Čínská vláda vsadila na kartu fašist. metod řízení společnosti

Čínská vláda zakázala svým obyvatelům
vstup do jejich domovů bez nic neříkajících testů PCR

Svět, kde bude každý jedinec pod absolutním dohledem. Svět, kde budou všichni poslušní a ti, kteří nebudou, budou trestáni. Systém sociálních kreditů v Číně jako ukázka novodobého fašismu pod hlavičkou falešné komunistické strany. Za tohle opravdoví demokraté, komunisté a vlastenci přece nepokládali své životy ve II. sv. válce proti německé fašistické tyranii!

Na každém kroku nekonečné testy PCR

Takovým systémem sociálních kreditů jsou mimo jiné i covid pasy, což si možná jen málokdo uvědomuje. Stanovují systém odměn a trestů, a to dokonce pod zcela zástupnou záminkou údajné bezinfekčnosti.

Jenže očkování rozhodně neznamená bezinfekčnost, takže je jisté, že ve skutečnosti mají sloužit právě covid pasy k tomu, aby pod vylhanou záminkou rozdělili občany na „dobré“ a „špatné“, a toto nesmyslné nařízení pak i vymáhali. Když pak systém sezná, že lid je natolik poddajný, aby se tomuto nesmyslnému nařízení plně podřídil, dřív či později přistoupí k dalším restrikcím a nařízení ze zcela jiného ranku (viz foto ze současné Šanghaje):

Armáda a policie v ulicích Šanghaje dbá pečlivě o to, aby milióny Číňanů poslouchaly na slovo.

To, co se nyní děje na některých místech v Číně (zatím nejde o plošné celostátní nařízení), to se dá dříve či později očekávat i v Evropě.

Pokud chce Číňan vyvenčit psa, pak jedině v „kosmickém“ skafandru. Samozřejmě, pes je volný jako ten pták, byť by byl nakažen a nemocný stokrát.

Toto je totiž konečný vývoj systému sociálních kreditů s totální povinnou kontrolou, přesně tak, jak o tom WEF Klause Schwaba a jeho spolupachatelé sní pro Evropu. V čínském Shenzhenu někteří občané nestihli včas provést povinné testy PCR. Výsledek: na certifikátu v telefonu svítila „červená“ a obytná budova lidem odepřela vstup do vlastního domova, takže museli spát venku na ulici: ZDE (vpravo dole na ikoně repráku si zapněte zvuk).

V Shenzenu musí mnoho lidí spát na ulici. Vstupní systémy jejich počítači plně ovládaných obytných domů neotevřely dveře, protože neměli platný test PCR. Něco podobného zde chybělo, nyní tedy můžeme čekat na okamžik, kdy EU povinně nařídí počítačové ovládání vstupních dveří budov po celé EU.

Měli byste se dobře podívat na budoucnost, ke které v současné době v Evropě děláme obrovské kroky. Umožňují to koupení pomocníci v politice a médiích, kteří zjevně sní o tom, že v nadcházejícím „lepším světě“ získají více privilegií a budou patřit k prominentům novodobého otrokářského řádu:

  • Koncentrák pro mladistvé Číňany s pozitivním (přitom pozitivita neznamená nemoc) testem na C-19: ZDE a ZDE
  • Ostnatý drát kolem domovů, aby národ nemohl na ulici: ZDE
  • Neustále hlídkující roje dronů varují obyvatele před pokušením opustit domov: ZDE a ZDE
  • Zoufalý křik miliónů Číňanů po svobodě z oken jejich domovů (zesilte zvuk): ZDE a ZDE
  • Zoufalý běh Číňanů do testovacích středisek, aby to stihli v určeném čase, jinak musí spát na ulici: ZDE
  • Zoufalý boj desítek miliónů Číňanů o jídlo v obchodech (otevřeno jen krátce): ZDE

Čínský Shenzhen bude pravděpodobně jedním z primárních testovacích míst pro nový světový řád. I tam je na noc zhasínáno pouliční osvětlení, z důvodu „ochrany životního prostředí“. Načasování tohoto opatření je velmi zajímavé, protože v Číně nikdo netrpí nedostatkem elektřiny nebo plynu. Toto šílenství je vyhrazeno pro Evropany, kteří slepě následují své vůdce v Berlíně a Bruselu až do jejich pádu. Shenzhen byl také opakovaně zasažen úplným lockdownem.

Další scéna z čínského Shenzhenu ukazuje karanténní zónu zabarikádovanou žiletkovým plotem (ostnatý už nestačí), ke kterému krátce od sebe jsou vztyčeny pro jistotu ještě i ostré hroty. Viz video:

ZDROJ: ZDE a ZDE

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Aktuality, Kauza C-19, Politika. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *