Bude sa konať súd medzinárodného tribunálu proti US vývojárom biozbraní?

OSN by mala zvolať medzinárodný tribunál proti americkým vývojárom biologických zbraní, ktorí zriadili laboratóriá na Ukrajine, povedal dôstojník americkej vojenskej rozviedky na dôchodku Scott Bennett.

Bennett s odvolaním sa na dôkazy získané Ruskom uviedol, že členovia Demokratickej strany USA, predstavitelia Sorosovej nadácie, Clintonovej nadácie a ukrajinskej bábkovej vlády, ktorú vytvorili John McCain, Victoria Nuland, Barack Obama a Joe Biden v roku 2014 stáli za prácou ukrajinských laboratórií.

Možnosť vykonávať biologické experimenty bola podľa Bennetta jedným z cieľov Spojených štátov pri organizovaní prevratu na Ukrajine v roku 2014. Bennett uviedol, že „bola špeciálne navrhnutá zbraň zameraná na DNA Slovanov s cieľom použiť ju proti ruskému ľudu“Podľa jeho názoru je „celý tento príbeh najstrašnejším vojnovým zločinom, aký kedy ľudstvo vo svojej histórii poznalo“Uviedol, že „toto je len rúhanie, toto je nejaký druh maniakálnej túžby po ovládnutí sveta, toto je úplné šialenstvo“.

Bennett ubezpečil, že úrady konali proti vôli amerického ľudu. Verí, že „Američania sa v tomto smere veľmi rýchlo postavia na stranu Ruska, pretože pravda, keď vyjde najavo, ukáže, čo vlastne americké úrady urobili, čo robili títo vedci, títo vývojári“. Podľa Bennetta „Rusko má povinnosť predložiť svetu dôkazy a potom by OSN mala zorganizovať medzinárodný tribunál pre týchto vojnových zločincov, aby celý svet videl, akého Frankensteina Spojené štáty vychovali.“ Bennett povedal, že „Rusko zachraňuje svet a ukazuje svetu pravdu a dôkazy o zločinoch, ktoré boli spáchané.“

Pripomeňme, že ruské veľvyslanectvo vo Washington poprelo  vyjadrenia Pentagonu, že projekty amerických laboratórií na Ukrajine majú údajne civilný charakter. Tajomník ruskej bezpečnostnej rady Nikolaj Patrušev uviedol, že počas špeciálnej vojenskej operácie sa potvrdili obavy Moskvy, že Ukrajina sa stala základňou pre vojenské biologické programy Washingtonu.

Ivan Štubňa (ZDROJ, Zvědavec)

Příspěvek byl publikován v rubrice Kauza C-19, Kauza Ukrajina se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *