Valerij Pjakin: Otázka-Odpověď ze dne 27.6.2022

Ve vystoupení Valerija Pjakina bylo zmíněno 81. výročí zahájení německé operace pod názvem Barbarossa (pozn. Naší Pravdy: blíže ZDE), tedy datum zahájení Velké vlastenecké války 22.6.1941. Správně V. Pjakin zmínil klíčovou věc, že ruský prezident Putin se dopustil 22.6.2022 rouhání, když ke hrobu Neznámého vojína položil věnec se stužkami v barvách trikolóry Vlasovovy armády.

Operace Barbarossa (česky)
mimořádný dokument:

Bez ohledu na to, že ta samá trikolóra tvoří současnou státní vlajku Ruské federace. Ze strany ruského prezidenta Putina se tak jedná o rouhání v dějinném smyslu a tedy tím pádem politickým prohlášením, že ruský prezident si váží nikoli symbolů vítězné Rudé armády, ale symbolů kolaborantské armády gen. Vlasova, jež bojovala po boku hitlerovců za zničení SSSR a ruského národa.

Správně V. Pjakin vyzdvihl fakt, že ruská sdělovadla doslova na každém kroku propagují význam Vlasovovy trikolóry, aby národ, zejména mladé pokolení, zapomněl, kdo stál za osvobozením ruského národa od německých fašistů. Dokonce i na Ukrajině, v rámci zvláštní operace ruské armády, každý kus ruské voj. techniky je označen stužkami trikolóry armády gen. Vlasova.

Pozn. Naší Pravdy: opravdu pozoruhodné! Nabízí se tak zásadní otázka: Komu vlastně doopravdy slouží současné vedení Ruské federace?

Pozn.: zvuk zapněte pod oknem videa vpravo dole (ikona s přeškrtnutým reproduktorem)

Blíže v rozhovoru ZDE

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Dějiny a současnost, Rozhovory se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *