Německo: 2,5 miliónu lidí léčeno pro vedlejší účinky takzvané vakcíny proti C-19

Argumenty, že každý lék má nějaké vedlejší účinky, zde neobstojí. Drtivá většina lidí si totiž vezme daný lék zpravidla dobrovolně, bez nějakého postranního nátlaku. Navíc jde většinou o lék již klinicky dostatečně otestovaný.

Jaký byl však tlak na neočkované ve většině zemí EU si snad ještě všichni pamatujeme. Od výhružek, přes upírání základních ústavních práv až po v některých zemích u vybraných skupin obyvatelstva nařízené povinné očkování experimentální látkou. Nejinak se chovalo také Německo, které již nyní vymýšlí, jak další vlnou covidismu znepříjemní svým občanům život.

A to přesto, že se nyní ukázalo, že celých 2,5 miliónu Němců vyhledalo poté, co jim byla experimentální vakcína aplikována, lékařskou pomoc. Tedy nejednalo se o vedlejší účinky, které lze jen tak přejít a případně „vyležet“ doma. Jen v Německu si vyžádalo do konce roku 2021 lékařskou péči kvůli vedlejším účinkům experimentálních covidových injekcí zhruba 2,5 miliónu lidí. Vyplývá to ze šokující zprávy německé Národní asociace lékařů statutárních zdravotních pojišťoven KBV.

Výbušný dokument může nyní narušit vládní očkovací kampaň. Německý poslanec Martin Sichert (AfD) se v březnu zeptal ředitele KBV, kolik pacientů ošetřili lékaři kvůli stížnostem po covidovém očkování.

O tři měsíce později byl Sichertovi zaslán vysoce výbušný třístránkový dokument, o kterém informoval The Epoch Times. Téměř 2,5 miliónu lidí muselo být po aplikaci injekcí ošetřeno lékařem. Poznámka: toto se týká pouze obětí očkování do konce roku 2021, letošní případy v tomto počtu tedy nejsou zaneseny!

Je zvláštní, že Paul-Ehrlich-Institut, německý úřad pro vakcíny, uvádí, že k 31. prosinci bylo hlášeno méně než 250 000 „podezřelých případů vedlejších účinků“. To je méně než desetina počtu uvedeného ve zprávě KBV.

Sichert, mluvčí zdravotnictví AfD, mluví o skandálu. Pokud téměř 2,5 miliónu lidí navštívilo lékaře po očkování proti koronaviru, pak to musí být zveřejněno. To musí mít následky.

Poslanec požaduje, aby lékaři a pacienti byli o tomto riziku v budoucnu informováni. Domnívá se, že všechny škody spojené s očkováním by měla zaplatit vláda. Pokud z 60 miliónů očkovaných lidí potřebuje 2,5 miliónu (4,2 procenta) léčbu pro vedlejší účinky, pak je tvrzení, že je vakcína bezpečná, absolutně nepravdivé.

A to se samozřejmě ještě neví, jaké budou dlouhodobější účinky…

Slovanka

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Aktuality, Kauza C-19. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *