Britská vláda v tichosti priznala, že 94 % úmrtí na Covid-19 sú očkovaní!

Správa, ktorú v tichosti zverejnila vláda Veľkej Británie len niekoľko hodín predtým, ako premiér Boris Johnson oznámil svoju rezignáciu, odhaľuje extrémne závažné skutočnosti. Správa uvádza, že v Anglicku za posledných pár mesiacov dramaticky rástli úmrtia na COVID-19 medzi zaočkovanou populáciou, zatiaľ čo medzi neočkovanými drasticky klesali.

Podľa najnovších údajov, očkovaní v Anglicku predstavovali šokujúcich 94 % všetkých úmrtí na COVID-19 v apríli a máji 2022, pričom 90 % z týchto úmrtí pripadalo na trojnásobne/štvornásobne zaočkovanú populáciu.

Médiá využili rezignáciu premiéra na odvedenie pozornosti

Dňa 7. júla 2022 Boris Johnson, predseda vlády Veľkej Británie, oznámil, že rezignuje. Odvtedy britské mainstreamové médiá odvádzajú pozornosť verejnosti 24 hodín denne, 7 dní v týždni, správami o tomto oznámení a špekuláciami o tom, kto by ho mohol nahradiť.

V takýchto chvíľach by ste mali sledovať, aké zlé správy sa zverejňujú v pozadí v nádeji, že sa im nedostane veľkej pozornosti. Tak sa aj stalo – len niekoľko hodín predtým, ako Boris Johnson oznámil svoju rezignáciu, zverejnila jeho vláda nové dáta, ktoré dokazujú, že očkovaná populácia v Anglicku za posledných pár mesiacov zažívala hrozné chvíle.

V marci 2022 Britská agentúra pre zdravotnú bezpečnosť (UKHSA) oznámila, že od 1. apríla 2022 už nebude zverejňovať očkovací status prípadov Covid-19, hospitalizácií a úmrtí.

V tom čase UKHSA tvrdila, že to bolo preto, že vláda Veľkej Británie ukončila bezplatné univerzálne testovanie na Covid-19, a preto to ovplyvnilo ich „schopnosť dôkladne monitorovať prípady Covid-19 podľa stavu očkovania“. Toto však bola lož.

Agentúra pre zdravotnú bezpečnosť Spojeného kráľovstva mesiace hľadala výhovorku na zastavenie zverejňovania údajov.

Začínalo sa totiž jasne ukazovať, že zaočkovaná populácia trpí obrovským poškodením imunitného systému, pričom počet prípadov Covid-19, hospitalizácií a úmrtí na 100 000 obyvateľov je najvyšší práve medzi plne zaočkovanou populáciou.

Účinnosť očkovania je záporná

Podľa zverejnených údajov je účinnosť očkovania od +10 % po -105 % a od očkovania postupne s časom klesá u všetkých vekových kategórií po -160 % až -391 %. Záporná hodnota účinnosti znamená, že o koľko percent majú zaočkovaní väčšie riziko infekcie, ťažkého priebehu a úmrtia oproti nezaočkovaným.

Tieto čísla sa ani zďaleka nepribližujú k údajnej +95 % účinnosti deklarovanej spoločnosťou Pfizer, však?

Teraz ale už máme viac dôkazov, že vlády a regulačné úrady klamali, a že súčasná mainstreamová mediálna búrka okolo rezignácie Borisa Johnsona je len odvádzaním pozornosti. Je to preto, že iná vládna agentúra Veľkej Británie, známa ako Úrad pre národnú štatistiku (ONS), práve zverejnila údaje o úmrtiach podľa stavu očkovania.

Najnovší súbor údajov z ONS má názov „Úmrtia podľa stavu očkovania, Anglicko, od 1. januára 2021 do 31. mája 2022“ a je možné ho nájsť na stránke ONS a stiahnuť si ho vo formáte pre Excel môžete TU.

Medzi úmrtiami na Covid-19 drvivo prevažujú zaočkovaní

Zobrali sme údaje poskytnuté ONS za apríl až máj 2022 a vytvorili sme nasledujúci graf zobrazujúci úmrtia na Covid-19 podľa stavu očkovania v Anglicku medzi 1. aprílom a 31. májom 2022:

Celkovo podľa ONS za tieto dva mesiace zomrelo na Covid-19 presne 4 935 ľudí, pričom zaočkovaní predstavovali šokujúcich 4 647 z týchto úmrtí (94,2 %). Čo je však ešte šokujúcejšie, že trojnásobne zaočkovaných bolo 4 216 z týchto úmrtí (85,4 %), pričom medzi nezaočkovanou populáciou bolo zaznamenaných len 288 úmrtí (5,8 %).

Tieto čísla si žiadajú menšie vysvetlenie:

Ak zaočkovaní predstavujú 94,2 % úmrtí a miera zaočkovanosti populácie by bola tiež 94,2 %, to by znamenalo, že očkovanie nemá na úmrtia žiadny vplyv. Nižšia miera úmrtí zaočkovaných ako miera zaočkovanosti populácie by znamenala, že vakcíny fungujú. Vyššia miera naopak, že vakcíny zvyšujú riziko úmrtia.

Podľa štatistík bolo ku koncu mája 2022 vo veľkej Británii zaočkovaných 79,8 % populácie, no očkovaní predstavujú až 94,2 % úmrtí. Alebo opačný pohľad: nezaočkovaných je 20,2 % a na úmrtiach sa podieľajú len 5,8 %, čiže 4-násobne menej.

Z uvedeného vyplýva, že očkovanie proti Covid-19 nielenže neposkytuje žiadnu ochranu pred úmrtím na Covid-19, ale riziko úmrtia ešte zväčšuje. Ide teda o totálne zlyhanie vakcín, ktoré zvyšujú počty mŕtvych na Covid-19!

Záver

Ak po týchto údajoch bude ktokoľvek z pozície štátnej moci alebo medicínskeho experta propagovať, prípadne nahovárať ľudí na ďalšie očkovanie, dopúšťa sa zločinu verejného ohrozenia a mal by byť okamžite uväznený a trestne stíhaný!

Prosím šírte tieto informácie medzi rodinu a známych, aby sa nedali nahovoriť na ďalšie kolo očkovania, ktoré sa zrejme začne onedlho v jeseni. Už teraz totiž médiá strašia príchodom „nového“ a ešte nákazlivejšieho subvariantu omikronu BA.5 a vyzývajú ľudí do očkovania. Nenechajte sa nachytať, inak môžete vy alebo vaši blízki veľmi zle dopadnúť!

Zdroj (Spracoval: Badatel.net)

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Aktuality, Kauza C-19. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *