Ukrajina zastavila dodávky třetiny ruského plynu do Evropy pod nátlakem Američanů

12. května 2022

Podle zdrojů ruských novinářů, se kterými redakce AeroNet.News operativně spolupracuje na pokrývání informací o ukrajinské krizi, disponují ruské tajné služby zásadní informací, že za zastavením třetiny dodávek ruského plynu do Evropy, především tedy přes Užhorod a Slovensko, stojí americký Pentagon a lidé napojení na americké ministerstvo zahraničí, kteří na poslední chvíli vyhrožovali Ukrajině.

Pokud Kyjev nezastaví alespoň část ruského plynu do Evropy, tak americký kongres prý neschválí, případně výrazně omezí disponibilitu s obrovskou válečnou půjčkou ve výši 40 miliard amerických dolarů. (Pozn. Naší Pravdy: do Bidenova podpisu amer. půjčky Ukrajině se však odehrála statečná bitva republikánského senátora Randala Paula – ZDE)

A protože Kyjev půjčku nutně potřebuje, Kyjev na toto vydírání musel přistoupit, i když tím přijde o miliardy dolarů za tranzit ruského plynu do Evropy. Ruské tajné služby podle informací ruských novinářů disponují nahrávkami, kde zaznívá vydírání ze strany zaměstnanců amerického ministerstva zahraničí k úředníkům v Kyjevě. Má se jednat o několik telefonátů z konce minulého týdne. Pokud se nahrávky dostanou ven, tak se asi dozvíme opravdu zajímavé věci.

Jenže, tohle potom znamená, že USA se dopustily nepřátelského aktu proti Evropské unii, protože se dopustily konspirace a spiknutí s cílem sabotáže a přerušení či snížení dodávek plynu do EU a tím ohrozili energetickou bezpečnost mnoha zemí. Kongres zastavení třetiny ruských dodávek ruského plynu do EU přes Ukrajinu včera uvítal, a proto v noci na dnešek už americký Kongres bez průtahů a pozměňovacích návrhů schválil mamutí úvěr pro Ukrajinu ve výši 40 miliard dolarů.

Úvěr je ale zajímavě koncipovaný, protože věřitelem úvěru není americká vláda, jak by se dalo předpokládat, ale přímo Federal Reserve, tedy americká centrální banka. Jinými slovy, za tento úvěr nebude Kyjev dlužit Washingtonu a jeho vládě, ale bude dlužit FEDu. A to znamená, že bude dlužit Domu Rothschild napřímo. No, a je to venku.

Ukrajina nebude dlužit za půjčku americké vládě ale přímo FEDu! Co to bude znamenat? Žádné štráchy, prostě židovský prezident Ukrajiny zadlužil zemi u sionistických Rothschildů. Svůj svému. A teď už naivní Ukrajinci mohou sobě rovnou vystrojit funus. Protože z tohoto dluhu už se nevyhrabou. A ani to není cílem. Zelenský byl do funkce dosazen právě proto, aby předložil Rothschildům celou Ukrajinu na talíři. A k tomu teď došlo.

Ruský židovský kongres skrze Ruskou armádu teď už může z Ukrajiny jen uždibovat, tady kousek, támhle kousek. Prostě z Ukrajiny se stává Okrajina, jako když okrajujete kůrku z chleba, který je chycený plísní. Tady odkrojíte ze strany kus, támhle odkrojíte, tady více zakrojíte, támhle méně. Chápete? Tak se podívejte na válečnou mapu ruské speciální operace. A uvidíte to přímo před očima. To není okupace. To je okrajování Okrajiny!

A to, co zůstane po okrájení, to zůstane Rothschildům a Domu Sion. Panečku, tak jednoduché, že? Kdyby nevypukla válka, musel by půjčku schvalovat ukrajinský parlament. A tak obrovské zadlužení by jistě narazilo na odpor opozice. Ale ve válečném stavu? V tom drží veškerou a neomezenou moc jen prezident jako vrchní velitel a činnost parlamentu je suspendována.

Takže stačí Zelenskému podmazat, strčit mu kokain pod nos (obrazně i doslova), prachy na účet ve Swissu, v Panamě, v Belize, a je to! Zelenský, který figuruje ve svodkách Pandora Papers, je zkorumpovatelný tak snadno, že snadnější to už být nemůže. Ukrajina je tak Rothschildů! A Putina na druhé straně barikády zjevně drží na uzdě pro změnu Berl Lazar, viz ta neuvěřitelná omluva Izraeli za výrok Sergeje Lavrova o původu Adolfa Hitlera. Hotovo, vymalováno a největší konceptuální debilové mohou teď začít řvát Slava Ukraini! Ani jim nedojde, že Ukrajina právě dostala nového majitele.

ZDROJ

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Kauza Ukrajina. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *