Italská TV k válce mezi Ukrajinou a Ruskem

Italský filmař, scénárista a ředitel Contro.TV Massimo Mazzucco (* 20. července 1954, Turín, Itálie, správce webu luogocomune.net), vytvořil mimořádný film. dokument o Ukrajině:

 

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Dějiny a současnost, Kauza Ukrajina. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

2 komentáře: Italská TV k válce mezi Ukrajinou a Ruskem

  1. Roman napsal:

    Je to opravdu jen vaše pravda. Skutečná pravda je taková, že Mazzucco je v Itálii známý dezinformátor, původem lékař, který tvrdil, že současná medicína je lživá a začal léčit pacienty hydrogenuhličitanem sodným. Tento způsob léčby zapříčinil smrt pacienta a soud ho shledal vinným.

    • admin napsal:

      Pane Romane, klidný nedělní večer.

      Díky za Vaši poznámku. Odpovím následovně.

      1) Massimo Mazzucco je italský filmař, scénárista a ředitel Contro.TV. Nejedná se tedy o lékaře, jak jste mylně uvedl. A nikdy Mazzucco lékařem ani nebyl.

      2) Pojem dezinformátor v souvislosti s tímto Italem rozhodně nesedí. Jinak bych se musel zeptat, co má znamenat toto:

      https://nase-pravda.net/2023-04-14-03/

      3) Protože Massimo Mazzucco je italský filmař a scénárista, léčit pacienty s rakovinou, jak jste uvedl, nikdy nemohl ani omylem. Patrně jste si tohoto Itala popletl s bývalým italským lékařem Tullio Simoncini, který byl spojen s kauzou léčení rakoviny z r. 2008.

      ZDROJ:
      https://en.wikipedia.org/wiki/Massimo_Mazzucco
      https://en.wikipedia.org/wiki/Tullio_Simoncini

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *