1100 vědců v manifestu prohlašuje: Neexistuje žádná klimatická nouze!

Plány na ovládnutí lidstva skrze klimatickou agendu nejsou ničím novým. Poprvé s nimi přišli globalisté v 60. letech a více se tímto tématem začali zabývat v následujících desetiletích. Výhodou klimatické agendy je to, že předpovědi spadají do vzdálenějších let.

Když pak přijdou roky, kdy mělo podle starých předpovědí k dané katastrofě dojít, nikdo si je již nepamatuje, ovšem v téže době se objeví další apokalyptické předpovědi, které se mají zpravidla naplnit až za několik dekád.

Je jisté, že k tomu, aby mohly být klimatické cíle naplněny, budou využity možnosti manipulací s počasím. To dokládá i tvrzení WEF z roku 2020, kdy Schwabovo fórum předpovědělo na rok 2022 extrémní sucha, k nimž nakonec došlo. Právě ta hodlají využít k podpoře klimatické agendy, která by měla následovat po relativně krátkém období „covidismu.“ Ovšem pokud dva roky předem věděli, že letos přijde extrémní sucho, pak musí mít nástroje k tomu, aby ho zajistili.

Naštěstí se však stále najde dostatek vědců, kteří se proti klimatické agendě vymezují a upozorňují na její nesmyslnost… Celkem asi 1100 vědců z celého světa se staví proti klimatickému šílenství, které ohrožuje nejen globální blahobyt, ale je využíváno Světovým ekonomickým fórem a jeho příznivci k dystopické agendě.

Mění se globální klima? Ano, samozřejmě. A děje se tak už miliardy let. Má na to vliv člověk? Pravděpodobně určitě, i když zjevně ne v takové míře, jak by si to stoupenci nového klimatického náboženství svaté Grety přáli. Tohoto názoru je nejméně kolem 1100 vědců a odborníků z celého světa. Mnohem více, než by se dalo očekávat, pokud se budeme řídit běžným mediálním příběhem, který tvrdí, že takzvaná „klimatická nouze“ způsobená antropogenní změnou klimatu je celosvětovým vědeckým konsensem.

Global Climate Intelligence Group (Clintel Group) vydala prohlášení nazvané Neexistuje žádná klimatická nouze. Toto prohlášení podepsalo více než 1100 vědců a odborníků z celého světa v čele s norsko-americkým nositelem Nobelovy ceny a fyzikem profesorem Ivarem Giaeverem (z ČR 7 podpisů, včetně prof. Václava Klause). Manifest říká:

Oteplování způsobené přírodními i antropogenními faktory: Geologické záznamy ukazují, že klima Země se během doby existence planety měnilo, s přirozenými chladnými a teplými obdobími. Malá doba ledová skončila až v roce 1850, a tak není divu, že nyní zažíváme období oteplování.

Oteplování je mnohem pomalejší, než se předpokládalo. Svět se oteplil výrazně méně, než předpovídá IPCC na základě modelovaných antropogenních dopadů. Propast mezi skutečným a modelovým světem nám ukazuje, že jsme daleko od pochopení změny klimatu.

Pozn. Naší Pravdy: Následující výborný film byl sice z popudu globalistů na svém konci dokonale zpitvořen, aby bylo jasno, že „glob. oteplování je dílem nikoli Slunce, ale člověka“, ale pokud ten zmanipulovaný konec si odpustíme, je ten dokument opravdu skvělý, ale hlavně pravdivý. Vřele doporučujeme ke shlédnutí, aby bylo jasno, co nás již v nejbližší době znovu čeká, tedy Malá doba ledová.

Klimatická politika se opírá o nedokonalé modely, klimatické modely mají mnoho nedostatků a nejsou ani vzdáleně věrohodné jako nástroje globální politiky. Zveličují účinek skleníkových plynů, jako je CO2. Ignorují také fakt, že obohacování atmosféry CO2 je prospěšné.

CO2 je rostlinná potrava, základ veškerého života na Zemi – CO2 není znečišťující látka. Je nezbytný pro veškerý život na Zemi. Pro fotosyntézu je požehnáním. Více CO2 je dobré pro přírodu, protože dělá Zemi zelenější: Další CO2 ve vzduchu podpořil růst celosvětové rostlinné biomasy. Je to také dobré pro zemědělství, protože zvyšuje výnosy plodin po celém světě.

Globální oteplování nevedlo k většímu počtu přírodních katastrof. Neexistují žádné statistické důkazy, že globální oteplování narůstá, nebo že hurikány, záplavy, sucha a podobné přírodní katastrofy jsou častější. Existuje však dostatek důkazů, že zmírňující opatření jsou stejně škodlivá jako nákladná.

Klimatická politika musí brát v úvahu vědeckou a ekonomickou realitu. Neexistuje žádná klimatická nouze. Není tedy důvod k panice a poplachu. Důrazně jsme proti škodlivým a nerealistickým politikám s nulovým uhlíkem navrženým pro rok 2050. Jakmile se objeví lepší přístupy, a určitě se také objeví, budeme mít spoustu času na reflexi a nové přizpůsobení. Cílem globální politiky by měla být „prosperita pro všechny“ poskytováním spolehlivé a dostupné energie za všech okolností. V prosperující společnosti jsou muži i ženy dobře vzdělaní, porodnost je nízká a lidé se starají o své prostředí.

Globalisty uplácení rádoby odborníci se samozřejmě snaží podpořit globalistickou agendu, takže nyní zcela jistě vyvinou snahu k tomu, aby vědce z tohoto manifestu dehonestovali a udělali z nich dezinformátory. Jde o stejný postup jako v případě covidismu a potírání opozičních hlasů ze strany Big Pharmou uplacených „odborníků“, politiků a médií…

Slovanka

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Aktuality, Kauza glob. oteplování. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *