Lékaři otevřeně hovoří o poškození vakcínou: Vzpírá se to veškeré představivosti

Skupina belgických a nizozemských lékařů debatovala o tom, jak je možné, že i přes prokazatelný poměrně vysoký výskyt vedlejších účinků takzvaných „vakcín,“ které oni sami za žádné vakcíny nepovažují, stále všechny vlády i média tyto škodlivé přípravky lidem doporučují a mnohde jim je stále vnucují.

Vakcíny proti covidu vedou mimo jiné k trombóze, infarktům, myokarditidě a neurologickým poruchám. „To jsme nikdy předtím neměli“, řekl doktor Leo Van den Bossche, který byl suspendován za kritiku koronavirové politiky, v Het Spreekuur. Poukázal na to, že vakcína proti prasečí chřipce byla stažena z trhu již během prasečí chřipky po 25 úmrtích.

Naturopat Johan Denis řekl, že nyní existuje Zpráva o úmrtí na vakcínu, kterou vypracoval doktor Zelenko. „To je mrazivé. Zpráva zahrnuje desítky tisíc mrtvých a více než milión lidí vážně poškozených a vážně nemocných. Vzpírá se to veškeré představivosti.“

Je téměř nemožné o tom mluvit. Denis poznamenal, že každý, kdo má jiný názor, je „nemilosrdně pronásledován“. „V rádiu můžete ráno slyšet: je zde mnoho trombóz od AstraZeneca. Pak si pomyslíte: oni to zastaví, zastaví to. Večer slyšíte: pokračují v tom“, řekl doktor Gaëtane Beeckaert.

Denis dále řekl, že více než 95 % lidí, kteří nyní umírají, bylo očkováno. „Takže jsou to očkovaní, kteří umírají.“ Doktor Van den Bossche dodal, že lidé, kteří podstoupili přeočkování, mají větší pravděpodobnost, že se „nakazí“, skončí v nemocnici a zemřou.

Doktorka Anne Fierlafijnová uvedla, že jeden její pacient, který je učitel, jí řekl, že dvě třetiny učitelů je nemocných. „Je léto. Nejsme v období infekce a dvě třetiny učitelů ve škole nejsou.“ Řekla: „To jsme nikdy předtím nezažili. Je to populace, která byla enormně tlačena k tomu, aby se nechala očkovat.“

„Pak tam musí být otázky, že?“ „Je to naše vláda, která to prosazuje. Je to tlačeno z naší vlády, všemi možnými způsoby. A pokud otevřete ústa jako lékař, budete prostě odstrčeni“, stěžoval si Denis.

Beeckaert dodal, že média mají v této hře také „velmi důležitou roli“. Denis souhlasil: „Mainstreamová média hrála v celém tomto příběhu neuvěřitelně toxickou roli.“

Vysvětlil, že téměř všechna nizozemská a belgická média jsou vlastněna pouze dvěma skupinami: DPG Media a Mediahuis. „Jsou také vzájemně skvělí přátelé. To znamená, že na každém zpravodajském kanálu slyšíte vždy totéž.“

„Průměrný člověk dostane vždy stejný obraz, který je však zcela odlišný od toho, co jsme jako lékaři viděli v praxi. Moje rada pro všechny: TELEVIZI vyhoďte a spojte se s alternativními zpravodajskými zdroji“, říká Denis.

Slovanka

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Kauza C-19. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *