je o to více podtržena, protože v průběhu voj. střetů vyplynula více než závažná fakta spojená s voj. biolog. laboratořemi amer. Pentagonu, ale i jiných zemí NATO, včetně Německa. A to v bezprostřední blízkosti hranic RF nejen na území Ukrajiny.

Georgijské poradní kameny na jihu USA.
Více než 42 roky burcovaly svět svým zlověstným poselstvím o nutnosti depopulace lidstva do 500 miliónů max. Od 6.7. t.r. kameny již neexistují.

Hned v úvodu dokumentu ruské novinářky Věry Kuzminové zaznívají fakta s ukázkami záběrů ze slavnostního otevření monumentu v amer. státě Georgia 22. března 1980 za přítomnosti desítek amerických politiků, byznysmenů a bankéřů.

Ruská novinářka a TV moderátorka Věra Kuzminová

Dokument vypráví také o otřesných faktech, kdy bez vědomí rodičů byly zdravým ruským dětem z vesnic naočkovány vakcíny z „humanitární pomoci“ USA, po kterých všechny děti se staly oběťmi doživotních zdravotních komplikací.

Od rozpadu SSSR Západ přestal dodržovat veškeré konvence o nešíření biologických zbraní. Proč také? Konvence byly podepsány se silnou velmocí. Po pádu SSSR zůstala již jen jedna silná velmoc – USA, podle logiky které „slabý musel zemřít“.

Slova Billa Gatese „Díky vakcínám a rozvoji medicíny můžeme dosáhnout snížení počtu obyvatel o 10-15 %“ taktéž zazní v tomto dokumentu. Ostatně, dnes, roky po natočení níže uvedeného dokumentu Věry Kuzminové, již víme, že depopulační snahy nejmocnějších tohoto světa u 10-15 % by se zcela určitě nezastavily:

Snížit světovou populaci na „Zlatou miliardu“ už nestačí

Po ropné energetické krízi roku 1973 byl rozšířen názor, že zdroje planety nestačí nejen pro země Třetího světa (tedy pro nejchudší země), ale ani pro ty nejbohatší. Začala aktivní podpora depopulačních technologií, takových, jako hnutí „child free“, transgender a LGBT agenda. Pro ty ostatní – vakcíny.

V dokumentu se pojednává také o problematice GMO semen, do kterých byly zakomponovány různé patogeny, které také působí na plodnost a porodnost obyvatelstva. Divák si musí uvědomit, že dokument byl natočen 6-7 let před koronavirovým běsněním. Ovšem paralel s dnešními dny v něm najdeme spoustu.

Už v té době autoři dokumentu definovali jako hrozbu národní bezpečnosti používání cizích vakcín, místo vlastních, ve kterých je pod kontrolou celá technologie výroby. Kromě toho v dokumentu zazní analogie z 30. let, kdy v Japonsku, u východních hranic SSSR, se množily biolaboratoře (jako i donedávna na Ukrajině), ve kterých se vyráběly biologické zbraně. V té době SSSR začal urychleně rozvíjet vlastní výrobu vakcín a výkonný zdravotní systém. Kolik takových biologických laboratoří je dnes?

Jsou přitom jako zlověstný prstenec rozesety po celém perimetru současného Ruska, bývalé svazové republiky a Čínu nevyjímaje. Do zač. voj. zásahu RF se to týkalo i Ukrajiny.

Kdyby Rusko na Ukrajině vojensky včas nezasáhlo, aby tamější voj. biolog. laboratoře mohly být zničeny, tak již od podzimu t.r. by se nejen v Evropě rozpoutalo opravdové peklo s masovým nasazením černých neštovic, proti čemuž nadcházející energet. kolaps by byl jen slabým odvarem.

Věra Kuzminová:
Ti slabší musí zemřít.

Ruský dokumentární film
z r. 2013 šitý na dnešní poměry

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Analytika, Kauza C-19, Kauza Ukrajina. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *