Australský senátor Malcolm Roberts řekl pravdu o plánech Klause Schwaba (video)

Myslíte, že by někdy byla šance slyšet totéž i v naší žvanírně? Vždyť i od nás již bylo za posledních 30 let mnoho politiků v Davosu pro instrukce! A byli tam nejméně tři z těch, kteří nyní sedí v Parlamentu. Proslov v témže duchu mohli před časem slyšet od odvážného poslance  i v Nizozemsku.

Ten dokonce vyzval premiéra Rutteho, aby předložil podrobné informace o průběhu davoské schůzky, včetně instrukcí, které mu byly podány.

Je dobře, že alespoň někde se najdou poslanci, kteří jsou dostatečně odvážní a nebojí se říct pro mnohé nepohodlnou pravdu a tím ji představit i širokým masám. Jak jinak ostatně ty „spící“ probudit než podobným způsobem? Slova politika se nakonec donesou k víc lidem než slova kohokoli jiného. Toto řekl minulý týden australský senátor Malcolm Roberts v Senátu:

Život, který si pro nás Klaus Schwab představuje, je otroctví. Miliardářské globalistické korporace budou vlastnit vše: domy, továrny, farmy, auta, nábytek a běžní občané si budou pronajímat vše, co potřebují, pokud to jejich systém sociálních kreditů dovolí.

Plánem Velkého resetu je, že zemřete nemajetní. Aby tento ďábelský plán uspěl, Světové ekonomické fórum Klause Schwaba bude muset obyčejným lidem vzít víc než jen jejich materiální statky. Senátoři v tomto domě, kteří podporují Velký reset, jsou hrozbou pro naše soukromí, svobodu a důstojnost. Ano, jsou zde v Senátu.

Senátor zdůraznil, že jeho strana je silně proti Velkému resetu, digitální identitě a záboru zemědělské půdy. Řekl, že jeho strana vypracovala komplexní plán, jak zajistit, aby Austrálie opět prosperovala.

Tento plán zveřejníme v následujících měsících. Nabídneme ho místo programu Velký reset Klause Schwaba se sloganem ‚nebudeš nic vlastnit a budeš šťastný‘, který nabízí ostatní strany. Čelíme světu, v němž nemají jednotlivci a komunity přednost před dravými miliardáři a s nimi kolaborujícími byrokraty, politiky a médii.

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Kauza C-19. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *