Dr. Reiner Füllmich o globální agendě: Tito lidé se snaží nás doslova zabít

Právník Dr. Reiner Füllmich je bez nadsázky něco jako „obhájce bdících“, tedy těch, kdo velmi dobře chápou, co se děje. A patří k těm, kdo zdůrazňují, že je třeba probouzet i další jedince – přičemž on sám se o to vytrvale snaží.

Dr. Reiner Füllmich v rozhovoru se Shabnam Palesou Mohamedem z Children’s Health Defense.

Zprvu se jeho iniciativy týkaly jen odporu proti nesmyslným covidovým restrikcím a mnohdy nucenému očkování i nezákonnému a protiústavnímu vylučování části společnosti z běžného života. Postupně zjistil, že jde jen o malou část agendy NWO, tedy Velkého resetu a začal bojovat proti globalistické agendě jako celku.

Velká porota, kterou spolu se svojí kolegyní založil, měla za cíl předložit důkazy, které byly později v některých zemích využity v žalobách proti vládám. Tedy alespoň tam, kde to bylo možné.

Před pár dny se účastnil oslav výročí Norimberského zákoníku, o nichž jste si již mohli přečíst zde.

Za tím je větší agenda a ta agenda se týká života a smrti. To řekl právník Reiner Füllmich během „Norimberku 75“, oslavy 75. výročí Norimberského zákoníku.

Tito lidé se nás doslova snaží zabít, řekl Füllmich v rozhovoru se Shabnam Palesou Mohamedem z Children’s Health Defense. Infiltrovali všechny vrstvy společnosti. Dělají to už 30 let. Právník zdůraznil, že jsou velmi dobří v tom, co dělají.

Proto si musíme uvědomit, že našim vůdcům nemůžeme věřit, protože to nejsou naši vůdci. Jsou to oni, kdo se infiltroval do soudnictví, zdravotnictví, ekonomiky a politiky. Můžeme věřit jen sami sobě. Musíme se z tohoto systému vymanit. Všechny ty neziskovky a velké korporace se hroutí. Musíme vytvořit vlastní komunity a vzájemně se propojit. To je to, co nám dává sílu.

Příspěvek byl publikován v rubrice Kauza C-19, Politika. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *