Nadměrná úmrtnost dětí do 14 let vzrostla v r. 2022 v rámci EU o 755 %!

Proč nikdo nezkoumá tak velkou nadměrnou úmrtnost dětí? Jak je možné, že se podle oficiálních údajů tato nadměrná úmrtnost projevila až poté, kdy EMA schválila genové injekce pro děti od 5 let?

Tyto otázky si nikdo neklade, a to již EMA schvaluje genové injekce Pfizer pro děti od 6 měsíců. Co to musí být za rodiče, kteří něco podobného nechají aplikovat vlastnímu dítěti, a to dokonce kojenci?

V Německu se nyní dali dohromady lékaři, aby protestovali proti propagaci covid „vakcín“ pro děti. Vnímají onen razantní nárůst úmrtnosti dětí, na který již ostatně reagovaly některé evropské vlády, které tyto injekce pro děti – a mladé vůbec – zakázaly (např. Dánsko, Norsko, Švédsko).

Oficiální údaje o úmrtnosti, sestavené na základě údajů z 29 evropských zemí, ukazují, že od doby, kdy EMA (EU Medicines Agency) poprvé schválila vakcínu Covid-19 pro děti, byl zaznamenán vzrůstající počet úmrtí u dětí ve věku 0-14 let.

Poté, co EMA schválila injekci Covid-19 pro děti ve věku 5+, vzrostla nadměrná úmrtnost dětí za celý rok 2022 o 755 % ve srovnání s průměrem let 2018-2021, jak ukazují údaje EuroMOMO. Bez ohledu na to EMA nedávno dokonce vydala doporučení k uvolnění dvou covid vakcín pro kojence ve věku od 6 měsíců. Co je to za organizovaný zločin?

úmrtnost dětí razantně stoupla s nástupem covid očkování pro děti

Níže je prohlášení německých „lékařů a vědců pro zdraví, svobodu a demokracii“:

Mezi lidmi proletěla vlna pobouření, když pediatrická ordinace napsala na své stránky, že chce léčit pouze očkovaná miminka od 6 měsíců věku. Co se stalo? Evropská agentura pro léčivé přípravky EMA nedávno vydala doporučení pro uvolnění dvou covid vakcín pro děti ve věku od 6 měsíců. Tisíce čtenářů pravděpodobně vztahovaly požadavek praxe k očkování proti covidu a psaly pobouřené komentáře. Během velmi krátké doby bylo toto prohlášení ohledně očkování miminek na stránkách pediatra smazáno.

Ostatně v současné době neexistuje žádné doporučení STIKO (Stálá vakcinační komise), rozhodnutí STIKO stále čeká. Kontroverze ale začala. Šéf STIKO Mertens nyní popsal Covid jako „endemickou“ infekci, tedy infekci, která se vyskytuje pouze v určitých regionech se stejným počtem případů, v případě pandemie je šíření celosvětové. Jako otec by nedoporučoval očkování 7letého dítěte. 

Pohled na statistiku nadměrné úmrtnosti dětí nám ukazuje, že postupné uvolňování schvalování EMA, nejprve pro děti od 12 let, poté od 5 let, se časově shodovalo se 755 % nárůstem nadměrné úmrtnosti dětí! Jakékoli nucení k očkování dětí proti koronaviru se v tomto kontextu jeví jako vysoce trestné.

V tuto chvíli je zarážející, že kritická diskuse si našla cestu do některých obvyklých médií. Pomlouvačný postoj opustila i veřejnoprávní média ve svých dokumentech ARD (20.10.2022), ARTE (18.10.22) a MRD (14.10.22). To je nové. Ale pozdě.

Tato iniciativa již od první vteřiny varovala před novými, nedostatečně testovanými mRNA vakcínami. Jeden z nejuznávanějších a nejzkušenějších mikrobiologů na světě, prof. Sucharit Bhakdi, již brzy vysvětlil, proč lze očekávat škodlivé účinky, a důrazně varoval před touto vakcínou. Dnes, dva a půl roku po začátku takzvané covidové krize na začátku roku 2020, dobře víme, jakou měl pravdu. Virus sám sice nezhroutil zdravotnictví, ale opatření stále více ukazují své katastrofální dopady.

Nyní se trpce mstí, že očkování mRNA nebylo pečlivě testováno, jako tomu bylo dříve u léčivých přípravků, ale že naopak byly všechny dříve platné směrnice o bezpečnosti léčiv svévolně hozeny přes palubu. Aby se všichni lidé, kteří od té doby dostali tuto očkovací látku, stali součástí experimentu, tedy přísně vzato, byli účastníky studie. To je asi jasné jen málokomu. Fatální vedlejší účinky očkování jsou naopak stále zřetelnější.

Na rozdíl od konvenčních vakcín není do těla vstříknut inaktivovaný virus, ale pouze genetická informace pro produkci identifikačního znaku koronaviru, konkrétně spike proteinu. To způsobí, že tělesné buňky samy produkují tento spike protein, takže imunitní systém může rozpoznat nepřítele a vytvořit protilátky proti koronaviru. Když do našeho těla pronikne koronavirus, náš imunitní systém vetřelce rozpozná a zničí virus a buňky jím infikované.

Ale s očkováním se dokonale zdravé tělesné buňky přimějí, aby na svém povrchu vykazovaly známky vetřelce. Jsou mylně označeny jako cizí a jsou zničeny imunitním systémem. Spike protein je zasazen do malých tukových kuliček, ty se dostávají do krve jako první, jako první je poškozena vnitřní cévní stěna, což vede ke sraženinám a také umožňuje vstup do všech možných orgánů. 

To rychle vede k obávané trombóze mozkových žil, mozkovým mrtvicím, infarktům, zánětům srdečního svalu, ale také k neurologickým křečím a dalším poškozením organismu, zejména imunitních buněk samotných lymfatických uzlin. Celosvětové statistiky vedlejších účinků a úmrtí jsou ohromující.

Nadměrná úmrtnost nebyla pozorována v Německu za covidu, ale pouze od začátku očkování. Dnes je známo, že covid očkování nechrání před infekcí, ani před přenosem viru, dokonce ani před závažnými nemocemi. V každém případě jejich účinnost nebyla tak velká, jak nás strašení přimělo věřit.

Podle našeho názoru je proto trestné převádět prozatímní schválení předmětných mRNA vakcín na regulérní s ohledem na tuto datovou situaci. Nyní se vakcíny, které byly donedávna považovány za experimentální, mají podávat i dětem od 6. měsíce věku! Podle doporučení EMA je schválení pro miminka pouze pouhou formalitou.

Masivní propagandu a nucení k očkování považujeme také za zločin proti lidskosti, protože úmrtí v souvislosti s očkováním mRNA již uznal Institut Paula Ehrlicha. Trivializace se zdá být přímo zvrácená, když se na místo vpichu nalepí náplasti s beruškami nebo listy jetele nebo jsou v supermarketu k dispozici očkovací hračky pro naše nejmenší.  Toto „očkování“ je životu nebezpečné. Šokující fakta jsou na stole. Nikdo dnes nemůže říct, že to nevěděl.

Je proto také zcela nepřijatelné, aby pediatrická praxe naléhala nebo dokonce nutila k očkování. Lékaři jsou povinni dodržovat lékařské přísahy, a tak je to i v jejich profesním kodexu. To znamená, že v první řadě nesmí svým pacientům ublížit, ale měli by jim pomoci se uzdravit.

Na tomto místě bychom rádi apelovali na všechny kolegy, kteří rovněž uplatňují práva výslovně zaručená v §2 jejich profesního zákoníku. Nesmí se stát stoupenci nelékařů a politických zájmů. Vy všichni máte v těchto dnech důležitou roli, chránit lidi, kteří u vás hledají pomoc.

V žádné době během takzvané covidové krize nebyly děti zvláště ohroženy tím, že se nakazí Sars Cov2. Nedávno to potvrdilo ministerstvo zdravotnictví pro děti do 5 let. Jejich imunitní systém se stále vyvíjí. Je tedy nesmyslné a zbytečně nebezpečné snažit se ulevit jejich imunitnímu systému od této práce.

Potřebují také nemoci, aby se jejich imunitní systém naučil s nimi bojovat a stal se zdravým a silným. To samozřejmě platí zejména pro miminka, která si prostřednictvím mateřského mléka stále budují nejlepší imunitní obranu. Tyto mechanismy jsou staré jako lidstvo samo. A nyní chtějí být vlády a farmaceutické společnosti lepší než Bůh?

Očkování má smysl pouze u opravdu život ohrožujících onemocnění s vysokou úmrtností jako je vzteklina nebo ebola. Rodiče jsou naprosto nespravedlivě znepokojeni a vzhledem k dostupným údajům by za žádných okolností neměli nechat své děti, natož miminka, očkovat nedostatečně otestovanými mRNA vakcínami. 

Také ostatní vakcíny se v průběhu let staly stále škodlivějšími kvůli problematickým pomocným látkám (viz také ZDE), takže schválení není ospravedlnitelné. Dospělí by měli být schopni tyto věci posoudit, ale děti nemají šanci, když jsou jejich rodiče sami bezradní. Poskytujeme vám proto všechny potřebné informace, jak nejlépe umíme, abyste se vždy mohli samostatně a zodpovědně rozhodnout.

Stále však existuje jedna otázka: měla by tato iniciativa pediatrické praxe být možná dokonce zkušebním balónkem? Věrni mottu toho, co řekl Jean Claude Juncker během svého funkčního období v EU: „Něco uděláme, pak počkáme na reakci. Pokud žádná nepřijde, pokračujeme dál….“

Je dobře, že na internetu již došlo k tak masivní reakci, a že obvyklá média začínají pokulhávat. Nyní jsou lékaři, rodiče, novináři i soudci povinni to zastavit. Buďte zodpovědní, vaše dítě není pokusné zvíře. Držte se dál od očkování mRNA.

Slovanka

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Kauza C-19. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *