PhDr. Ľuboš Blaha: Slovensko ovládli gangstri. Obyčajní gangstri

Z priznania Jána Kaľavského z NAKA (Národná kriminálna agentúra Prezídia Policajného zboru) je naskakujú zimomriavky. Pozrite si jeho rozhovor pre Plus 7 dní. To je hrôza!

1. Týrali Milana Lučanského, hovorili o zabíjaní detí a možno aj vraždili nepohodlných ľudí. V mene polície. Z toho sa až obracia žalúdok.

2. Tieto sadistické zločiny páchali spoločne s Lipšicovými prokurátormi. Zabávali sa na smrti generála Lučanského – príliš veľa vedel.

3. Kaľavský bol pri tom všetkom a tak vie, o čom hovorí. Tzv. čurillovci z NAKA sa vraj hrali na Bohov. A ničili životy nevinným ľuďom. Teror. Matovičovský teror.

4. Dnes má Kaľavský strach. Idú už aj po ňom. Skrýva sa v Bosne a doslova hovorí: „Nechcem byť utýraný a náhodne mi oko vypadne pri kľukoch.“

5. Inými slovami – nechce skončiť ako Milan Lučanský. Utýraný, „zasamovraždený“. Toto je jasné priznanie. Bastardi!

6. Generálovi Lučanskému odopierali poštu od dcérky a skvele sa na tom zabávali. Keď zomrel, otvárali šampanské.

7. Vymýšľali si svedectvá, manipulovali prípady, učili mafiánov, čo majú hovoriť, aby mohli oni terorizovať, koho sa im zachce.

8. A potom dostali chuť na politikov. Zjavne došiel pokyn zhora. Matovič, Lipšic a Mikulec museli byť nadšení – na špinavú robotu našli ideálnych grázlov.

9. Kaľavský to všetko potvrdzuje, citujem: „Už po voľbách Čurilla hovoril, že urobíme zločineckú skupinu. Z Fica, Gašpara, Bödöra a nakoniec urobíme celý Smer. Slobodník nám veľmi chcel dať nejakú bombastickú informáciu, ale policajtov sa musel vypytovať, čo by to tak mohlo byť. Museli ho nasmerovať.“

10. Cez Slobodníka si vymysleli nezmysly na Kováčika a nechali ho zavrieť. Keď máte v rukách policajtov, prokurátorov aj sudcov, všetko ide ako po masle.

11. V Kaľavskom sa to zlomilo. Keď bol odstránený Milan Lučanský a oni sa tešili – zvery! Keď chceli zabíjať deti. Psychopati!

12. Kaľavský obrátil. A tak si naňho vymysleli, že je skorumpovaný. Tí istí „univerzálni svedkovia“ vypovedali, čo bolo treba. A teraz sa bojí o život – v poslednom čase mnohí ľudia záhadne zomierajú.

13. Takto to dnes na Slovensku funguje. Matovič sa potrebuje zbaviť Roberta Fica a Smeru. A tak sem vrátil gestapácke maniere.

14. Po Kaľavského výpovedi by mali do sekundy rozpustiť celú Naku a zrušiť všetky politické obvinenia. Čurillovci sú bezpečnostné ohrozenie štátu a tí, čo ich ovládajú, patria na doživotie do basy.

15. Áno, Matovič sa bojí. Aj Mikulec, aj Hamran, aj Lipšic. Preto sa držia pri moci ako pijavice. Ale ich čas príde. Všetko sa vyšetrí. A to by si mal dobre zapamätať každý policajt na Slovensku. Všetko vyjde najavo.

My nikdy nezabudneme, čo napáchali na Milanovi Lučanskom. A po Kaľavského výpovedi je nad slnko jasnejšie, že Slovensko ovládli gangstri. Obyčajní gangstri.

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Politika se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *