Dr. Paul Craig Roberts: Důkaz je zde

Američané, ne všichni, ale většina z nich, jsou příliš hrdí na svou zemi a příliš dbalí její pověsti, hlásající, že „Amerika je nejlepší demokracií na světě“, aby si připustili, že si znovu prožili další ukradené volby.

Avšak všechny usvědčující znaky, svědčící pro tuto skutečnost, jsou zde. A jde o totožné znaky s těmi, které doprovázely volby prezidentské v roce 2020, jež byly ukradeny prezidentu Trumpovi: zpožděná sčítání hlasovacích lístků, která Demokratům umožnila shromáždit dostatek podvodných hlasovacích lístků, aby vyvážili vítězství republikánů. Náhlý nárůst o 100 000 hlasů v jednom okamžiku, který protlačil už téměř jistě poraženého Demokrata před republikána.

Není prostě možné, aby se tak velký počet hlasovacích lístků, kterých je k takové operaci třeba, dal spočítat v tak krátkém čase, stejně jako je nemožné, aby všechny takto náhle připojené hlasy šly ve prospěch jen jednoho kandidáta, kterým byl v těchto případech vždy jen Demokrat. Nevím totiž o jediném případu, kdy by republikánský kandidát vyhrál po náhlém přívalu hlasů pro svou osobu, jak se to v mnoha případech podařilo kandidátům Demokratů. Člověk by předpokládal, že lidi tahle věc trkne jako prazvláštní a podezřelá a vyvolá tudíž spoustu otázek, ale žádné se neozývají. A pokud vím, žádný volební úředník též nikdy nepředložil jména těch přemnohých voličů Demokratů, kteří náhle a v podezřele kratičkém čase hlasovali všichni svorně a jako jeden muž pro kandidáta Demokratů.

Tucker Carlson na televizi Fox TV popsal další ze způsobů, kterým Demokraté ukradli volby, tentokrát ve státě Arizona. Seřídili zde totiž hlasovací stroje tak, aby ve volebních okrscích, známých jako bašty republikánů, v určitém okamžiku selhaly. Takže voliči, ne všichni, ale mnozí z nich, pak dostali volební lístky s tím, aby je prozatím vhodili do zvláštní schránky, odkud prý budou později vyňaty a připočteny k hlasům už spočítaným. Poté však Demokraté oznámili, že tyto nespočítané hlasovací lístky byly „naneštěstí“ smíchány s hlasovacími lístky už spočítanými, a bohužel, neexistuje způsob, jak je oddělit.

Volby ve velkých Demokraty ovládaných městech jsou v rukou Demokratů, kteří ovládají celý volební proces, včetně sčítání hlasů. A republikáni nemají žádnou možnost, jak volby monitorovat. Všechna pravomoc tedy spočívá v rukou Demokratů a nikoli v rukou republikánských volebních pozorovatelů. A pokud z úst těchto nějaká stížnost splyne, je presstitutkami okamžitě označena za „dezinformaci“.

Pochybuji o tom, že republikánům bude ještě kdy dovoleno vrátit se k vládní moci. Dvoje úspěšně ukradené volby v řadě ustavily totiž volební paradigma, které je vůči obvinění z podvodu imunní.

ZDROJ (překlad Mgr. Lubomír Man)

Příspěvek byl publikován v rubrice Analytika, Politika se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *