Vzkaz pro neočkované

I kdybych byl polykulturní a plně očkovaný, obdivoval bych ty čisté za to, že dokážou odolat i tomu největšímu nátlaku, který na ně kdy byl vyvíjen, a to i ze strany partnerů, rodičů, dětí, přátel, kolegů a lékařů.

Lidé, kteří byli schopni takové osobní odvahy a kritických schopností, jsou bezpochyby těmi nejlepšími lidmi. Jsou všude, různého věku, vzdělání, podmínek a myšlenek. Jsou ze zvláštního těsta, jsou to vojáci, které by chtěla mít ve svých řadách každá armáda světla. Jsou to rodiče, které by si přálo každé dítě, a děti, o kterých sní každý rodič. Jsou to bytosti nadprůměrné ve svých společnostech, jsou podstatou lidí, kteří vybudovali všechny kultury a dobyli všechny obzory. Stojí vedle vás, vypadají normálně, ale jsou to superhrdinové.

Dokázali to, co ostatní nedokázali, byli stromem, který odolal uragánu urážek, diskriminace a společenské marginalizace. A dělali to v domnění, že jsou sami, v domnění, že jsou jediní.

Vykázání od rodinného stolu o Vánocích bylo to nejkrutější, co jsme kdy viděli. Přišli o práci, jejich kariéra šla ke dnu, nemají peníze… ale bylo jim to jedno. Snášeli diskriminaci, udání, zradu a nezměrné ponížení, ale pokračovali dál…

Ještě nikdy v historii lidstva nebyla taková „selekce“ a nyní víme, kdo je na planetě Zemi nejlepší. Ženy, muži, staří, mladí, bohatí, chudí, všech ras a náboženství, čistokrevní, vyvolení z neviditelné archy, jediní, kteří se dokázali udržet, když se všechno hroutilo.

Jste to vy, kdo prošel nepředstavitelnou zkouškou, kterou by nepřekonali ani ti nejotrlejší mariňáci, komanda, zelené barety, astronauti a géniové. Jste stvořeni z hmoty těch největších, kteří kdy žili, z hrdinů, kteří se rodí mezi obyčejnými lidmi a září v temnotách.

ZDROJ

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Aktuality, Kauza C-19. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

2 komentáře: Vzkaz pro neočkované

  1. Alesch napsal:

    Jedním z hrdinů, který se nenechal očkovat, je Václav Klaus. Do poslední chvíle tvrdil, že má svaté právo se nenechat očkovat a dělat si co chce. Nevím, proč nakonec zbytečně volal vrtulník, aby ho úplně zbytečně dopravili s podezřením na Covid 19.
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/otravila-me-policie-izraelsky-bojovnik-proti-vakcinam-zemrel-na-covid-19-174566?amp=1

    • admin napsal:

      Pane Aleši,

      s prof. Klausem máte pravdu. Jednoznačně. Postoj srbského tenisty Djokoviče dokládá, co je to hrdinný postoj vůči tyranii:

      https://nase-pravda.net/2022-09-01-03/

      P.S.
      Celá planeta je doslova sevřena tímto kovidovým terorem. A mohu Vám zde sdělit, že se už nerozlišuje, zda se jedná o Západ, Čínu či Rusko. Všude je to ± stejné, prostě teror. Což dokazuje jednoznačně, byť nepřímo, že celá akce je řízena celoplanetárně z jediného velícího stanoviště.

      A začínám mít obavy, že akce Rusů na Ukrajině slouží jedinému cíli, aby byla dýmová clona před další vlnou kovidového teroru již v nejbližší době, protože ONI s tím nejen nepřestanou, ale naopak utáhnou ještě více šrouby. Co je Agenda-2030, jistě víte. Co byly Georgijské poradní kameny (https://nase-pravda.net/2022-07-10-03/), jistě víte jakbysmet. Před dvěma měsíci je kdosi „záhadně“ zničil. Proč asi? Aby lidstvu okatě nikdo nepřipomínal, že zde má zůstat jen „zlatá“ půlmiliarda. Takto nějak začínal fašismus v Německu v předvečer II. svět. války.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *