Sergej Veselovskij: Předpokládám, že 15. července vyhlásíme Ukrajině válku

11.7.2022

Hackeři RaHDIt hlásí, že USA dodávají Kyjevu satelitní snímky pro údery proti Rusku. Politolog Sergej Veselovskij řekl čtenářům Journalistskaja Pravda, k čemu by mohla v budoucnosti vést intervence západních zemí do zvláštní operace Ruska na Ukrajině.

Vladimír Putin uspořádal schůzku s vůdci a vedením frakcí Státní dumy (Pozn. Naší Pravdy: 7.7. t.r., podrobněji k tématu ZDE), kde řekl několik klíčových věcí o tom, že Rusko na Ukrajině vážně ještě nezačalo. Také to, že jsme vždy připraveni na proces vyjednávání s našimi odpůrci, ani ne tak s Ukrajinou, ale s těmi, kteří Ukrajině pomáhají, ženou ji k sebezničení a vraždění obyvatel země.

O čtyři dny později se bude konat neplánovaná a mimořádná schůze Státní dumy, na které se podle mého názoru a mých kolegů bude zabývat otázkou vyhlášení války státu Ukrajina. V tomto případě se všichni naši západní partneři dostanou do situace, kdy účast na pomoci jedné ze stran války z nich automaticky dělá účastníky té strany, které pomáhají. A to jakýmikoli prostředky, včetně satelitních snímků, zbraní, munice. V tomto případě dostane Západ ultimátum. Pokud pomůžete, pak vaší pomoci mimo Ukrajinu může být zasazena jakákoli rána z prostředků, které si můžeme dovolit a použít.

To znamená, že v evropských zemích můžeme zničit továrny na opravy vojenské techniky a sklady zbraní, začít sestřelovat špionážní satelity a dokonce i letadla, která předtím beztrestně zaznamenávala pohyb naší techniky, řídila ukrajinské rakety, jako tomu bylo u křižníku Moskva. Předpokládám, že 15. července vyhlásíme Ukrajině válku a postavíme tak Západ před volbu, zda do ní vstoupí v plném rozsahu, aby ohrožoval naše území a občany svými protiútoky, anebo ustoupí a nebude nám bránit v denacifikaci a demilitarizaci již ne v režimu vojenské operace, ale ve válečném stavu.

ZDROJ

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Aktuality, Kauza Ukrajina. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *