Kto menoval nového britského premiéra Sunaka, ktorý je bohatší ako kráľovská rodina?

Ďalší náhodný nikým nevolený premiér Veľkej Británie sa potuluje na Downing street, čísle 10 (sídlo britskej vlády). Ak si myslíte, že ide o absolútnu frašku, grotesku, nezmyselný výsmech demokracie a všetkému, za čo predkovia Britov bojovali, potom sa nebojte – je to presne tak.

To všetko je súčasťou šou, ktorá má spustiť „zmenu“ v konečnom dôsledku smerujúcu ku všeobecným voľbám – ale až potom, ako spravodajskými službami infiltrovaný Rishi Sunak dokončí svoje zadanie.

Kto je v skutočnosto Rishi Sunak, nový britský premiér

Sunak nie je „politik“ v žiadnom konvenčnom zmysle, ale je skôr činným infiltrujúcim aktívom tieňového štátu (Deep State), ktorý bol nainštalovaný k moci v ich mene, aby naplnil ich požiadavky.

Rishi Sunak je bohatší ako Britská kráľovská rodina. Disponuje obrovským majetkom, pričom jeho osobný majetok je odhadovaný na 730 miliónov libier a majetok jeho manželky na 1,2 miliardy dolárov.

Prečo by sa taký rozprávkovo bohatý muž chcel zabaviť v oslavovanej kancelárskej práci za 160 000 libier? Je nad slnko jasné, že Sunak nezastáva najvyšší post v krajine zo cnostného dôvodu, ale z hanebných pohnútok a slúži svojim skutočným pánom, ktorými zaručene nie je britská verejnosť.

Komu teda vlastne slúži a prečo?

V denníku Daily Mail sa objavil veľmi odhaľujúci článok, v ktorom sa uvádzalo, že Rishi Sunak študoval na Stanforde (USA, Kalifornia), ale žiadny z jeho bývalých profesorov si ho nepamätá!

Klame Sunak o svojom vzdelaní?

Ak niekto tvrdí, že navštevoval univerzitu, no žiadny z jeho profesorov si na to nepamätá, aké je najpravdepodobnejšie vysvetlenie? Najpravdepodobnejším vysvetlením je, že sa v skutočnosti výučby „nezúčastnil“ – aspoň nie v konvenčnom zmysle – a skôr ide o súčasť vymysleného príbehu, ktorý verejnosti servíruje, aby zakryl čas strávený na výcviku tajnej služby.

Spomínam si na veľmi podobný scenár, ktorý sa odohral s Barackom Obamom – že nikto na univerzite, ktorú údajne navštevoval, si ho vôbec nepamätal.

Sunak bol na Stanforde so špičkovým a veľmi žiadaným štipendiom – Fulbrightovo štipendium – čo znamená veľkú akademickú zdatnosť. Fulbrightovo štipendium je znakom toho, že niekto bol identifikovaný ako vysoko talentovaný a je predurčený na veľké veci. Zoznam jeho bývalých absolventov priam žiari menami najvyšších politikov, literárnych hviezd a iných významných hráčov z etablišmentu.

Takže s týmto a ďalšími mimoriadnými záznamami na svojom životopise, je naozaj pravdepodobné, že by si Sunaka nikto z jeho profesorov nepamätal? Nie, nie je. Dôvod, prečo si ho nepamätajú, je ten, že Sunak na Stanforde nestrávil čas navštevovaním prednášok a robením kurzov pre titul MBA, ako to uvádza „oficiálny príbeh“.

Bola to zásterka toho, čo tam v skutočnosti robil – trénoval ako spravodajský agent CIA alebo podobnej agentúry, aby splnil svoju budúcu úlohu infiltrovať sa do britského politického establišmentu, aby napĺňal agendu tieňovej vlády.

Sunak bol prijatý do tohto programu zrejme počas svojho štúdia na Oxforde, pričom jeho titul z filozofie, politiky a ekonómie („PPE“) bol známym ako hlavný program pre lovcov spravodajských agentúr.

Záver

Zaujímavé je, že britská tajná služba MI6 sa v posledných rokoch zamerala na nábor väčšieho množstva agentov z prostredia národnostných menšín. Celý článok (v angličtine) zaoberajúci sa pozadím nového britského premiéra si môžete prečítať na tomto odkaze.

Rhoda Wilson
Zdroj (Spracoval: Badatel.net)

Příspěvek byl publikován v rubrice Analytika, Politika. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *