Zemřel doktor Zelenko, jeden z největších světových kritiků genových vakcín

Pokud sledujete odborníky z druhé strany názorového spektra – tedy z té, která má jiné názory, než ty mainstreamem povolené, jistě jste někdy narazili i na nějaký rozhovor nebo video s doktorem  Zelenkem.

V poslední době upozorňoval zejména na mnoho vedlejších účinků genových přípravků, kterým někdo říká zcela nesprávně vakcíny.

Dr. Zev Zelenko zemřel ve čtvrtek ve věku pouhých 48 let. Nějakou dobu údajně trpěl rakovinou. Lékař byl za svůj Zelenkův protokol nominován na Nobelovu cenu. Tato koronavirová léčba údajně „zachránila milióny životů“.

Zelenkovi byl zakázán přístup na Twitter v roce 2020, částečně kvůli jeho výrokům o vakcínách proti covidu. „Neaplikujte si je. Nefungují. Jsou neuvěřitelně nebezpečné“, řekl lékař. Očkovaným lidem řekl: „Máte v těle bombu. Je mi líto, ale postarali jste se o to sami. Nedávejte si tam další bomby. Nedávejte si další injekce.“

Poukázal na to, že tyto bomby odpálí virová infekce. „Experti varují, že by to mohlo vést ke genocidě.“ Zelenko dodal, že očkovaní lidé mohou výbuchu zabránit tím, že budou preventivně užívat antivirotika a v případě covidu se okamžitě léčit hydroxychlorochinem nebo ivermektinem.

Na konci loňského roku varoval ve videozprávě, že se dělá vše pro umlčení kritických lékařů. Také prohlásil, že pokud brzy zemře, nebude to následek nemoci nebo sebevraždy.

Ve videu, které Zelenko zveřejnil pro Gettr, naznačuje, že se establishment chystá vystupňovat svůj boj proti lékařům, kteří otevřeně vystupují proti této politice.

„Vláda je zoufalá“, řekl Zelenko. „Tyrani vědí, že jejich konec je blízko, tak kolem sebe kopou. Za prvé, nejsem sebevrah. Za druhé se mi daří mnohem lépe, jsem zdravý, jsem v pořádku. Takže jestli zemřu nebo zmizím, nemá to s tím nic společného .“

„O jednoho bojovníka méně“, odpovídá na zprávu o úmrtí doktora Zelenka zdravotní vědkyně Yvonne Simonsová. „RIP“

Slovanka

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Aktuality, Kauza C-19. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *