Svět zachvátil syndrom hrotového proteinu: očkované z ničeho nic postihují smrtelné nemoci

Skutečnou pandemií, kterou svět zažívá, je raketový nárůst případů nemocí, kterým lze předcházet. Nejhorší ze všeho je, že jsou způsobeny a zhoršeny injekcemi spouštějícími tvorbu spike proteinu (hrotové bílkoviny), známého také jako „vakcíny proti COVID-19“. Výzkum provedený vědci zjistil, že hrotové proteiny tvořené tělem po „očkování“ technologií mRNA vstupují do krevního řečiště a cestují do všech částí těla, kde se hromadí a znečišťují detoxikační orgány, což způsobuje krevní sraženiny.

Krevní sraženiny a poškození cévního systému mají za následek smrtelné stavy, včetně myokarditidy (zánět srdce), mrtvice a ano, i rakoviny. V místech vpichu se rakovinné nádory objevují po očkování proti Covidu-19 a následně se šíří po celém těle. Náhoda?

Hrotové proteiny jsou nebezpečné jedy,
které mohou ucpat celý cévní systém

Prionové nemoci se šíří napříč zeměmi a světem, ale lékařský průmyslový komplex a falešná mainstreamová média udržují pevně pod kontrolou zprávy a vědu, které odhalují tuto „pandemii“ zranění a úmrtí vakcíny. Když injekce mRNA přeprogramují lidské buňky tak, aby nepřetržitě produkovaly priony hrotového proteinu, tyto se nadále hromadí v celém těle – možná navždy.

Vědci a patologové nacházejí vysoké koncentrace těchto prionů napodobujících viry ve slezině, v játrech, v kostní dřeni, v nadledvinkách a vaječnících obětí očkovaných proti kovidu. Mimochodem, toto není žádné nové odhalení. Vědci říkají: „Již dlouho víme, že spike protein je patogenní protein. Je to toxin, jed. Pokud se dostane do oběhu, může způsobit poškození našeho těla.“

Ve skutečnosti velké množství studií říká, že škody způsobené „vakcínami“ proti Covid-19 způsobují mnohem větší masakr zdraví než samotný virus. Laboratorním zvířatům, kterým byly injekčně podány hrotové proteiny, se vyvinuly kardiovaskulární problémy a bylo zjištěno, že proteinové priony procházejí hematoencefalickou bariérou a způsobují poškození mozku.

Injekce Spike proteinu (vakcíny covid-19) jsou podezřelé
z hromadných úmrtí, včetně potratů

Injekce na tvorbu hrotového proteinu představují potenciální rizika pro kojené děti a plodnost, jak ukazuje výzkum, zatímco porodnost shodou okolností celosvětově prudce klesá. Bill Gates, který otevřeně podporuje redukci světové populace o miliardy lidí pomocí vakcín a potratů, se samozřejmě ke kovidovým vakcínám staví příznivě.

Děje se to proto, že priony způsobují, že imunitní systém napadá plod a poškozuje vaječníky, což způsobuje potraty, omezuje reprodukci a také vede k neplodnosti? Stejně jako v Číně, v Indii, Japonsku, Brazílii, USA či v Evropě je porodnost hluboko pod hranicí přirozené míry reprodukce populace. Aby obyvatelstvo země jednoduše zůstalo stejné, musí být porodnost mírně nad dvěma dětmi na ženu.

To znamená, že v důsledku injekcí hrotových proteinů počet dětí zabitých v děloze významně snižuje světovou populaci, stejně jako Gates a všichni ostatní globalističtí eugenici. Vědci z Columbijské univerzity zjistili, že úmrtnost na „spike proteinový syndrom“ (SPS), je mnohem vyšší, než tvrdí Americké centrum pro kontrolu nemocí (CDC). Bylo odhaleno, že existuje nejméně 10násobek počtu úmrtí, o nichž se tvrdí, že jsou výsledkem „očkování“ proti Covid-19. Tento součet se nyní blíží půl miliónu úmrtí v důsledku SPS, nejen oficiálně přijatých 20 000. Přesto může být počet deklarovaných úmrtí velmi nízký.

Steve Kirsch, výkonný ředitel Nadace pro výzkum bezpečnosti vakcín (VSRF), provedl analýzu založenou na statistikách VAERS (americký systém pro zaznamenávání vedlejších účinků vakcíny) a datech ze středisek Medicare a Medicaid Services záhy zjistil, že skutečný počet obětí zabitých vakcínami „proti“ kovidu je dvojnásobný a blíží se miliónu.

Jinými slovy, počet úmrtí v důsledku sraženinových „vakcín“ je mnohem vyšší než počet úmrtí na skutečný virus, pokud existuje, protože koronavirus SARS-CoV-2 nebyl v laboratoři nikdy izolován.

Závěr

Tato pandemie je pandemií sraženinových „vakcín“, nikoli virových. Proto by se měl každý vyvarovat „očkování“ proti Covid-19 jako moru! Pokud jste již užili některé dávky, na další ani nepomyslete! Každá další dávka je dalším hřebíkem do vaší rakve. To platí zejména v tomto období, kdy začíná očkování 4. dávkou.

Autor: S.D. Wells, Zdroj

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Aktuality, Kauza C-19. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *