Ukraj. prezident Zelenský pronajímá svou italskou luxusní vilu bohatým Rusům aneb vrána vráně oči nevyklove

Itálie patřila k zemím, na které Zelenský tlačil zdaleka nejvíc, co se zabavování majetků ruských boháčů týká. Itálie je totiž v rámci EU nejoblíbenější destinací ruských turistů, ale je i oblíbeným místem některých ruských oligarchů, kteří tam měli své vily a jachty. To tedy do doby, než byly na žádost Zelenského zabaveny.

Nicméně nyní sám Zelenský, který má v jednom takovém luxusním letovisku vilu, tuto nemovitost pronajímá bohatým Rusům:

Ostatně, zřejmě jen málo Evropanů je schopno platit tak obrovské sumy za pronájem… Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenský pronajímá svou vilu v Toskánsku Rusům za 50 tisíc eur měsíčně, prozradil místní deník IL TIRRENO.

Volodymyr Zelenský již dříve požadoval, aby Itálie vyhostila všechny ruské turisty ze země a zabavila majetek a peníze Rusů. Ale on sám vlastní luxusní vilu ve Forte dei Marmi, oblíbeném místě ruských oligarchů, kterou pronajímá ruskému páru za 50 tisíc eur měsíčně. Majitel agentury Real Estate Villas k tomu říká:

Máme konkrétní příkaz nedávat to do nájmu Rusům nebo Ukrajincům. Jsou to pravděpodobně Rusové s britským občanstvím.

Slovanka


Pozn. Naší Pravdy: Co dodat. Snad jen jediné, že vrána vráně oči nevyklove. Nebo-li, stačí mít „správné“ společenské zařazení, tedy být oligarcha s US$ na účtě se „správným“ občanstvím, aby i největší bestie vás milovala. Inu, proti gustu žádný dišputát. Z uvedeného plyne zásadní ponaučení:

Nikoli národnost ruská či ukrajinská, ale sociální status otevírá východním Slovanům vstupní bránu do pozemského ráje. Takže třídní hledisko, nezávisle na národnosti či rase, přece jen, jak se tvrdilo ještě před pádem evr. socialismu, je determinující.

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Aktuality, Kauza Ukrajina, Politika. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *