V Bruselu se již odhlasovalo, že Nord stream nebude opraven

Minulý týden proběhlo v EP hlasování, které mělo rozhodnout o tom, zda bude nebo nebude poškozené potrubí Nord streamu opraveno. Hlasování proběhlo bez jakékoli publicity a nebylo jednoduché zjistit, že se vůbec k tak důležité záležitosti hlasovalo.

Nyní by to mělo být oficiální. Nord Stream 1 a 2 nebudou opraveny. Již minulý týden Evropský parlament hlasoval o dalším postupu s oběma plynovody. Bez velkých fanfár se prostě rozhodli, že potrubí již nikdy nebudou opravena. To znamená další růst cen plynu a další deindustrializaci Německa a potažmo tedy i Evropy.

Celá Evropa trpí sebevražednými sankcemi proti Rusku. Průmysl se rozpadá nebo migruje do USA, kam lákají evropské podnikatele na levnou energii a výhodné pobídky. Tradiční společnosti, které již přežily ekonomické krize a dvě světové války, nepřežijí program zbídačování systému. Osud Německa jako jedné z předních průmyslových zemí a jeho oddaných satelitů, k nimž patří také ČR, je tak zpečetěn.

Toto hlasování velmi jasně ukazuje, že většina politiků, kteří byli zvoleni do EP, prostě nemá zájem zastupovat zájmy své vlastní země nebo dokonce Evropy. To otevřelo stavidla rostoucí chudobě a vrazilo nůž do zad evropských občanů.

Bernhard Zimniok, europoslanec za AfD, informoval ve videu o hlasování a pokusu Bruselu o ututlání tohoto hlasování:

Budoucí zbídačení Německa a celé Evropy bude pravděpodobně zcela v zájmu těch sil, které mají pro svět na mysli něco úplně jiného. S devastací evropského kontinentu byla vytvořena živná půda pro Velký reset. Národy jsou otřeseny a roztříštěny masovou muslimskou invazí, ekonomika je v rekordním úpadku, obyvatelstvo je zbídačované a strádající.

Nebudete vlastnit nic: je jedním z dogmat budoucnosti, které WEF uvedlo do oběhu. Nikdo se dobrovolně nevzdá svého majetku a není možné ho odnést, aniž by to vyvolalo nelibost lidí. Jinak je to s velkou krizí, po které téměř nikomu nic nezbude. Na takovém základě lze postavit dystopický nový svět.

Po hlasování k ukončení „Nord streamu“ si už člověk nemusí klást nepříjemnou otázku, kdo je zodpovědný za teroristický útok na něj.

Tolik informace z Německa, kde samozřejmě občany zajímá osud Nord streamu nejvíc. V Německu, zejména na chudším východě, se organizují demonstrace, jichž proběhlo několik a další se plánují. Při nich demonstranti požadují okamžitou opravu Nord streamu a jeho zprovoznění. Většina z nich zřejmě netuší, co se za jejich zády odhlasovalo. Nebo o tom už ví, ale chtějí toto rozhodnutí zvrátit.

Jak sami víte, tak při všech hlasováních europarlamentu se snažím dohledat informace o tom, jak hlasovali naši europoslanci. Nicméně i při maximální snaze se mi toto hlasování nepodařilo najít a později jsem zjistila, že ani nebylo uvedeno mezi elektronickými hlasováními, ale hlasovalo se „ručně“. To by ostatně souhlasilo s prohlášením výše zmíněného německého europoslance, který potvrdil, že EU se vše snaží ututlat. To je i důvod proč hlasování nenajdete na stránkách EU.

Europoslanec logicky poukázal pouze na německé strany, které hlasovaly pro ukončení Nord streamu. Jednalo se o všechny zavedené strany, což jsou tři strany vládní a momentálně opoziční CDU. Předpokládám, že naše „bruselská šestka“, tedy partaje, které hlasují vždy v souladu s politikou EU, hlasovala podobně.

Slovanka

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Politika. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *