Proč západní Slované chválabohu nepatří na Západ

7. července 2022

Má ještě smysl se zabývat výroky a činy našich politiků? Jsem přesvědčen, že už je to zcela zbytečné. Všechny popřevratové vlády a politici byli více, či méně loutky, bez možnosti dělat nějakou vlastní politiku nezávisle na EU, USA a Británii. Ale do okamžiku, než nastoupila do úřadu tato současná lůza, všichni aspoň trochu předstírali určitou politickou etiku a kulturu a kradli a podváděli občany tak nějak, no řekněme „elegantně“.

Současná stoka za velmi krátkou dobu už dokázala překročit všechny pomyslné červené čáry, které jsou už i tak v politice hodně za horizontem.

Proč došlo k tak obrovskému úpadku a skoku? Nemohu se ubránit dojmu, že od těchto posledních voleb je Česká republika plně pod kontrolou Aliance. Do takzvané „vlády“ se podařilo nahnat to nejhorší, co se dalo v české kotlině najít. A teď jsou 2 možnosti:

  • Buď tam nahnali stádo liberalistických vlastizrádců a kurev a nechali je dělat, co oni uznají za „vhodné“. Po představení je všechny seberou a pošlou na Kubu.
  • Nebo druhá možnost, vybrali skupinu druhořadých politických přisluhovačů, kteří měli tolik másla na hlavě, že jim hrozilo vězení a dali jim možnost se částečně zachránit, když odehrají správně své role podle scénáře, napsaného Aliancí. Po představení jim poděkují a sníží jim tresty podle předvedených výkonů.

Proč si to myslím? Myslím si to proto, že absurdita jejich výroků a činů je už tak do očí bijící a čistá provokace, že nevěřím, že by to mohlo být přirozeně možné. Moje manželka s tím nesouhlasí a myslí si, že to možné je a je přesvědčena, že taková hovada opravdu mohou v reálném světě existovat. Brzy se dozvíme, kdo měl pravdu, ale já zkrátka nevěřím, že se samovolně, v jednom malém bezvýznamném státečku, dokáže posbírat tak velká skupina zločinců, která páchá neuvěřitelné zrůdnosti jak na běžícím pásu, a to navíc zcela koordinovaně a jednotně, jak jeden muž.

Je potřeba si uvědomit, že je to biologický odpad, který nemá ani inteligenci, ani potenciál takhle dokonale nasírat lidi 24 hodin denně, a ještě se stoupající tendencí. Je to stejné, jako s tím Zelňačkou na východě. Lze si vůbec představit větší idiotizmus v praxi? Vždyť on dělá všechno proto, aby to mělo Rusko co možná nejsnazší a nejjednodušší! Pomáhá geniálním způsobem odzbrojit celou Evropu, umožňuje každému šmejdovi z Evropy se totálně a nevratně znemožnit. A že u toho neustále šňupe koks? No, ani se nedivím, protože to musí být strašlivě stresující role. Říká se o něm, že je to třetiřadý komik, ale za tohle vystoupení si myslím zaslouží nějakého pořádného oskarasráče!

Zkrátka role jsou nějak rozdané, někdo hraje grázla a někdo klaďase. Stejně jako ve filmu ksichty určují, jestli jsi vhodný na grázla nebo spasitele. Takový Orbán je prototypem klaďase, a tak hraje ochránce maďarského lidu. A samozřejmě nasírá permanentně celou EU, ta proti němu nic nepodnikne a nikomu to není divné. Francouzi jsou zřejmě ještě málo zpruzení, tak se nechá teplý herec Makarón ještě chvíli pařit v masce, aby se davy pořádně nabudily! No není to k smíchu?

U nás je potřeba lidi neustále probouzet, protože ta situace je tady mnohem žalostnější než v jakékoliv africké republice. Přes 60 % zapíchanců, to je materiál, se kterým hned tak už něco nepohne. A tak musela nastoupit tato současná parta třetiřadých ochotníků a tím nejabsurdnějším způsobem, mizernými maskami, a ještě mizernějším herectvím, dotáhnout představení až k oponě. Tak třeba jen udělat z řeporyjského prasete poradce premiéra, je skutečně scénáristicky mistrovský kousek! Nebo se úplně znemožnit na cestě do Kyjeva vlakem. A ještě nejlepší úlet je, když běloška jménem Černochová, navštíví v Americe černocha Lloyda Austina, který předstírá, že je členem současné neexistující Bidenovy vlády, a přitom je to Trumpův člověk.

Takže odpověď na otázku, jestli má smysl zabývat se čímkoliv, co tahle pseudo-vláda páchá, říká, s kým se potkává a kam jezdí, je ztráta času. Maximálně tak pro pobavení.

Které zprávy jsou tedy důležité?

Množství zpráv, které se na nás valí ze všech stran, nabírá na takové intenzitě, že už to prakticky není v lidských silách zvládat. Dříve mi stačila hodinka denně, nic mi neuteklo a jako politolog-amatér jsem měl v podstatě jasno, na rozdíl od politologů profesionálů, kteří jsou na tom se svým politickým rozhledem asi tak stejně jako doktoři, kteří věří na nakažlivost virů anebo učitelé, kteří si myslí, že jsou chytří. Když teď odjedu služebně na několik dní pryč, už není reálné skluz nikdy dohnat. Musel jsem si proto vytvořit systém, jak zachytit všechno důležité a nezbláznit se z toho.

Události, které se teď odehrávají na celém světě v extrémní míře a je jich každým dnem víc a víc (požáry, zemětřesení v hloubce 10 km, povodně, krupobití, kuriózní nehody, nalezené bomby z WWII, srážky vlaků, pády letadel a vrtulníků, tornáda, obecně podivné změny počasí, v dnešní době absurdní „pozitivní testy na covid“, podivná úmrtí, odstupující politici apod.), mě přivedly k tomu, že téměř všechny lze zařadit pouze do 2 kategorií:

  • 1. kategorie – jsou události vyvolané samotnou Aliancí. Ty mohou vypadat různě. Může to být přímo nějaká vojenská intervence, založení požáru, sejmutí nějakého poblitika nebo celeblitky, dosazení herce v masce, nahrazení politika klonem, náhlá změna něčí rétoriky o 180° apod. Do médií se taková akce dostane snadno, protože liberální prestituti zprávu nevyhodnotí jako závadnou, a navíc má většinou někde zašifrovaný podpis Aliance (stará známá čísla, písmena, žlutá barva, klíčová dírka, červený puntík nebo cokoli podobného). Když vidím, jak evidentní a do očí bijící události se mohou objevit v MSM, tak to vůbec není normální a současně to neprůstřelně dokazuje, že Aliance kontroluje v tuto chvíli už i většinu mediálního prostoru.
  • 2. kategorie – jsou události, které neproběhnou přímo v režii Aliance, ale je z nějakého důvodu Aliancí dovoleno, aby se to stalo. Rozhodně jsou to vždy akce lokální, méně významné a svým dopadem představující minimální riziko. Tyto akce na sobě nemají přímo podpis Aliance, takže tuto událost vykonal nebo vyvolal nějaký politik na svou vlastní pěst, ze své vlastní debility a aktivity. Takový ten typický aktivní užitečný idiot. Ještě lépe řečeno, Aliance dovolila, aby byl ještě tento bezvýznamný podčlověk vůbec ve své funkci, aby měl alespoň ještě nějaké pravomoci a tudíž, aby měl možnost a prostředky nějakou akci vůbec zrealizovat. Události tohoto typu slouží současně ke kompromitaci dotyčného a následně k nějaké restrikci nebo zhoršení podmínek života pro ovčany. Zabije se tím více much jednou ranou, protože tyto události naštvou nebo proberou z letargie pár dalších tisíc „ofcí“.

Kromě těchto 2 kategorií se toho navíc ve větší politice už moc neodehrává. A když, tak to jsou spíš faily některých zúčastněných hráčů z výše uvedených dvou bodů. A k tomu každodenní vaxxidents. O neustále stoupající počet havárií a neštěstí se nepřetržitě starají naši plně zapíchnutí „spoluofčané“. Vidím to nejen na videích z celého světa, ale i na našich silnicích dnes a denně. Geometrickou řadou stoupá idiocie, arogance a bezohlednost a vznikají situace, které by zkrátka před 2 lety vzniknout ani nemohly. Jistě to potvrdí každý nezapíchnutý profesionální řidič. Týden od týdne je to horší a rozhodně se tento trend bude stupňovat, dokud jim někdo nezatne tipec a nezakáže jezdit po silnici. Zprávy ze sanitek, které mám neustále k dispozici, to jen potvrzují. Za poslední rok se změnila skladba výjezdů RZS, poměr úspěšných a neúspěšných resuscitací, změnil se věkový průměr, množství sebevražd, amputovaných nohou apod. Zkrátka fakt velký průser!

K těmto závěrům mě vede naprostá absurdita událostí, podezřelé souhry okolností, zašifrované vzkazy, nesmyslná prohlášení, pobuřující nařízení, vyhlášky a další geniální probouzecí taktiky. To, co se děje okolo nás zkrátka nemůže být ani náhoda, ani přirozený politický vývoj, a proto jsem v naprostém klidu a jen s odstupem sleduji to šílené divadelní představení. Přestože mě to někdy už unavuje, nemám ve zvyku odcházet z divadla před koncem. A tak sedím, škubu si záděry a čekám na oponu.

Bylo řečeno, že v rámci odhalení bude 34 satanistických budov a symbolů Deep State srovnáno se zemí. Včera, dne 6. července ve 4 hod východního času (6+7+4­=17) byl skolen symbol Nového světového ne-řádu – Guidestones v Georgii. Symbolika padajících kostek domina už nemůže být zřetelnější. Aliance to mohla sundat nepochybně už dávno, ale nechávala si to evidentně na konec. (Pozn. Naší Pravdy: podrobněji ZDE)

Velká Británie – symbol moci, kolonialismu a otroctví, kořen všeho zla, hnízdo hadů a ještěrů, se právě otřásá v základech, protože Aliance demontuje celou vládu. Uklízí se právě v nejvyšších patrech světové politiky, což znamená, že jsme v naprostém finále posledního dějství největšího dramatu v dějinách a v oku tornáda pravdy. Do teď stály vlasy jen Borískovi, ale od teď budou stát kdekomu!

Patříme na Západ?

Jeden politický výrok mi ale přesto přese všechno leží už dlouho v žaludku. Je to výrok „Patříme na Západ“. A je jedno, jestli byl uveden s tečkou, vykřičníkem nebo s otazníkem. V zásadě se tím snaží všichni poblitici od listopadového puče otevřít Overtonovo okno a zasít do našeho národa semínko zla. Toto semínko nepochybně narazí u statisíců lidí na velmi úrodný hnůj v jejich neoliberalistických hlavách a začne pučet! Obávám se, že tento nesmysl může opravdu natropit obrovskou škodu na celých generacích, už i tak vymletých mobily a transgenderovou nechutnou a slizkou LGBT propagandou.

Proto se musím alespoň tomuto jednomu debilnímu výroku neoliberálních fašistických politiků v tomto článku věnovat.

Patříme na Západ – NE na Východ!

Určitě si ještě všichni pamatujeme na poslední tragickou předvolební kampaň ODS, KDU-ČSL a TOP09, kde se toto heslo hojně objevovalo. Tohle heslo nevymyslela současná bezvláda, ale objevuje se čas od času u různých politiků, počínaje vlastizrádcem Havlem.

Tak především je ten nesmysl potřeba trochu obšírněji rozebrat. Češi a Slováci patří mezi západní Slovany. Máme slovanskou krev, náš jazyk patří mezi slovanské jazyky a celé kulturní dědictví našich předků je slovanské. Celé naše dějiny, a to jak ty překroucené, tak i ty pravdivé, jsou slovanské. Hotovo, dvacet! Co tady chcete řešit? Tak to prostě je a jen idiot se to může snažit nějak zpochybňovat. Prostě na Západ nepatříme, přestože o to všichni politici neustále usilují. Naštěstí, už dlouho usilovat nebudou. (Pozn. Naší Pravdy: podrobněji ZDE)

Uděláme teď modifikaci tohoto nesmyslného výroku a najednou je z toho nesmyslu výrok pravdivý, až z toho mrazí: „Patříme Západu!“ Tak to je bohužel zásluha našich popřevratových politiků, kteří se již 30 let snaží vlézt co nejhlouběji do všech možných a smradlavých západních řití. Západu tady patří úplně všechno, protože jsme si to nechali ukrást. Ukrást jsme si to nechali proto, že jsme dali moc do rukou největším zločincům, zrádcům a zlodějům, a uvěřili jsme jim, že to s námi myslí dobře. Dobře nám tak!

Co se skrývá pod pojmem Západ, myslím tím Západ s velkým Z: především všudypřítomný materialismus, mravní rozklad, velmi zrádný a zákeřný liberalismus, rozbití základních pilířů slovanských hodnot jako je rodina, rod, víra, čest, pravda, láska, tradice, apod.

Západ je jeden obrovský obludný podvod. Západ je parazitující struktura, která bude tak dlouho cizopasit na hostiteli, až ho zničí a tím následně zničí i sebe sama. Je to dlouhodobý pokus mimozemských entit, jak jednoduše zlikvidovat celé lidstvo na planetě Zemi bez velké námahy. Bohužel je nutno konstatovat, že tento pokus byl úspěšný a prokázal, že lidi mají tolik špatných vlastností, že sami přežít nedokáží. Pokus jim tedy v podstatě vyšel velmi dobře a nebýt zásahu zvenčí (pomoc od mimozemských ras přátelských k lidem a ochrana stability planety), už bychom tady nebyli a planetu bychom uvolnili nějakým odporným archontům, drakoniáncům, reptiliánům a jiným hmyzím, hadím a dračím odpornostem.

Západ popírá dualitu, popírá zákony vesmíru, popírá Boha. Pro Západ je přirozené podvádět, lhát, zabíjet, zotročovat a vykořisťovat. Západ pokřivil všechno, čeho se dotkl, Lásku zredukoval na sex, rodinu na volný obchodní model mezi dvěma úchylnými individui a z člověka udělal občana, což je jen synonymum pro novodobého otroka, který je na tom mnohem hůř než všichni předchozí otroci, protože na rozdíl od nich on neví, že je otrokem, a tudíž se jen těžko může tomuto stavu postavit.

Západ má za cíl plenit a parazitovat. Úhlavním nepřítelem je vždy ten, kdo mu v tom chce bránit. Pro Západ je nepředstavitelně drzé a arogantní, že si Rusko dovoluje „sedět“ na nepředstavitelném nerostném a dalším surovinovém bohatství své země a neumožní, aby se na tom mohl Západ pást a prodloužit tak svůj bídný život o několik desetiletí. Navíc slovanské Rusko je poslední slovanská bašta, která je schopna nejen prohnilost Západu odhalit, pojmenovat jeho nemorálnost a zvrácenost, ale i celý ten jejich sado-maso-pedo-dědo bordel porazit.

Svět měl hodně namále v roce 1991, kdy byl Sovětský Svaz, poslední záštita míru na světě, rozložen na atomy. Tehdy jsme se měli opravdu bát! Tehdy jsme na čas ztratili veškerou naději a jakoukoliv budoucnost. Ale ne! My pitomci jsme se nejen nebáli, ale my jsme té začínající zkáze i tleskali! Naivně jsme si mysleli, jaké světlé zítřky nás čekají, když konečně padla ta tolik nenáviděná železná opona. Že to byla ve skutečnosti ochranná opona, jsme se hořce přesvědčili na vlastní kůži mnohem později. Někteří si to nehodlají připustit dodnes a v zájmu toho, aby neztratili „svoji tvář“, budou ten hnus raději oslavovat až do svého posledního dne, havloidi jedni retardovaní!

Tohle všechno je ten Západ! Západ znamená, že jsme převzali politickou lež jako normu a nazvali ji politická korektnost. Že je i písemná smlouva pouze cár papíru, a že korupce je nový umělecký směr s nejvyšší dražební hodnotou. Po 30 letech zde nezůstal kámen na kameni, nemáme nic, kromě holé řiti, jsme vydrancovaná levná montovna toho slavného Západu, jsme rozvojová země s vlastizrádnou vládou, nemáme ani vlastní vodu.

Pustili jsme si sem ten tak zvaný „Západ“
a výsledky vidíme už všichni na vlastní oči

Jak ještě někdo vůbec může být tak drzý, že tvrdí, že to nevidí? Jak může někdo vytisknout plakát s takovou kravinou, jako že patříme na Západ? Jak to, že někdo okamžitě nehodí politika, který tento nesmysl vyblije, z nejbližšího mostu? To jsme ale tupci! Dobře nám tak, máme, co si zasloužíme! Stydím se za to, že jsem Čech! Když vidím, co dokázali v posledních týdnech holandští zemědělci, tak se stydím za tento náš přizdisráčský švejkův národ.

Traktor v Holandsku normálně nabere na vidle policejní auto a hodí ho stranou! Policie střílí ostrými na farmáře, pouští na ně psy a mlátí je hlava nehlava. Sice je to samo o sobě k ničemu, protože jak už jsem mnohokrát napsal, bez Aliance by nikdy lidi nemohli nad Deep State vyhrát, ale jde tady o něco jiného. Ti lidé se aspoň mohou na sebe podívat do zrcadla, že se dokázali zorganizovat, sjednotit, správně nasrat, a že než aby přihlíželi své vlastní likvidaci, tak se raději nechají zastřelit! Mají v sobě ještě tolik hrdosti, že se nehodlají podvolit vládnímu teroru a postaví se té odporné policejní zvůli! A to se cení!

Jestliže je ještě někdo tak zaostalý ignorant, že dokáže nenávidět Rusko a mít o Rusku v hlavě 100+1 předsudků, tak by se měl začít zajímat o to, co je ve skutečnosti Rusko, jaké jsou skutečné hodnoty ruského lidu, v čem spočívá ta nezdolná ruská síla, kterou se mnoho set let snaží Západ porazit a vždy si na tom vyláme svoje zkažené zuby!

Kdo má v hlavě nenávist proti všemu ruskému, tak mu sdělím jedno hořké tajemství: „stal ses obětí zločinecké západní propagandy, zahodil jsi svůj vlastní mozek a nechal sis do toho stejného prázdného místa naservírovat západní bullshit!“

Podívejte se, jak dnes vypadají slavné západní metropole! Paříž by dnes už chtěl vidět jen blázen a do amerických velkoměst se může vypravit jen sebevrah! Na netu je nespočet videí, jak vypadá „kvetoucí“ Západ v posledních okamžicích své neslavné existence. Úpadek, zmar, chaos, bída a smrad! Videí z východu tolik není a když jsou, musí se jen trochu víc hledat. Pročpak asi?

Metro v New Yorku

Metro v Moskvě

Proto jsem si dovolil uvést jako příklad srovnání Metra v New Yorku a v Moskvě.

Kdo říká, že patří na Západ, tak ať už tam konečně odtáhne a nikdy se nevrací! Může se válet v metru s podobně smýšlejícími existencemi.

My, západní Slované, patříme na Východ, patříme k rodině velkých a slavných Slovanů a nikdo na tom nikdy nic nezmění!

ZDROJ

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Analytika. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

2 komentáře: Proč západní Slované chválabohu nepatří na Západ

  1. Pavel napsal:

    Říkám to našim mladým celou tu dobu a oni mi horlivě vysvětlují, jak se mýlím, jak jsem zaostalý, prostě proruský šváb. Nezahořkl jsem, ale na své „vítězství“ hrdý nebudu, budeme na něm tratit všichni stejně!

    • admin napsal:

      Pane Pavle, klidnou noc Vám přeji.

      Především Vám děkuji za vyřčený názor, což v dnešní době je vzácnost. Mlácení prázdné slámy ve stylu sáhodlouhých „diskusí“ pod články na SEZNAM.CZ mě nijak nepřitahuje. Raději třeba i jen několik vět, ale s nábojem nutícím se zamyslet. A o tom je i Váš příspěvek. Dovolím si zaujmout stručné stanovisko.

      Abyste Vašim mladým aspoň nějak se pokusil vzdorovat, zkuste jim položit tyto dvě jednoduché, avšak zásadní otázky: Co by se stalo, kdyby 144 tisíce rudoarmějců nepoložily své životy za naši svobodu v r. 1945? Co by se stalo s Evropou, pokud by Sověti neobětovali 27 miliónů svých nejlepších lidí ve jménu svatého Vítězství nad německým fašismem?

      Pane Pavle, budete-li chtít, můžete se pak podělit svým zážitkem, jak Vaše omladina se k tomu postavila. ) A ještě maličkost mi dovolte, tedy k tomu, že „jste nezahořkl, ale že budeme tratit všichni stejně“. Bude to jinak. My dole sice tratit budeme opravdu hodně, avšak tzv. elita naopak získá. Tohle je třeba šířit i mezi Vašimi mladými, tedy, že po hubě dostanou především oni, ne vláda pana profesora Fialy.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *