ROZHOVOR s Dr. Janem Hnízdilem: Špičky farmaceutických firem, médií, bank, politici, to jsou z velké části psychopaté

Špičky farmaceutických firem, médií, bank, politici, to jsou z velké části psychopaté. Neznají stud, neznají svědomí. Chtějí vládnout, ale osm miliard lidí se těžko ovládá. Takže zneužilli brutálním způsobem běžný virus k mocensko-politickým účelům. Šířením neustálého strachu se podařilo lidi v historicky krátké době uvést do stavu podobnému hypnóze.

A pokud je člověk v hypnóze, tak automaticky vykonává pokyny manipulátora. Budeš se testovat. Nasadíš si roušku. Nebudeš vycházet. Seď, nic nedělej, čekej na naše řešení. Ti lidi se nechávají týrat v přesvědčení, že je to pro dobro. Tak jako je pro člověka nemoc informací o tom, že musí ve svém životě něco změnit, aby se uzdravil, tak je krize pro současnou civilizaci informací o tom, že se jako jednotlivci i jako civilizace musíme začít chovat úplně jinak. Psychopati mohou manipulovat jen s tím, kdo se manipulovat nechá… Jde o to, aby se povedlo probudit vědomí a svědomí té klimbající polozhypnotizované většiny, protože pochopitelně jsou tady zájmy těch koncernů a politici, to jsou jen nastrčené figurky.


MUDr. Jan Hnízdil (* 14. srpna 1958, Mnichovo Hradiště) je známý český celostní a rehabilitační lékař, jeden z průkopníků české komplexní a psychosomatické medicíny a také autor a spoluautor celostně-medicínsky zaměřených odborných a popularizačních knih.

Dr. Hnízdil je atestovaným internistou a rehabilitačním lékařem, po škole pracoval jako odborný asistent na katedře tělovýchovného lékařství FTVS UK a deset let vedl rehabilitační oddělení fakultní polikliniky Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Jako externista také přednášel problematiku dopingu a sportovní zátěže na 3. LF UK v Praze. Je členem akreditační komise Ministerstva zdravotnictví ČR pro psychosomatiku.

Dr. Hnízdil je znám pro kritiku současného jednostranně biologického zaměření moderní západní medicíny a snaze o jeho vyvážení o celostní (holistický, komplexní) pohled a návrat ke kořenům a pravému smyslu medicíny. Kritizuje chorobnou provázanost zdravotnického systému a lobby nadnárodních farmaceutických firem.

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Analytika, Kauza C-19. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *