Závažné prohlášení arcibiskupa a vatikánského diplomata Carla Maria Viganò

Závažné prohlášení arcibiskupa a vatikánského diplomata o vážné a bezprostřední hrozbě, které lidstvo čelí v boji proti globálnímu zločineckému syndikátu:

Carlo Maria Viganò uvedl, že šéf WEF Klaus Schwab na summitu G20 instruoval hlavy států, jak v rámci Velké agendy resetu pro vytvoření totalitní světové vlády postupovat ve snaze zotročit národy bez mandátu lidu a podřídit je globalistům: „Toto je globální převrat. Lidé musí povstat a prostřednictvím státních orgánů zahájit proti nim mezinárodní proces.“

Italský římskokatolický duchovní, bývalý apoštolský nuncius svatého stolce v USA, arcibiskup Carlo Maria Viganò komentoval výstupy summitu G20 na indonéském ostrově Bali, který se konal 15. a 16. Listopadu 2022.

Šéf Světového ekonomického fóra (WEF) v Davosu Klaus Schwab vyhrožuje vůdcům G20 dvaceti nejprůmyslovějších zemí světa, aby ve svých zemích implementovali agendu velkého resetu. To je daleko za pandemií. Jedná se o globální státní převrat, proti kterému je nezbytné, aby se lidé postavili a pomohli zahájit mezinárodní právní proces prostřednictvím státních orgánů.

Arcibiskup Viganò ve videu adresovaném všem lidem na planetě:

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Aktuality, Analytika, Politika se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *