JUDr. Jiří Vyvadil oznamuje, že vypovídá plnou moc p. Alexandra Dugina

Převzal jsem s plnou odpovědností plnou moc p. Alexandra Dugina ve věci trestního oznámení na ministryni obrany ČR paní Černochovou, která souhlasila s teroristickým útokem na jeho dceru Darju.

Nyní však pan Dugin rozjel hysterickou kampaň proti Vladimíru Putinovi a veřejně podporuje zavraždění hlavy státu (ZDROJ). Tím samozřejmě plně podporuje protiruské postoje našich válečnických jestřábů, protože vraždu Vladimíra Putina by ministryně Černochová a další členové tohoto kabinetu, zejména Vít Rakušan, který upoutal  pozornost instalací postavy mrtvého v nadživotní velikosti uzavřené do přenosného pytle pro umrlce na budovu ministerstva vnitra na Letné.

Končím své zastoupení p. Dugina, protože ve svých důsledcích, navíc s odkazem na filosoficko-literární autory vybízí veřejně k vraždě.

O Rusku se v České republice hovoří o jako totalitním státě. Je to módní, a proto i všeobecně pozitivně přijímaná charakteristika. Asi nebude zase tak totalitní, pokud ponechává bez reakce toto oznámení.

Jiří Vyvadil


Pozn. Naší Pravdy:

Dugin po svých prvotních, až afektovaných výrocích, následně na Telegramu celkem zřejmý smysl svých slov mírní:

Bolest nad ztrátou Chersonu je jedna věc. Další věcí je postoj k vrchnímu veliteli. Jsme věrní Putinovi a stojíme za speciální vojenskou operací a Ruskem až do konce.

ZDROJ: ZDE

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Politika se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *