WHO: Gates se Sorosem určí, co je pandemie. WHO nařídí roušky, povinnou vakcinaci a také očkovací pasy

IGOR PŠENIČNIKOV odhaluje skutečnou podstatu plánů na využití profláklé Světové zdravotnické organizace (WHO), jimiž chce globální oligarchie urychlit nastolení světové diktatury NWO, které se dnes ovšem může například Rusko, na rozdíl od nás – vyhnout.

Mediální prostor rozbouřilo prohlášení rakouského kancléře Nehammera (ZDE) o tom, jak by se Rakušané mohli bránit zvyšování cen plynu: „Pokud budeme takto pokračovat, zůstanou nám jen dvě cesty, jak z toho ven. Alkohol a psychotropní látky. A já bych řekl: Alkohol je v zásadě v pořádku!“

Na sociálních sítích se objevil názor, že Rakušané prostě nebudou moci pít tolik, kolik potřebují, aby přečkali zimu. Problém je v tom, že k mrazivé zimě, za niž si bude moci sám Západ, se brzy přidá další lockdown. WHO se to alespoň chystá oznámit. Rakušané i všichni Evropané se pak stanou obětí nového globálního experimentu na ovládnutí lidstva, který bude ještě tvrdší než „pandemie“ minulých dvou let.

Hlavně zabránit pravdivým informacím

Vše k tomu směřuje. První vlaštovka již přiletěla: Na nedávném zasedání vedení WHO k opatřením proti pandemii vyzval šéf organizace Theodore Adanom Ghebreyesus všechny země světa, aby obnovily režim roušek a dalších prostředků ochrany proti šíření COVID-19. A také vyzval vlády, aby bojovaly proti „falešným informacím o koronaviru“ a zajistily, aby v každé zemi bylo naočkováno alespoň 70 % obyvatel.

Výzva k boji proti „dezinformacím“ není náhodná. Není pochyb o tom, že pod rouškou „pandemie koronaviru“ se skrývá podvod a provokace v celosvětovém měřítku. Cílem (kromě obohacení firem z Big Farma vyrábějících vakcíny) bylo zavést systém všeobecného potlačování vůle lidí a kontrolu nad nimi. Výzva WHO znovu nasadit roušky je součástí obnovení informačně-hysterické kampaně před dalším knockoutovým úderem globalistických elit.

Zcela zkorumpované vedení WHO horečně připravuje radikální změny mezinárodních zdravotně-sanitárních předpisů (IHR – International Health Regulations), které by vytvořily mechanismus globálního dohledu členských států WHO nad prováděním IHR.

Státní suverenita? Nezájem!

Co bude v IHR nového? Kromě pojmu „globální mimořádná situace v oblasti veřejného zdraví“ se zavádí i regionální „mimořádná situace“. WHO bude mít podle nových předpisů IHR pravomoc jednat jednostranně, bez konzultace s dotčeným státem. A co je nejzajímavější, na přijatém opatření pro každý stát se budou moci podílet ostatní „postižené“ státy. Co to znamená? Že pokud se podle názoru WHO některá země dopouštějí něčeho, co WHO považuje za chybu ve zdravotní péči, mohou se do řešení tohoto „problému“ zapojit ostatní státy.

WHO je plně pod kontrolou amerického liberálního establishmentu a takových „demokratických aktivistů“, jako je Nadace Billa a Melindy Gatesových nebo Sorosova nadace. Nyní bude Washington „mít právo“ obvinit jakýkoli stát, že nedodržuje nové IHR, že je tedy „nebezpečím pro svět“ – a použít proti němu sílu.

Potřeba takto zásadní změny IHR vyvstala právě nyní, protože ohrožené globální elity si z WHO učinily nástroj své diktatury. Jen za tím účelem byla vyhlášena falešná „pandemie koronaviru“. Falešná proto, že rozsah a šíření koronaviru nesplňovalo a nesplňuje dosud uznávaná a vědecky podložená kritéria pandemie. Klíčovým krokem k přeměně WHO v ústředí globální diktatury má být „Mezinárodní dohoda o prevenci, připravenosti a reakci na pandemie“ (zkráceně „Pandemická dohoda“), která se připravuje od začátku letošního roku.

WHO je jen zástěrka

WHO je pro diktaturu optimální struktura. Vždyť údajně bojuje proti nemocem a málokdo chce zemřít předčasně, každý chce být zdravý. Proto je WHO pro naivní či dezinformacemi korporátních médií manipulované lidi prezentována jako spasitelka. Se zdravím přitom nemá nic společného, její role je úplně jiná. Nejen odpůrci povinného očkování poukazují na to, že pod její zástěrkou globalisté „v zájmu ochrany“ lidí před infekcí ospravedlňují bezprecedentní útok na demokracii, občanské a osobní svobody, včetně práva na volbu léčby. Právě WHO byla motorem celého procesu.

Nyní chtějí globalisté prostřednictvím WHO zajistit, aby jejich vedoucí postavení „v boji proti pandemii“ bylo trvalé, a rozšířit ho na zdravotnické systémy všech zemí.Pandemická dohoda“ má WHO opravňovat k tomu, aby občanům všech zemí nařídila očkování či elektronické „očkovací pasy“, které by byly poukazem pro „normální život“ a bez nichž by se člověk stal vyděděncem. WHO již na takovém globálním pasu pracuje.

Původně se plánovalo, že „Pandemická dohoda“ by mohla být podepsána v roce 2024 nebo ještě dříve. Zahájení ruské zvláštní operace na Ukrajině však podstatně narušilo plány globalistických elit, které jsou faktickým protivníkem Ruska v ukrajinském konfliktu. Rusko začalo bourat světový koncentrační tábor založený na pravidlech totální nadvlády USA, a globalisté v tom vidí hrozbu pro své plány. Cíle „Pandemické dohody“ proto musí být nyní zavedeny mnohem dříve, a to aktualizací IHR.

Rusko se členstvím ve WHO zatím podřizuje vůli globalistické lobby. Proto je třeba bez ohledu na možné soudní žaloby říci na rovinu:

Každý, kdo v ruské vládě dosud trvá na pokračující spolupráci s WHO, je VLASTIZRÁDCE.

Zapojením se do práce WHO se Rusko dopouští podřízení se vůli globalistické lobby. Musíme už mluvit přímo – bez vykrucování a bez ohledu na případné soudní spory na naši adresu: ti v systému ruské vlády, kteří stále trvají na pokračování spolupráce Ruska s WHO, jsou buď VLASTIZRÁDCI, nebo kognitivně méněcenní.

ZDROJ (překlad Naše Pravda)

Pozn.: zvuk zapněte pod oknem videa vpravo dole (ikona s přeškrtnutým reproduktorem)

Blíže v šokujícím vystoupení na ruském webu Cargrad ZDE. O čem? O tom, PROČ ruské Ministerstvo zdravotnictví zoufale, doslova jako klíště, se drží členství v WHO, ačkoli je na první pohled zřejmé, že právě toto členství poslouží pro ruský národ jako popravčí nástroj.

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Analytika, Kauza C-19, Politika se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *