PhDr. Ľuboš Blaha: Hľadí na monitor so Zelenským ako násťročná žabka na Biebera

Z toho, čo sa deje na Slovensku, sa už ľuďom doslova obracia žalúdok.

1. Čaputová si na Facebook vešia fotečky, ako roztúžene hľadí na monitor so Zelenským ako násťročná žabka na Justina Biebera.

2. Vykrikuje, že Krym je Ukrajina. Fuj, aká faloš. Počuli ste ju niekedy kričať, že Kosovo je Srbsko? Alebo že Guantánamo je Kuba? Alebo že Taiwan je Čína? Alebo že Golanské výšiny sú Sýria?

3. Americké okupácie a kolónie madam akosi nevadia, ale keď si môže kopnúť do Ruska za úsmev od Volodymyra, tak žabka vykríkne akúkoľvek hovadinu.

4. Čo tak radšej kričať, že Slovensko je Slovensko a nie Ukrajina. Slováci padajú na ústa. A vy na nich zvysoka kašlete, pani prezidentka, ani len referendové podpisy si neviete slušne prevziať – lebo vás zaujíma len Ukrajina.

5. Šialenstvá sa dejú aj vo vláde. Naď nabonzoval Sulíka, že chcel na oplátku za S-300 na Ukrajinu vrtuľník pre Geissenovcov – takto sa tu handluje so štátnym majetkom.

6. Nielenže všetci trčia z amerických zadkov, oni si štát poplietli so servisom pre svoje odporné zbohatlícke bakchanálie.

7. Ale poviem vám, ten Naď je strašný úbožiak, že vyťahuje na Sulíka takéto veci zo zákulisia. To naposledy urobil Matovič, keď si tajne nahrával Procházku, nulovú morálku majú zjavne v DNA.

8. Len ten najväčší ľudský odpad vyťahuje na svojich kolegov takúto špinu – ale fajn, vieme, aká žumpa tvorí OĽaNO, mal to vedieť aj Sulík, dobre mu tak.

9. Ďaleko viac ma trápi, že Naď rozdáva zbrane na Ukrajinu ako cukríky pre detičky v ZOO. Najnovšie tam posiela BVP-čka. Zbláznil sa? On tu robí zo slovenskej armády výpredaj?

10. Mimochodom, keď o tom médiá dávnejšie informovali, tak ich obviňoval z klamstva. Strašná hanba!

11. Už máme fyzikálnu jednotku primitivizmu (jedna krúpa), teraz už vieme, čo je fyzikálna jednotka klamstva – jeden naď.

12. Vláda nič nerobí pre Slovákov. Matovič si behá po dovolenkách v Španielsku, Sulík v Nemecku, oni majú ľudí úplne v paži.

13. Jediné, čo ich zaujíma sú Ukrajinci, Američania, mačiak a Geissenovci. Bravó!

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Politika se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *