Paul Craig Roberts: Demokraté alias „gestapo“

Demokraté u moci ve Washingtonu vyzbrojili FBI a ministerstvo spravedlnosti ve snaze kriminalizovat exprezidenta Trumpa.

Zkusili to s Russiagate, s impeachmentem, se svým vykonstruovaným povstáním z 6. ledna a teď poslali armádu agentů FBI do Trumpova domu, spoléhajíce na presstitutky, že vyprávějí příběh o hlubokých, temných a podezřelých Trumpových aktivitách.

Demokraté se stali tak odvážnými, protože republikáni až na výjimky nejsou bojovníci. Republikáni přicházejí z obchodního světa, kde platí pravidlo „nerozhoupej loď“. Republikáni, kteří jsou vlastenci, cítí odpovědnost chránit pověst vlády USA, a proto souhlasí se zneužíváním moci demokraty.

Vůdce republikánské většiny v Senátu Mitch McConnell například pomohl demokratům ukrást prezidentské volby tím, že popřel, že by se něco takového stalo. Podle republikána Mitche McConnella si Amerika nemůže dovolit ostudu z uznání ukradených prezidentských voleb. Chování třetího světa, které Spojeným státům věří „ukradené“ prezidentské volby, je nepřijatelné pro republikány, kteří věří, že čest vlády musí být chráněna za každou cenu.

Demokraté jsou mnohem zkušenější v kradení voleb než republikáni. Demokratická kontrola nad politickými mašinériemi velkých měst je hlavním cvičištěm pro korupci. Bidenův režim využil ozbrojené ministerstvo spravedlnosti k zablokování snah států vrátit integritu do seznamů voličů a procedur. V důsledku toho mohou demokraté stejně snadno ukrást listopadové volby do Kongresu jako poslední prezidentské volby.

Republikáni se také potýkají s nevýhodou, že jejich protesty proti ukradeným volbám jsou demokraty a prestitutkami nesprávně vykládány jako rasismus, což je přídomek, který děsí republikány.

Když vidíme, jak je nyní zcela jasné, že FBI a ministerstvo spravedlnosti jsou totálně zkorumpované, pouhé zbraně používané v boji o politickou moc, zcela postrádají integritu a nezajímají se o spravedlnost, musíme uznat, že jsme ztracená země, ve které je právní stát vtipem. Americký lid je díky politice identity demokratů a teorii kritické rasy tak nejednotný, že pro republikány bude extrémně těžké něco udělat se zločinným režimem, který ve Washingtonu povstal.

ZDROJ

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Analytika, Politika se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *