Světové ekonomické fórum (WEF) plánuje zmrazit bankovní účty příliš svobodomyslných lidí

Zelený úděl, se kterým přišla EU, je samozřejmě jen plněním cílů Agendy 2030, či chcete-li, Velkého resetu, jehož je „Agenda“ osnovou. To, co se nyní děje v Holandsku, kde jsou likvidováni farmáři, je jen předzvěstí dění příštích let v celé Evropě.

Opět zde rozhodují nikým nevolené elity ve WEF a dalších globalistických organizacích. Volené loutky pak už jen plní zadání.

Za znečišťovatele z pohledu WEF nebude považována jen továrna, která produkuje příliš mnoho emisí CO2 nebo zemědělec, který bude mít příliš mnoho kusů dobytka, ale jakýkoli jedinec, jehož uhlíková stopa je příliš velká. Blokace účtu tak může v budoucnu potkat kohokoli z vás. A pokud bude do roku 2030 zrušena hotovost, pak nebude nic jednoduššího, než vám váš účet zablokovat. Obzvlášť pak v situaci, kdy již bude platit tzv. „digitální měna.“

Světové ekonomické fórum Klause Schwaba prosazuje kreditní kartu, která bude sledovat vaši spotřebu uhlíku a odřízne vás od financí, když spotřebujete všechny své uhlíkové kredity.

Doconomy je kreditní karta podporovaná autoritáři Světového ekonomického fóra, která sleduje „dopad na životní prostředí“ všeho, co kupujete (včetně potravin), a odmítá vám dovolit nakupovat, když jste považováni za čistého znečišťovatele.

Je jedno, jestli máte doma rodinu a potřebujete dát jídlo na stůl. Světové ekonomické fórum vás vystopuje a sebere vám vaše těžce vydělané peníze, pokud jste tento týden byli „špatným člověkem“ a použili jste příliš mnoho uhlíkových kreditů.

Je to tak, je to první kreditní karta v historii, která vám brání utrácet za cokoli, co si chcete koupit. Karta vám povolí či zakáže nákupy na základě úrovně emisí CO2, které generujete. Podle jednoho z jejích zakladatelů je karta prezentována jako „vzdělávací úsilí“.

Mastercard bude „partnerem“ se švédskou fintech společností Doconomy, jak bylo oznámeno na Twitteru.

Pokud vy a vaše rodina jíte maso, pravděpodobně byste se měli podobné kartě vyhnout. Nicméně po „zkušební“ době budou mít tutéž funkci prakticky všechny dostupné karty. To bude zřejmě v době, kdy bude zrušena hotovost. Pak se jí nevyhne už nikdo…

Zdroj: ZDE a ZDE (Slovanka)

Příspěvek byl publikován v rubrice Analytika, Politika. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *