JUDr. Jindřich Rajchl: Začíná frontální útok na naše práva a svobody

Předseda PRO Dr. Jindřich Rajchl vyjádřil své rozhořčení a znepokojení ohledně nového rozhodnutí amerického Střediska pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC).

Je naprosto šokující, že zatímco se v Evropském parlamentu rodí nebývalý skandál ohledně kontraktu a účinku vakcín proti covidu-19, kde jsou v hledáčku evropské prokuratury a vyšetřovacího orgánu jak předsedkyně Evropské komise Ursula von der Leyenová, tak i generální ředitel Pfizeru Albert Bourla, tak se na nás valí další skandální rozhodnutí, tentokráte z USA. Vše se točí kolem soukromých textových zprávách, které si tito dva vysoce postavení a na věci zainteresovaní lidé mezi sebou vyměňovali a které odmítají zveřejnit. A přitom se jednalo o přípravu na největší zakázku na nákup vakcín v EU v hodnotně okolo až 35 miliard eur.

Zatímco se tento skandál snaží na půdě Evropského parlamentu zamést pod koberec, Evropská léková agentura (EMA) doporučila schválení mRNA vakcín proti covid-19 pro děti od 6 měsíců. Jedná se tedy o doporučení Výboru pro humánní léčivé přípravky (CHMP) Evropské agentury pro léčivé přípravky (EMA) rozšířit registraci vakcín Comirnaty a Spikevax (proti původnímu kmenu viru SARS-CoV-2) i pro děti od 6 měsíců.

A aby toho nebylo málo, tak včera odhlasovalo americké Středisko pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC) to, aby se očkování proti covidu stalo povinnou součástí vakcinace u dětí. Jak k tomu mimo jiné podotkl známý český lékař Dr. Jan Vojáček, je to jen další součást psychopatického řízení společnosti.

A Jindřich Rajchl k tomu dodává, že před tímto krokem varoval již před rokem. Podle něj má totiž toto rozhodnutí několik zásadních efektů.

  • Zaprvé, bude-li očkovaní proti covidu zařazeno do povinného balíčku vakcinací, tak v ten okamžik se výrobci vakcín zbavují jakékoli odpovědnosti za případné nežádoucí účinky, neboť stát je v tu chvíli svým rozhodnutím této odpovědnosti zbaví. 
  • A zadruhé, vakcinace se stane lehce vymahatelná, resp. vláda bude mít díky tomuto kroku velmi tvrdý vynucovací nástroj.

Dr. Rajchl dále připomíná a varuje, že jak je zvykem, po několika měsících můžeme po vzoru CDC očekávat obdobné rozhodnutí v Evropě:

Je tedy zcela zřejmě, že pakliže to nyní odhlasovalo americké Středisko pro kontrolu a prevenci nemocí, tak zcela nepochybně s odstupem několika měsíců přijde obdobné schválení i od Evropské lékové agentury (EMA) a následně i od českého Státního úřadu pro kontrolu léčiv (SUKL), tedy úřadu a orgánu, který je v České republice právě za obdobná rozhodnutí zodpovědný. 

Rajchl celý tento proces zcela jednoznačně odmítá s tím, že zařadit očkování proti covidu do povinné sady očkování pro děti je obrovským problémem, neboť pro to v tuto chvíli neexistuje jediný relevantní důvod. Celý příspěvek si můžete poslechnout ZDE

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Kauza C-19, Rozhovory se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *