Zdravotnice o kovid vakcínách: Lidově a srozumitelně (audio)

Špičkoví lékaři se shodují v tom, že očkování proti C-19 je biologická válečná zbraň

Pět lékařů se sešlo, aby společně vytvořili video, ve kterém volně hovoří o svých názorech na očkováni proti C-19. Jsou jimi: Dr. Larry Palevsky, Dr. Sherri Tenpenny, Dr. Carrie Madej, Dr. Lee Merritt, Dr. Christiane Northrup.

Všichni jsou zajedno, že něco je rozšiřováno mezi lidmi, co ještě nebylo zjištěno, co to přesně je a ovlivňuje to hlavně ženy, které začnou krvácet, kojícím matkám to zarazí mléko, těhotné potratí. Někteří zasažení mají krvácení z nosu, modřiny po těle, krevní sraženiny. U mužů toto způsobuje otoky pohlavního ústrojí a jeho bolestivost. 

Dr. Northrup považuje očkování za druh biologické zbraně:

Toto není běžná imunizace. Je to cosi, co nutí naše tělo vyrábět umělou bílkovinu. Naše tělo ji začne vyrábět a neumí přestat. Pak tato škodlivá umělá bílkovina může být obsažena ve slinách, v krvi a v jiných vyměšovaných látkách a snad tímto způsobem dokážou očkovaní infikovat i ty neočkované.

Dr. Palevsky říká hned na začátku, že tak zvané „očkování“ není vůbec žádné očkování. Očkování má chránit proti infekci, ale to není to, co tyhle injekce dělají, protože doopravdy k tomu ani nebyly navrženy. Každý, kdo kdy pracoval na návrhu a výrobě těchto injekcí dosvědčuje, že nebyly nikdy vyrobeny za účelem ochrany proti nemoci. Tím pádem ani nemohou zabránit přenosu Covidu.

Když sledujeme literaturu z r. 2020, tak zjistíme, že lidé měli nejrůznější potíže, jako jsou plicní onemocnění včetně zápalu plic, trpěli nedostatkem kyslíku, měli vysoký krevní tlak, nebo příliš nízký krevní tlak, velkou srážlivost krve, mrtvice, srdeční problémy, ztrátu chuti a čichu, neurologické potíže – nic z toho nemůže být způsobeno virovým onemocněním.

To všecko je klinické vyjádření otravy krve. A přitom všechna literatura tvrdí, že jakási hrotová bílkovina jakéhosi viru tyto příznaky způsobuje. Pak tato hrotová bílkovina není přirozená látka. Je to uměle vyrobená biologická zbraň a žádný virus. Je to cosi, co je k viru přidáno, anebo je to přidáno ke kdovíčemu jinému.

Dr. Palevsky dále říká:

Ženy jsou ty jediné, co v tom mohou něco udělat. Jako dětský lékař jsem většinu života spolupracoval s matkami a mohu říct, že ženy lépe cítí, co se děje s jejich těly než kdokoliv jiný. A toto je genocida. To je zbraň hromadného ničení a proto se musíme ozvat. Všichni ti očkovaní jsou pro ty ostatní nebezpeční a správně by měli být karanténováni, dokud neztratí tuto schopnost infikovat druhé.

Při běžném očkování, tak jak jsme je znali, se protilátky chopily škodlivého materiálu a doručily ho bílým krvinkám k odstranění. Je to automatický proces, my o něm ani nevíme. Jenže s neustále vyráběnými protilátkami proti hrotové bílkovině je to jiné – když je protilátek příliš mnoho, mají škodlivý vliv na naše tělo, obzvláště na plíce, ledviny, játra a srdce.

Imunologové v Kalifornii zkoušeli zjistit, jestli takto vyrobené protilátky zaútočí pouze na viry, anebo jestli nemohou napadnout i tělesné orgány. Do 55 vzorků s tkání z různých orgánů přidali protilátky proti hrotové bílkovině a zjistili, že u 28 druhů tkání došlo k reakci. To znamená, že tyto protilátky jsou schopny napadnout 28 různých částí našeho těla. Ten největší vliv měly na mitochondrii, což jsou malé organely uvnitř každého svalu, které nám dodávají energii. A protože srdce je ten největší sval co máme, je jich tam nejvíc. Takže napadení srdce těmito protilátkami je celkem jisté a opravdu, zprávy z celé světa hlásí jako hlavní reakci na nová očkování napadení srdce, záněty srdce, srdeční mrtvice a jiné srdeční poruchy. Ovšem stejně tak se protilátky mohou dostat i do mozku a napadnout tam asi tři, nebo čtyři druhy tkáně, jak zjistili imunologové v Kalifornii.

Zdravotnice o kovid vakcínách: Lidově a srozumitelně:

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Kauza C-19. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

4 komentáře: Zdravotnice o kovid vakcínách: Lidově a srozumitelně (audio)

  1. Jan napsal:

    A proto se očkujte, ono to funguje.

    • admin napsal:

      Pane Honzo, tragédie spočívá v tom,

      že národ ztratil schopnost kriticky myslet, a proto nabyl stádní charakter, což nadnárodní Big Pharma potřebuje, tedy nemyslící masu oveček, lépe řečeno stádo otroků, kterému je zcela lhostejno, co do něho narvete. Nemám slov.

    • Eva napsal:

      No to je super reklama, sleduji to na TV NOVA, já když to slyším a vidím toho chlápka, nejradši bych mu dala pěstí, stejně by potřebovala nandat i ta ženská.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *