Ing. Bohuslav Chalupa: Co vám v ČT neřeknou

Já jsem avizoval důležitou událost na 18.12., ale dohoda padla až dnes. Dnes se dohodly podmínky pro čerpání úvěru USA pro Ukrajinu na další průběh války.

Tato dohoda je podmíněna zastavením minimálně třetiny plynových dodávek z Ukrajiny do EU a má to na svědomí přímo americký Pentagon, který podmínil souhlas Kongresu s mamutí válečnou půjčkou zastavením transportu ruského plynu do Evropy! Ona stále ještě jedna roura, ta přes Ukrajinu, funguje. Nám to ale stopli sami Ukrajinci. To je ale jiná story.

Pokud Kyjev nezastaví alespoň část ruského plynu do Evropy (min 1/3), tak americký kongres neschválí, případně výrazně omezí disponibilitu s obrovskou válečnou půjčkou ve výši 40 miliard amerických dolarů Ukrajině. A protože Kyjev půjčku nutně potřebuje, tak Kyjev na toto vydírání musel přistoupit, i když tím přijde o miliardy dolarů za tranzit ruského plynu do Evropy.

Úvěr je ale zajímavě koncipovaný, protože věřitelem úvěru není americká vláda, jak by se dalo předpokládat, ale přímo Federal Reserve, tedy americká centrální banka. Jinými slovy …, za tento úvěr nebude Kyjev dlužit Washingtonu a jeho vládě, ale bude dlužit FEDu.

Těm, kteří FED vlastní, bude dlužit přímo finančnímu domu Rothschild, Ukrajina nebude dlužit za půjčku americké vládě ale přímo FEDu! Židovský prezident Ukrajiny zadlužil svoji zemi u sionistických Rothschildů.

Proto byl Zelenský do funkce „dosazen“, aby zadlužil zemi a předložil Rothschildům celou Ukrajinu na talíři. A Ukrajinci budou dál umírat a ani jim nedojde, že Ukrajina právě dostala nového majitele.

Obdobnou rošádu jede i „náš Fiala“. Zadluží zemi tak, jak to jde a hádejte, kdo se nás chystá spasit? Můžete jednou.

ZDROJ

Příspěvek byl publikován v rubrice Analytika, Politika. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *