Dr. Paul Craig Roberts: Trumpova odpověď demokratům

Zde je odpověď Donalda Trumpa nacistické spodině, složené z užšího výboru, pověřeného úkolem vyšetřit útok na americký Kapitol z 6. ledna. Bezduší a lhostejní Američané, kteří zvolili tyto nacisty do uvedeného výboru, jsou nejhoršími nepřáteli Ameriky. Viz ZDE.

V této své odpovědi se Donald Trump jeví jako velký a statečný vůdce amerického lidu, který v současném okamžiku vzdoruje puči podobnému tomu, který Washington zosnoval na Ukrajině, či Hitler při svém uchvácení moci a odstranění opozičních stran v Německu v roce 1933.

Neexistuje sebemenší pochybnost o tom, že Trump je pro vládnoucí elitu v USA nepřijatelný. Když tento politik překvapil elitu tím, že získal prezidentský úřad, nařídila elita organizacím CIA a FBI, aby okamžitě nastoupily do práce na diskreditaci prezidenta, který byl zvolen lidem namísto toho, aby byl vybrán elitou. Na pořad dne přišla vymyšlená lež Russiagate, už uvedenými zpravodajskými organizacemi promyšleně zorganizována. Neuspěla.

Následoval impeachment. I ten neuspěl.

Nu a pak přišlo sehrané „povstání“ ze 6. ledna.

Toto „povstání“ obstaralo několik neozbrojených lidí, kterým policie dovolila, jak dosvědčují početná videa, otevřít bránu budovy, a kteří se pak po určitou dobu budovou procházeli, přičemž jeden si pořídil selfie, jak sedí v křesle Nancy Pelosiové. Jedině šílení Demokraté a jejich mediální děvky dokázali představit veřejnosti tohle jako povstání. Ale nic nového pod sluncem. Vždyť už jsme zde měli „zbraně hromadného ničení Saddáma Husajna“, „Assadovy chemické zbraně použité proti jeho vlastním lidem“ atd atd. Řetěz lží amerických médií je nekonečný.

Jediným násilným incidentem při tomto „povstání“ se stalo zavraždění americké válečné veteránky, která nikoho neohrožovala, a kterou bez důvodu a možná též na příkaz, aby byl národu dán k dispozici obraz nebezpečných povstalců a násilí, zastřelil černý policista. Tato vražda je tisíckrát odsouzeníhodnější než údajné zavraždění George Floyda policistou Chauvinem, protože Floyd ve skutečnosti zemřel na předávkování fentamylem. Nu a Demokraté odsoudili Chauvina k letům vězení, avšak policista, který v Kapitolu zavraždil americkou veteránku, nebyl ani vyšetřován. A jak by též mohl být? Vždyť kdyby tento policista promluvil, mohl by promluvit i o příkazu zabíjet, který od nadřízených dostal.

Falešný narativ o „povstání“ pokračuje a navíc se k němu přiřadilo i další FBI zorganizované protitrumpovské obvinění, které mediální děvky a též bývalý úředník FBI Peter Strzok prezentují jako Trumpovu krádež dokumentů národní bezpečnosti, jež by prý (od Trumpa), mohly padnout do rukou Rusů. Čímž se tato aféra zvaná „Documentgate“ stala, jak už uvedeno, zatím posledním pokusem amerického kriminálního systému učinit z bývalého amerického prezidenta ruského agenta. Což je obvinění v historii lidstva bezesporu obvinění nejabsurdnější. Kterému lze na první pohled uvěřit jen skutečně stěží.

Avšak lidé, kterým se lže hodinu za hodinou, den za dnem, týden za týdnem, měsíc za měsícem, rok za rokem, desetiletí za desetiletím, a kterým se nedostávají žádné pravdivé informace, které by jim osvětlily realitu, uvěřit i té nejméně pravděpodobné lži mohou. Což nepatří už jen k osudu Ameriky, ale k osudu celého západního světa.

ZDROJ (překlad Mgr. Lubomír Man)

Příspěvek byl publikován v rubrice Politika se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *